دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / معرفی فیلم وسریال /

معرفی فیلم مهمونی کامی 

چهارشنبه، 03 شهریور 1400
مهمونی کامی فیلمی ایرانی به کارگردانی علی احمدزاده محصول سال ۱۳۹۲ می‌باشد. داستان فیلم بر اساس طرحی از نازنین فراهانی و نوشته علی احمدزاده و مانی باغبانی است. در «مهمونی کامی» نازنین فراهانی، مینا ساداتی، مهدی کوشکی، میسا مولوی و پگاه آهنگرانی به عنوان بازیگران اصلی حضور دارند.

خلاصه داستان فیلم مهمونی کامی

داستان این فیلم دربارهٔ عده ای جوان است که به قصد رفتن به یک مهمانی از شمال عازم تهران می شوند.

نکاتی درباره فیلم مهمونی کامی

هنگامی که انسان،در مفهوم فرامتن جسم،دست به تصویر سازی و یا خلق یک اثر هنری میزند،آنچه خروجی این اثر است به مثابه آینه ای میماند که تراوشات ذهن و مکاشفات درونی شخص را به منصه ی ظهور میرساند.در سینما این امر در واضح ترین شکل ممکن قابل رویت است،هنگامی که کارنامه ی سینمایی افراد را مورد بررسی و مرور قرار میدهیم،به روشن ترین شکل ممکن میتوانیم سیر تحول افکار و جهان بینی یک کارگردان و یا یک نویسنده را از زیر نظر بگذرانیم.مهمونی کامی ساخته ی علی احمدزاده از جمله فیلم هایی ست که در مرور آن میتوانیم به شکاف های روحی و روانی یک شخص پی ببریم.پس از مدت ها و بعد از عدم دریافت مجوز نمایش برای فیلم مهمونی کامی،کارگردان این اثر،آن را بصورت رایگان بر صفحات اشتراک گذاری ویدیو قرار داده و فیلم مورد رویت دوستداران سینما قرار گرفت.یقینا این فیلم یکی از ضعیف ترین فیلم های سینما چه در طول دوره ی ساخت خود و چه در حال حاضر است.فیلمی فاقد محتوا و بدون فرم و بدون تکنیک که تمام تمرکز خود را بر بزرگنمایی بر مسائل جنسی و عیاشی قرار داده است.یقینا این فیلم در خوش بینانه ترین حالت خود یک سیاه نمایی ست،بلکه در حقیقت یک خودسوزی هنری و یک خودفروشی فرهنگی و یک وطن فروشی آشکار است.سینما هر چند راوی ست اما روایت بی مقصود به جز پوچی و عدم هیچ دستاوردی نخواهد داشت.کارگردان به جرئت به جای ریشه یابی درد دست بر روی زخم گذاشته و بر آن نمک میپاشد.آنچه امروزه جای آن بسیار در سینمای ایران خالی ست،مسئله ی اخلاق است.مهمونی کامی نه تنها مرز های اخلاق را مورد توجه قرار نداده،بلکه در یک توهم آشکار و با روی آوردن به مسائلی که در ایران تابو است،خواستار بولد شدن در مجامع اجتماعی ست.یک باور غلط در بین فیلمسازان جوان خصوصا در سالهای اخیر شکل گرفته است که با به تصویر کشیدن بدبختی ها،عیاشی ها و روی آوردن به مسائلی نظیر مسائل جنسی و تجاوز و تابوها میتوانند خود را در جشنواره های خارجی مطرح کنند،البته پر بیراهه نیست این امر،اما به چه قیمت.در کل مهمونی کامی یک فیلم سینمایی نیست بلکه سراسر مضامینی از بی اخلاقی و مسائل جنسی و عیاشی و ولگردی در آن موج میزند و این خلاف تعریف سینماست.
لنزها را باید شست...

کارگردان فیلم مهمونی کامی

علی احمدزاده را می توان یکی از توقیفی ترین فیلمسازان ایران نامید. او تاکنون 3 فیلم سینمایی بلند ساخته است که هر 3 این فیلم ها به چرخه اکران نرسیده یا اگر رسیده، در میانه این چرخه کارشان به توقیف کشیده شده است. او در مصاحبه ای که در مرداد 96 با فیلم نت نیوز انجام داد، اعتراض بسیار شدیدی نسبت به این مسئله داشت. وی در یک اقدام جنجالی و در واکنش به توقیف «مهمونی کامی» اقدام به انتشار نسخه با کیفیت فیلم خود در یک وبسایت پخش ویدئو کرد.

بازیگران فیلم مهمونی کامی

نازنین فراهانی، مینا ساداتی، مهدی کوشکی، پگاه آهنگرانی، میسا مولوی

ساير عوامل فیلم مهمونی کامی

کارگردان: علی احمدزاده / بر اساس طرحی از نازنین فراهانی / نویسنده: علی احمدزاده. محمد باغبانی / نویسنده: علی احمدزاده. محمد باغبانی / مدیر فیلم برداری: عباس رحیمی / عکاس: ساتیار امامی / مدیر فیلم برداری: عباس رحیمی / صدابردار: علی گراکویی / مدیر تولید: امین دهفولی / دستیار کارگردان: اشکان راد / تدوین: محمد توکلی / مجری طرح: محمد رضا قومی / تهیه کننده: هایده رزم آور / مشاور رسانه ای : سید سام بهشتی .

مشخصات فیلم مهمونی کامی


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 14 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله !
مراحل سابمیت مقاله
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی