درباره هاینتس لینگه
هاینتس لینگه (به آلمانی: Heinz Linge)(زادهٔ ۲۳ مارس ۱۹۱۳- مرگ ۹ مارس ۱۹۸۰ میلادی) افسر اس اس و پیشکار آدولف هیتلر بود. او در هنگام مرگ هیتلر در فورربونکر حضور داشت. لینگه در برمن چشم به جهان گشود. تا پیش از پیوستن به اس اس در ۱۹۳۳ به بنایی اشتغال داشت. پس از پیوستن به اس اس در لشکر یکم زرهی اس اس لایب اشتاندارته اس اس آدولف هیتلر -که وظیفه حفاظت از هیتلر را داشت- خدمت کرد. در ۱۹۳۴ او برای خدمت در صدارت عظمای رایش برگزیده شد. در انتهای جنگ او به درجهٔ اوبراشتورمبانفورر رسیده بود.
درباره کتاب با پیشوا تا ابد؛ خاطرات پیشخدمت شخصی هیتلر
هیتلر، یکی از قدرتمندترین مردان تاریخ، در زندگی شخصی خود چگونه رفتار می کرد؟ چه نقطه ضعف هایی داشت؟ و علایقش به چه چیزهایی بود؟ نزدیک شدن به لایه های شخصی و زندگی خصوصی رهبران جهان، به دلیل مسائل امنیتی هیچگاه ساده نبوده اما در عین حال جذاب و هیجان انگیز است. کتاب با پیشوا تا ابد: خاطرات پیشخدمت شخصی هیتلر، (With Hitler to the End) این امکان را به شما می دهد تا با جزئی ترین مسائل و سبک زندگی هیتلر آشنا شوید. هاینتس لینگه افسر اس اس در طی ده سال خدمت و مجاورت با هیتلر، چهره دیگری از او را مشاهده کرده بود که برای تاریخ ناشناخته باقی مانده است. او در این کتاب هیتلر را به شکل دیگری به ما می شناساند و ما را با عادت ها، روزمرگی ها، ارتباطات عاطفی و اخلاقی جنسی یک رهبر سیاسی آشنا می کند. کتاب با پیشوا تا ابد به ما نشان می دهد که هر فرد ابعاد وجودی متفاوتی دارد که در هر موقعیت یکی از آن ها را به کار می گیرد. حتی دیکتاتورترین افراد به چیزهایی عشق می وزند و احساساتی دارند که در پشت نقاب جدیت یا خشونت، پنهان کرده اند. اثر حاضر این نقاب را از چهره هیتلر برمی دارد و شخصیت زیرین او را برملا می کند. هیتلری که از خاطراتِ لینگه برمی خیزد، شخصیتی جالب و چندوجهی دارد: البته که غیرقابل پیش بینی و سخت گیر، ولی نه با ذاتی ناخوشایند! خاطرات پیشخدمت شخصی هیتلر اولین بار در سال 1980 منتشر و با استقبال خوبی مواجه شد. هاینتس لینگه در این کتاب مشاهده گری و هوشمندی خود را نشان می دهد. او آن چنان روایت را جذاب پیش می برد که تا پایان کتاب با او همراه خواهید شد. شاید به دلیل علاقه زیاد نویسنده به هیتلر، تحلیلش کاملا دقیق نباشد، اما بسیار با اهمیت است چراکه برهه ای از تاریخ را ورق می زند که برای بسیاری از علاقمندان به تاریخ پنهان مانده بود.
نکوداشت های کتاب با پیشوا تا ابد؛ خاطرات پیشخدمت شخصی هیتلر
- مطالب جالب، شاهد عینی... بینشی جذاب از دیکتاتور و رژیم او. (Military Illustrated)
- یک برداشت متناوب تحسین برانگیز، جذاب و ترسناک در مورد یکی از شرورترین مردان تاریخ. (نیویورک پست)
- خاطرات کریستا شرودر از 12 سال کار او برای پیشوا دیدگاهی منحصر به فرد از هوش، خلق و خوی و ویژگی های شخصی او می دهد. (SirReadaLot.org)
- بدون شک یکی از مهم ترین منابع اولیه دوران پیش از جنگ و زمان جنگ است. (The WEEK)
در بخشی از کتاب با پیشوا تا ابد؛ خاطرات پیشخدمت شخصی هیتلر می خوانیم
مثل هر جای دیگر، هیتلر خودش را به عنوان معیار در نظر می گرفت. اگر غریبه ای که آشیانۀ گرگ را خیلی خوب نمی شناخت و اتاق خواب هیتلر را با آن طرح نظامی اش می دید فکر می کرد که وارد خوابگاه یک رعیت شده است. یک روز صبح زود به محض برگشت از گشت وگذار و عبور آرام از جلوی اتاق خواب هیتلر، صدای تیزِ ساییدن از درون اتاق به گوشم رسید. خیلی غیرمنتظره وارد اتاق شدم. هیتلر با لباس خوابی که به تن داشت پابرهنه ایستاده بود و سعی می کرد لامپ چراغِ سقف را عوض کند، یعنی کاری که به خاطر آسیب عصبی که به بازویش وارد بود، برایش سخت بود. من عذرخواهی کردم و پرسیدم "پیشوای من، چرا مرا صدا نزدید؟" نگاهم کرد و گفت: "فقط برای تغییر لامپ چراغ باید تو را بیدار می کردم؟ همان طور که می بینی، من خودم می توانم این کار را انجام دهم." درک کردنش مشکل بود. ازیک طرف، حتی در بی اهمیت ترین چیزها هم افراط می کرد، از طرف دیگر هم بیش ازحد بی احساس بود. مثلاً ممکن بود وقتی خانم منشی انگشت پایش را به جایی می کوبد، دلسوزی پدرانه نشان دهد ولی موقع صدور دستور مرگ هزاران نفر، مثل یخ، سرد رفتار کند... به طور مداوم سعی می کرد مرا قانع کند که سیگار کشیدن خیلی مضر است. او این طور می دانست که سیگار کشیدن به سرطان مرتبط است و همواره پیامدهای منفی اجتناب ناپذیرش را به من اخطار می داد... ازنظر هیتلر و اوا براون اظهاراتِ عاشقانه برای انظار عمومی نبودند و برای همین، خیلی به چشم می آمد وقتی در حضور دیگران، هیتلر او را Schnaksi (خطاب به کسی که دوستش دارد به منظور ابراز علاقه)، صدا می زد و اوا براون هم در مقابل با کنایه او را پیشوای من خطاب می کرد.
فهرست مطالب کتاب
- معرفی
- مقدمه
- فصل اول: به کارکنان هیتلر ملحق می شوم، السر،آدمکش تحسین برانگیز
- فصل دوم: هیتلرِ معمار
- فصل سوم: رژیمِ غذایی هیتلر و مضراتِ سیگار کشیدن
- فصل چهارم: اِوا براون، مسئلۀ اخلاق جنسی و اسب سواری
- فصل پنجم: :برقوف
- فصل ششم: صدارت رایش، بایرویت، حکومت اشرافی و پروتکل
- فصل هفتم: سخنرانی های هیتلر و معضلِ گورینگ
- فصل هشتم: گوبلس- غولی در جسم آدم کوتوله
- فصل نهم: هیملر و بورمان
- فصل دهم: مأموریت مرموز هس- هیتلر پشت آن ماجرا بود؟
- فصل یازدهم: دیگر شخصیت های مهم و مشکلِ همیشگی معده!
- فصل دوازدهم: برطرف کردنِ مسئلۀ لهستان: سپتامبر 1939
- فصل سیزدهم: جنگ دروغین
- فصل چهاردهم: حمله به غرب 1940
- فصل پانزدهم: اقدام ترور 1944 و عواقب آن
- فصل شانزدهم: 1945 - ماه های پایانیِ رایش سوم؛ تفکراتی دربارۀ روسیه
- فصل هفدهم: خودکشی هیتلر
- فصل هجدهم: گریز از صدارت رایش؛ اسارت روسی ها
- نمایه
شناسنامه کتاب با پیشوا تا ابد
- نویسنده: هاینتس لینگه
- مترجم: سحر اعتباری
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر ترنگ
- تعداد صفحات: 273
- موضوع کتاب: زندگینامه
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
کتاب پیش رو به علاقمندان تاریخ و سیاست پیشنهاد می شود. کسانی که به غرق شدن و کاوش در واقعیت، از طریق زندگینامه و حقایق زندگی شخصی بزرگان علاقه مند هستند از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.