درباره کتاب پیشگیری و درمان عفونت های قارچی زنان
به نظر می رسد هیچ خانمی در روی کره زمین نباشد که تجربه ی ابتلا به یک عفونت قارچی آزار دهنده را نداشته باشد. خارش شدید، سوزش و قرمزی، ترشحات بودار و بدون بو، تکرر و سوزش ادرار از پیامد های ابتلا به این نوع بیماری هاست. اگرچه مردان نیز از این گرفتاری ها رنج می برند، اما نسبت درگیری خانم ها به آقایان اصلاً قابل مقایسه نیست. عفونت های قارچی سبب آلودگی و درد دستگاه تناسلی میلیون ها زن می شود، اما با این وجود هیچ کدام از آن ها علاقه ای به سخن گفتن درباره این بیماری ندارند. این عفونت یک بیماری التهابی شایع به شمار می آید که در دستگاه تناسلی زنان بروز می کند و در اثر رشد بی رویه ی یک نوع قارچ نرمال در دستگاه تناسلی زنان ایجاد می شود. خانمی که یک عفونت قارچی عود کننده دارد باید به کجا مراجعه کند؟ دانش و اطلاعات جامعی لازم است تا خانم ها بتوانند خود را از عفونت های قارچی نهفته ای که دارند و ممکن است به طور دوره ای به همراه درد و تحریک نواحی تناسلی بروز کند محافظت کنند. کتاب های عمومی زیادی برای درمان و مقابله با گسترش این عفونت ها منتشر شده اند با این وجود اکثر این روش ها کارآیی لازم را ندارند. پزشکی رایج در مقابله با این افراد نیز راه های درمانی متداول خود را در پیش می گیرد و پزشکان که آنقدر سرگرم طبابت های روزمره و مشغله های ذهنی و کاری خود هستند، از پی گیری و کسب اطلاعات راه های درمانی دیگر غافل می شوند. نائومی بامسلگ (Naomi Baumslag) و دایا ال مایکلز (Dia L. Michels) در کتاب پیشگیری و درمان عفونت های قارچی زنان (A Woman's Guide to Yeast Infections) به شما می آموزند که چگونه آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد بارداری خوراکی و تغذیه نامناسب باعث ایجاد این عفونت ها می شوند و تغییراتی در رژیم غذایی و راه حل هایی برای درمان این بیماری ارائه می دهند. این کتاب طی چهار مرحله شما را با درک و فهم عفونت های قارچی مجرای تناسلی زنان آشنا می کند و به شما اجازه می دهد که کنترل عفونت های قارچی و عود کننده را در دست بگیرید.
در بخشی از کتاب پیشگیری و درمان عفونت های قارچی زنان می خوانیم:
در زنان مبتلا به کاندیدا، عود تنها توسط قارچ ها به وجود نمی آید، زیرا قارچ ها به طور طبیعی در بدن ما به شکل یک انگل غیرفعال زندگی می کنند و وقتی در شرایط مساعد قرار می گیرند به یک عامل بیماری زا تبدیل می شوند. مطالعات بیان می کند این اتفاقات به خاطر تغییرات درونی در قارچ نیست بلکه تغییرات در میزبان (مثلاً بدن شما) باعث فعال شدن قارچ می شود. ایمنی طبیعی بدن نسبت به رشد قارچ ها بسیار بالاست. سالم بودن و داشتن تغذیه ی خوب در بزرگسالان آن ها را در برابر تمام قارچ ها مقاوم می کند مگر آنکه به شدت در معرض آن ها واقع شوند یا در موارد استثنایی مثل میخچه ی پا که به طور موضعی به آن گرفتار می شوند. وجود عفونت بستگی به شرایط محیط و تضعیف غیر طبیعی بودن سیستم دفاعی بدن دارد. تحقیقات نشان داده است که در بره های تازه متولد شده با گذاشتن قارچ در دهانشان به برفک دهانی مبتلا نمی شوند مگر اینکه دچار ضعف شدید بدنی و یا تخریب مخاط دهان شده باشند. مشابه چنین تحقیقی در زنان حامله نشان داده که آن ها بسیار مستعد ابتلا به کاندیدا هستند. بیماری کاندیدیازیس که هر روزه با آن درگیر هستیم یک کشف جدید نیست. عفونت قارچی مجرای تناسلی زنان ابتدا در سال 1849 میلادی در مجامع پزشکی مطرح شد و از اواسط قرن نوزدهم بحث های مکتوب درباره ی آن در پزشکی رایج گردید. در یک مطالعه ی گروهی زنان سالم را در معرض قارچ هایی که از محل مجرای تناسلی زنان مبتلا گرفته شده بود قرار دادند. مشاهده شد که عفونت های قارچی در تعدادی از آن ها ایجاد شد اما تمام موارد خود بخودی بهبود پیدا کردند. بالغ بر یکصد سال بعد تجربه ی مشابهی همان نتیجه را بیان کرد که بهبود خود بخود در تمام موارد افراد مورد مطالعه اتفاق افتاد. این تجارب به طور مکرر تکرار شد و در تمام آن ها تسلط طبیعی بر بیماری بدون آنکه از مکانیسم آن اطلاعات دقیقی در اختیار باشد گزارش شده است.
فهرست مطالب کتاب
- کلامی با خوانندگان
- پیشگفتار مترجم
- پیشگفتار
- بخش اول: شناخت قارچ ها
- فصل 1: آنچه از قارچ ها باید بدانیم
- قارچ کاندیدا آلبیکنس
- افق هایی در عفونت های قارچی
- فصل 2: محل های هدف برای قارچ
- درمان با آنتی بیوتیک ها
- قرص های ضدبارداری خوراکی
- تسلط بر ضعف های دوره عادت ماهیانه
- حاملگی، زایمان و شیردهی
- انتقال از طریق مقاربت
- خراش ها یا تحریکات مخرب ناحیه تناسلی زنان
- مصرف سرکوب کننده های سیستم ایمنی بدن
- کودکی
- فصل 3: مقدمه ای بر التهاب مجرای تناسلی زنان
- التهاب مجرای تناسلی زنان
- راهنمایی هایی برای جلوگیری از التهاب مجرای تناسلی در زنان
- فصل 4: چه وقت باید به پزشک مراجعه کنید؟
- از پزشکتان چه انتظاری دارید
- پزشکی سنتی
- آشفتگی های هیجانی
- بخش دوم: درمان قارچ ها
- فصل5: چگونه رهایی بیابیم؟
- چهار دیدگاه برای ریشه کنی قارچ ها
- خودتان را درمان کنید
- درمان های خانگی
- درمان با سرکه
- درمان با ماست
- درمان با سیر
- درمان با اسیدبوریک
- درمان های هومیوپاتی
- درمان با محلول Burows
- درمان با آلوئه ورا
- شست وشوی مجرای تناسلی
- قواعدی برای شست وشو (دوش)
- درمان های دارویی ضدقارچی
- نیستاتین
- کتوکونازل
- درمان های غیردارویی ضدقارچی
- درمان با کاپریلیک اسید
- درمان با بتادین
- درمان با ویوله دوژانسین
- درمان و پیش گیری برای شریک جنسی
- درمان موارد خاص
- بارداری
- قارچ و نوزادان
- سوختگی ناشی از پوشک
- برفک دهان
- درمان های آینده
- فصل 6: رهایی از عفونت
- توصیه های عمومی
- سوخت برای بدن شما
- برای اجتناب از مقدار بیش از حد قند
- تمرینات ورزشی
- استرس و علایم هشدار دهنده
- توصیه های پیشگیرانه خاص
- کنار گذاشتن قرص ضدبارداری
- مراقبت از مجرای تناسلی
- Ph مجرای تناسلی
- تحریکات خشن/ خراش ها
- بهداشت
- تامپون ها
- پوشش
- رژیم غذایی عاری از قارچ
- راهنمایی برای مصرف آنتی بیوتیک ها
- ضمیمه A
- ضمیمه B
- نمایه
شناسنامه کتاب پیشگیری و درمان عفونت های قارچی زنان
- نویسنده: نائومی بامسلگ، دایا ال مایکلز
- مترجم: محمود رحماندوست
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر کتاب درمانی
- تعداد صفحات: 192
- موضوع کتاب:کتاب مادر و بارداری
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
بنابراین این کتاب مناسب خانم هایی است که برای بهداشت شخصی خود به دنبال روشی علمی و مناسب هستند. همچنین این کتاب برای بانوانی که اغلب به عفونت های شدید و شبیه به هم مبتلا می شوند و به دنبال روش هایی برای درمان آن هستند، بسیار کاربردی خواهد بود. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.