دوری کلارک متولد سال 1978، نویسنده و استاد دانشگاه اهل آمریکا است. او مدرک کارشناسی فلسفه را از کالج اسمیت در نورث همپتون ایالت ماساچوست دریافت کرد. کلارک مدتی به عنوان خبرنگار و نویسنده با روزنامهها و مجلات آمریکایی همکاری کرد و سپس در دانشکده تجارت فوکوا دانشگاه دوک مشغول تدریس شد. این نویسنده تا کنون در دانشگاههای معتبر جهان از جمله هاروارد، کمبریج، مادرید، ماساچوست و... سخنرانی کرده است.
کتاب بازی بلند مدت از سه بخش با عنوانهای «فضای خالی»، «تمرکز بر نقاط مهم» و «حفظ باور» تشکیل شده است. در بخش اول لزوم پاکسازی ذهن از تفکر کوتاه مدت مورد توجه قرار گرفته و در بخش دوم که «تمرکز بر نقاط مهم» نام دارد به تحلیل و موشکافی تفکر بلندمدت پرداخته میشود. در نهایت در بخش سوم و پایانی، چارچوبها و روشهایی معرفی میشوند که میتوانید با استفاده از آنها اهداف بلندمدت خود را بهتر شناسایی کنید و یک تکان اساسی به زندگیتان بدهید. اثر پیشرو توسط اکبر درویشی ترجمه و از سوی انتشارات میلکان منتشر شده است. دنیای امروز یک دنیای پر رقابت است و زمانی که در اختیار ماست، محدودیت و فشردگی زیادی دارد؛ هنوز از کاری فارغ نشده، کار بعدی را شروع میکنیم؛ درحالیکه همواره نگران هستیم به هیچکدام از کارهای خود نرسیم! بسیاری از ما بدون آنکه بخواهیم خود را غرق در کارهای روزمره کردهایم و تصور میکنیم اگر در انجام کارها توقفناپذیر باشیم، قطعا پیشرفت خواهیم کرد. اما این چرخه هیچگاه به پایان نمیرسد و ما با این روش نخواهیم توانست موفقیت و زندگی معناداری را که در آرزویش هستیم بهدست آوریم چرا که در این مسیر اهداف مجالی برای نمایان شدن پیدا نمیکنند. کتاب بازی بلند مدت (The Long Game) نوشتهی دوری کلارک (Dorie Clark) ما را راهنمایی میکند تا از این چرخهی تکراری خارج شویم و اهدافمان را آنگونه که باید دنبال کنیم؛ نویسندهی کتاب ما را با مسیری تازه آشنا میکند تا در حرفه و زندگی خود بازنگری کنیم و با نگاهی دقیقتر اهدافمان را ببینیم. دوری کلارک به مخاطبان کتاب توصیه میکند تا تفکر بلندمدت خودشان را از طریق انجام کارهای کوچکی که ممکن است برخی از آنها تکراری یا بیاهمیت به نظر برسند، تقویت کنند. نکتهی مهم و قابل توجه در این اثر آن است که ما برای رسیدن به موفقیت و دور شدن از ملال روزمره باید به استراتژی مجهز شویم؛ این استراتژی میبایست به شکلی صحیح اتخاذ شده باشد تا ما را به روشهای درستتر و کارآمدتری در انجام کار و حرفهمان هدایت کند؛ هر چند این راهکار بهگونهای نیست که در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برسد اما میتوان اطمینان داشت که بازدهی آن بیشتر از زمانهاییست که بدون اتخاذ راهبرد مناسب تنها در صدد به پایان رساندن یک کار و شروع کاری دیگر هستیم. کتاب بازی بلند مدت نوشتهی دوری کلارک همچنین در تلاش است که ما را به دوراندیشی تشویق کند؛ نویسنده اینطور میگوید که میتوان با دوراندیشی انتخاب بهتری دربارهی هدفها داشت، اما این انتخاب نیاز به شجاعت دارد؛ درعینحال ما میتوانیم با به کار بردن روشهایی که در این کتاب توصیه و ارائه میشود به قدرت و شجاعت بیشتری دست پیدا کنیم و در نهایت بازدهی کار و حرفهی خود را بالاتر ببریم.
کتاب دوری کلارک به ما کمک میکند زندگی جالب و معناداری را ایجاد کنیم؛ چیزی که همهی ما به دنبال آن هستیم. (مجلهی فوربس)
دوری کلارک یک کتاب ضروری نوشته است که موضوع رهبری زمان را به چالش میکشد؛ این کتاب راهنمایی برای حل مشکلات سخت و ساختن جهانی ایدهآل است. (فرانسیس فری، نویسندهی مجلهی آنلیشد)
با خواندن کتاب بازی بلند مدت آماده باشید که دیگر هرگز مانند گذشته به زندگی خود نگاه نکنید. مطالعهی این کتاب برای هر کسی که از پیشرفت و رسیدن به موفقیت ناامید شده ضروریست. (مارتین لیندستروم، نویسندهی کتابهای پرفروش)
بهترین اثر دوری کلارک و کتابی که همهی ما نیاز داریم آن را بخوانیم. (ست گودین، نویسنده)
سوابق کاری غنی و فعالیتهای بینظیر کلارک در زندگیاش، این اجازه را به او میدهد که مردم را دربارهی کارهایی که میخواهند انجام دهند راهنمایی کند. (Inc. magazine)
وقتی چند سال پیش به نیویورکسیتی اسبابکشی کردم، خیلی زود متوجه مسئلهی حیرتانگیزی شدم: هیچ دوستی نداشتم. البته آشناهای کاری داشتم و اگر میخواستم، میتوانستم یک جلسهی شبکهسازی برگزار کنم. ناهار برای روز پنجشنبه؟ قرار قهوه برای بعدازظهر دوشنبه؟ پُرکردن ساعتهای کاری کار سختی نبود. اما به محض اینکه هیاهوی بازکردن اثاثیه تمام شد و به نظم عادی برگشتم، دیدم که در تقویمم تا ابدیت شبهای بدون برنامه دارم. باید کاری میکردم. به همه گفته بودم دارم به نیویورک میآیم، اما انگار آنها هنوز تصور میکردند من در بوستون زندگی میکنم. وقتی مهمانی یا ضیافت شام برگزار میشد، در اولویت نبودم. آنهایی را هم که میشناختم آشناهایی عادی بودند، نه الزاماً دوستانی که ممکن باشد شبهای آخرهفته دعوتم کنند بیرون. به چراغهای پُرتلألؤ دورنمای شهر خیره بودم و درحالیکه زمزمهی صدای شهر از زیر پایم میآمد، از خودم پرسیدم که چگونه میتوانم برای آشنایی با آدمهای جذاب راهی پیدا و حلقهای را ایجاد کنم که بهشدت نیازمند آن هستم. یک چیز را میدانستم: نمیخواستم قربانی باشم. نمیخواستم گله کنم که هیچکس علاقهای به من نشان نمیدهد یا اینکه همهچیز ناعادلانه است یا اینکه دوست پیدا کردن در نیویورک «خیلی سخت» است. حتماً کار پیشدستانهای بود که باید انجام میدادم؛ چیزی که در کنترل خودم باشد. هرگاه در کودکی به جشن تولد یا ماجراجوییهایی که همکلاسیهایم تدارک دیده بودند دعوت نمیشدم، مادرم توصیهای بهم میکرد: «برای دعوتشدن، باید دعوت کنی.» این توصیه هنوز هم کارساز است.
مقدمه
بخش اول: فضای خالی
فصل اول: دلیل واقعی پُرمشغلگی ما
فصل دوم: نهگفتن (حتی به چیزهای خوب)
بخش دوم: تمرکز بر نقاط مهم
فصل سوم: تعیین اهداف درست
فصل چهارم: زمانی برای بررسی
فصل پنجم: موجی فکر کنید
فصل ششم: اهرم راهبردی
فصل هفتم: آدمهای مناسب، مکانهای مناسب
بخش سوم: حفظ باور
فصل هشتم: صبر راهبردی
فصل نهم: بازنگری در شکست
فصل دهم: دروکردن پاداش
مؤخره
یادداشتها
سپاسگزاری
نویسنده: دوری کلارک
مترجم: اکبر درویشی
زبان: فارسی
ناشر چاپی: نشر میلکان
تعداد صفحات: 207
موضوع کتاب: کتاب موفقیت و خودسازی
نسخه الکترونیکی: دارد
نسخه صوتی: ندارد
بنابراین مطالعهی این کتاب برای همهی کسانی که دوست دارند در مسیر پیشرفت و موفقیت قرار بگیرند و زندگی شخصی و کاری خودشان را با سبک و روش جدیدی بسازند، بسیار مناسب است. همچنین اگر دوست دارید شیوههای درست مدیریت زمان را بیاموزید، فرصت خواندن کتاب حاضر را از دست ندهید. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.