1. کتاب مهندسی و مدیریت زندگی؛ راهنمای اعتمادسازی اثر محسن صدیقی مشکنانی
از میان اصول اولیه ای که باعث می شود روابط ما در زندگی خصوصی و شغلی یا اجتماعی مان استوارتر گردد، می توان به اعتماد بین افراد اشاره کرد. هر فردی برای اینکه احساس قدرت و امنیت را در فعالیت های خود داشته باشد، نیاز به جمعی از افراد قابل اعتماد در اطراف خود دارد. کتاب راهنمای اعتمادسازی به دنبال معرفی راه های جلب و افزایش اعتماد افراد است. این کتاب قصد دارد مخاطب خود را با ریشه های شکل گیری اعتماد آشنا سازد تا ازاین طریق بتوان طرح دقیقی از چگونگی افزایش اعتماد ارائه کرد. مبنای اعتماد مجموعه نشانه هایی است که اعتمادکننده از اعتمادشونده دریافت می کند. این کتاب بحث مفصلی درباب ویژگی ها، شرایط، نارسایی ها و دیگر وجوه اعتماد ارائه می کند که هر یک به صورت مجزا و در کلیت اثر به فهم دقیق تر پدیده ی اعتماد می انجامد. لحن این کتاب آموزشی است و دقت نظرهای دکتر صدیقی مشکنانی باعث می شود هنگام مطالعه ی کتاب خود را مشغول فکر کردن به سؤالاتی در مورد اعتماد بیابید. این روش کمک می کند تا کتاب از حالتی خسته کننده و یکنواخت به یک فعالیت پویا تبدیل شود. عملکرد بهتر، فهم روشن، نتیجه ی مطلوب تر و دستیابی به اهداف مختلف همه بخشی از ثمراتی است که کتاب مهندسی و مدیریت زندگی: راهنمای اعتمادسازی در پی تحقق آن است.
2. کتاب به تو گوش می دهم و آنچه می گویی را درک می کنم اثر مایکل اس. سورنسن
این کتاب قوانینی بیان می کند که به شما کمک می کند از پس مشکلات بر بیایید و روابطتان را ترمیم کنید. زمان خواندن کتاب متوجه می شوید که تنها راه به کار بستن این اصول و قواعد، تا دریابید تا چه حد قدرتمند عمل می کنند، این است که خودتان امتحانشان کنید. باید تمرینشان کنید. آن ها را به کار ببندید. برای همین، هر جا که نویسنده احساس کرده لازم است، داستان ها و تحقیقاتی را ذکر کرده که از نظرش دارای ارزش افزوده ای هستند و جایی که دیده ضروری نیستند از مطرح کردنشان خودداری کرده است. هدف او این بوده که این کتاب را بشود سریع مطالعه کرد؛ چیزی که بتوانید ظرف یک آخر هفته تمامش کنید و هر وقت هم نیاز پیدا کنید دوباره سری به آن بزنید. پس اگر شما هم از گفت وگو های بی سرانجام در محیط خانواده یا درکنار شریک عاطفیتان خسته شده اید؟ یا از بحث وجدال های مداوم در محیط کار در به ستوه آمده اید؟ چه می شود اگر بدانید ایجاد تغییر اساسی در روند هر گفت وگو و به سرانجام رساندن مکالمات، تنها در گروی رعایت یک نکته کوچک، اما اساسی است؟ مایکل اس. سورنسن (Michael S. Sorensen) در کتاب ویژه ی خود یعنی به تو گوش می دهم و آنچه می گویی را درک می کنم (I Hear You)، کلید داشتن یک گفت وگوی سالم و موفق را به دستتان می سپارد.
3.کتاب آداب معاشرت؛ آداب کلی برخورد با فروشنده ها و صندوقدارها و رفتار در محیط های عمومی اثر پگی پست
تا به حال برایتان پیش آمده که ندانید در یک موقعیت خاص باید چه کار کنید؟ یا وقتی با فروشنده صحبت می کنید، چطور باید از او درخواست کنید؟ گاهی فراموش می کنیم که در هرجا و یا با هرکس چطور باید رفتار کنیم. گاهی نمی دانیم چطور منظورمان را برسانیم و سردرگم می شویم. گاهی نیت مان خوب است اما به اشتباه دچار درگیری و مشکلات می شویم. کتاب آداب معاشرت: آداب کلی برخورد با فروشنده ها و صندوقدارها و رفتار در محیط های عمومی (Emily Post's Etiquette) راهنمایی کلی برای بیرون رفت از این شرایط و پیدا کردن ارتباطات درست است. چهار نویسنده ی این اثر، پگی پست (Peggy Post)، لیزی پست (Lizzie Post)، آنا پست (Anna Post)،و دانیل پست سنینگ (Daniel Post Senning)، با ارائه ی نکات کوتاهی از هر مکان یا فرد، اطلاعات گزیده و جامعی برای برخورد صحیح و به دور از تعارض پیشنهاد می دهد تا اولاً تنش ها و سوتفاهم های ناخواسته به حداقل برسند و ثانیاً خواسته اصلی طرفین بدون درگیری و فوت وقت انجام شود. این کتاب توسط انتشارات آسمان نیلگون و ترجمه ی روان و ساده ی مریم تقدیسی به چاپ رسیده است.
4. کتاب قدرت درونگرا اثر کاترین کورتیس
آیا افراد خجالتی درونگرا هستند؟ چرا ارتباط با برونگراها بسیار آسان تر از درونگراهاست؟ آیا افسردگی می تواند علت درونگرایی باشد؟ اگر شما هم سوالاتی از این دست در ذهن دارید و در جست وجوی منبعی برای رفع ابهام هستید، کتاب قدرت درونگرا از کاترین کورتیس، یکی از جدیدترین آثاری است که دربار ه ی این موضوع مناقشه برانگیز منتشر شده و می تواند پاسخگوی پرسش هایتان باشد. فصل آغازین کتاب به تعریف درونگرایی اختصاص دارد. در این قسمت متوجه می شویم برای تشخیص این خصوصیت روانی به دنبال چه ویژگی هایی بگردیم و چرا نباید درونگرایان را برای رفتارهایشان تحت فشار بگذاریم. نویسنده در قسمت بعد نقاط قوت اشخاص درونگرا را مورد تحلیل قرار می دهد. این صفت به اشتباه حاوی بار معنایی منفی در جامعه است درحالی که تمرکز بر دنیای درونی، ویژگی های ارزشمندی را به اشخاص درونگرا می بخشد: آن ها رهبرانی توانا، همکارهایی ایده آل و سخنورانی ماهر هستند. سومین فصل کتاب قدرت درونگرا مقایسه ای خواندنی را بین این گروه افراد و برونگرایان در اختیارمان می گذارد تا علت بنیادین تفاوت هایشان را درک کنیم.
بنابراین اگر به دنبال کتاب برای گسترش روابط عمومی و اجتماعی خود هستید پیشنهاد ما برای شما کتاب های فوق است که با مطالعه ی آن ها تاثیر شگفت انگیزشان را بر نوع برقراری ارتباط خود مشاهده خواهید کرد. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب ها در مورد بهبود روابط عمومی نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.
معرفی 4 کتاب شگفت انگیز بازاریابی که پیشرفتتان را تضمین میکند!