درباره آن تایلر
آن تایلر (به انگلیسی: Anne Tyler) رمان نویس، داستان نویس و منتقد ادبی آمریکایی و برنده جایزه پولیتزر برای داستان در سال ۱۹۸۹ است. آن تایلر در ۲۵ اکتبر سال ۱۹۴۱ در مینیاپولیس، مینه سوتا به دنیا آمد. پدرش لوید پری و مادرش فیلیس ماهون از اعضای جامعه مذهبی کواکرها بودند. آن سال های اولیه زندگیش را در کارولینای شمالی و در جوامع مختلف کواکر سپری کرد. تایلر در ۱۶ سالگی از دبیرستان فارغ التحصیل شد و کالج سوارثمور را برای ادامه تحصیل انتخاب کرد، اما چون پدر و مادر توان تأمین مخارج ۴ فرزند خویش را نداشتند بنابراین با استفاده از کمک هزینه تحصیلی به دانشگاه دوک رفت و آنجا وارد کلاس درس رینولدز پرایس شد و به آموختن روش های نویسندگی خلاق پرداخت. چندی بعد در کلاس دیگری در همین زمینه تحت آموزش ویلیام بلک برن قرار گرفت.
درباره کتاب این خانه مال من است
کتاب این خانه مال من است، رمانی نوشته ی آن تایلر است که اولین بار در سال 2015 انتشار یافت. «یک بعد از ظهر زیبا، خنک، و زرد و سبز بود...» ابی ویتشنک همیشه روزی را که در ماه جولای 1959 عاشق رد شد، این گونه توصیف می کند. ویتشنک ها خانواده ای با ویژگی های مخصوص به خود هستند اما مانند همه ی خانواده های دیگر، داستانشان تنها بخشی از تصویر زندگی آن ها را آشکار می کند: ابی و رد و چهار فرزندشان هم مهربانی، خنده و خوشحالی، و هم حسادت، ناامیدی و نگه داشتن اسراری سر به مهر را در کنار یکدیگر تجربه کرده اند. رمان این خانه مال من نیست، از پدر و مادر رد گرفته تا نوه هایی که میراث خانوادگی ویتشنک را با خود به قرن بیست و یکم می آورند، داستان زندگی پر فراز و نشیب چهار نسل از این خانواده را به زیبایی به تصویر می کشد. کتاب این خانه مال من است (A Spool Of Blue Thread) آبی نوشته ی آن تایلر (Anne Tyler) یک رمان حساس و عاطفی است که داستان خانواده ی ویتشنک (the Whitshank family) را روایت می کند. تایلر می داند که اعضای خانواده علی رغم میل باطنی همیشه همدیگر را وارد جریاناتی می کنند که خانواده ی ویتشنک نیز از این قضیه مستثنی نیست. آن تایلر زاده ۲۵ اکتبر ۱۹۴۱، نویسنده آمریکایی برنده جایزه پولیتزر و نویسنده رمان، داستان کوتاه و همچنین منتقد ادبی است. از او تا کنون ۱۹ رمان منتشر شده است که معروف ترین آن ها "شام در رستوران غربت زدگان" (۱۹۸۳)، "توریست اتفاقی" (۱۹۸۵)، و "درس های تنفس" (۱۹۸۸) است. او همسر تقی مدرسی، روان پزشک و نویسنده ی فقید ایرانی است. او از چهره های جدی ادبیات داستانی امروز آمریکا محسوب می شود. اکثر داستان هایش در میان اقشار متوسط جامعه می گذرد و رازها، جاه طلبی ها، رویاها و بحران هایشان را به تصویر می کشد. او تاکنون بارها نامزد جوایز معتبر متعددی از قبیل پولیتزر، پن فاکنر، اورنج و ... شده و در تازه ترین مورد در سال 2015 برای رمان این خانه مال من است!، نامزد جایزه ی معتبر بوکر شده است.
در بخشی از این کتاب می خوانیم...
آن روز، یک صبح زیبای خنک و زرد و سبز، در ژوئیه 1959 بود. اَبی دالتون پشت پنجره ی جلویی خانه اش ایستاده بود تا ماشین دنبالش بیاید. او می خواست قبل از بوق زدن آن پسر از خانه بیرون بدود. قانون مادر اَبی این بود که اگر پسری با اَبی آشنا شده و قصد معاشرت با او را دارد، باید زنگ در خانه را بزند، داخل بیاید و قبل از اینکه همراه اَبی از خانه خارج شود، یک گفت وگوی مؤدبانه با آن ها داشته باشد تا اجازه دهند اَبی را با خودش ببرد. اَبی سعی کرده بود این موضوع را به دین کویین بگوید؛ اما دین اهل گفت وگوهای کوتاه نبود! این طوری اگر بعداً مادر اَبی گله می کرد، اَبی می گفت: «اوه، مگر نشنیدید که زنگ در را زد؟» مادرش حرف او را باور نمی کرد، اما سرسری از کنارش رد می شد.
فهرست مطالب کتاب
- بخش اول: تا وقتی سگ ها زنده اند، نمی توانم اینجا را ترک کنم.
- بخش دوم: چه دنیایی! چه دنیایی!
- بخش سوم: سطلی پر از رنگ آبی
- بخش چهارم: قرقره ی نخ آبی
خلاصه ای از کتاب این خانه مال من است؟
این داستان سه نسل از خانواده ویتشانک را پوشش می دهد که در مجموع حدود ۷ دهه از قرن بیست را شامل می شود. تایلر کین توزی هایی میان این خاندان را روایت می کند و در کنار آن عشق، بخشش ها و لذت در کنار هم بودن را نیز نمایش می دهد.
شناسنامه کتاب این خانه مال من است
-
نویسنده: آن تایلر
-
مترجم: شبنم سمیعیان
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر کتاب کوله پشتی
- تعداد صفحات: 472
- موضوع کتاب:کتاب های داستان و رمان خارجی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
بنابراین اگر به کتاب داستان خارجی علاقمند هستید پیشنهاد ما به شما کاربران عزیز کتاب فوق است. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.