درباره گاور گوپال داس
گاور گوپال داس مهندس سابق هیولت پاکارد است که مربی سبک زندگی هندی و سخنران انگیزشی است و بخشی از انجمن بین المللی آگاهی کریشنا است. گاور گوپال داس (Gaur Gopal Das) یکی از مشهورترین راهبان جهان، معروف به بهترین استاد جوان شورای دانشجویان هند، بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه پونا و گرفتن مدرک مهندسی برق، سال ها در «آشرام» به عنوان راهب زندگی می کرد. بعد از 22 سال فراگیری عرفان و فلسفۀ شرقی و روان شناسی مدرن، به پیشوا و آموزگاری خردمند تبدیل شده است که به کشورهای مختلف سفر می کند و اندیشه و نوع نگاه معنوی خود را با موسسه های بزرگ بین المللی به اشتراک می گذارد. گوپال امروز شهرتی جهانی دارد به طوری که میلیون ها مخاطب از سراسر دنیا، در فضای مجازی از رهنمودهای او بهره مند می شوند.
درباره کتاب رموز جذاب زندگی
آیا تا به حال احساس کرده اید که کمی زود رنج و ناامید هستید؟ آیا احساس می کنید که زندگی پیش نمی رود؟ آیا احساس می کنید که بخش مهم زندگی شما نیاز به توجه دارد؟ اگر جواب یکی یا تمام این سوالات بله است، نشان می دهد که زندگی شما از تعادل خارج شده است. راز زندگی در این است که تعادل را کشف کنیم، نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. کتاب رموز جذاب زندگی (Life's Amazing Secrets) آمیز ه ای از فرهنگ شرقی و زندگی مدرن است که شما را برای رسیدن به تعادل در زندگی امروزی راهنمایی می کند. گاور گوپال داس، پس از سال ها تامل در عرفان، فلسفه کهن شرق و روانشناسی مدرن، چهار دستور اصلی را به عنوان تمرین معنوی در این کتاب به شما پیشنهاد می کند تا با استفاده از آن ها به روشنایی، شادی و کمال برسید. گوپال سعی دارد با آوردن مثال های واقعی از موقعیت های مختلف زندگی همچون برقراری ارتباطات انسانی، مواجه با بیماری، حل کردن مسائل کاری و... شما را در شرایط گوناگون قرار دهد و ذهنتان را ورزیده و قوی کند. او معتقد است برای قدم نهادن در مسیر شادی، موفقیت و خوشبختی، باید تعادل را روی مرز زیاده روی و کم کاری حفظ کنید. در واقع این شما هستید که فرمان زندگی خود را در دست دارید و آن را به سمت و سوی مختلف هدایت می کنید. این کتاب، قدرت شما را در نگه داشتن سکان زندگی و خارج نشدن آن از خط اصلی افزایش می دهد و شما را به هر مقصدی که مدنظرتان است، می رساند.
جملات برگزیده کتاب رموز جذاب زندگی
- گاهی اوقات ممکن است احساس کنیم که زندگی پوچ است و نمی دانیم که قرار است ما را به کجا ببرد. در این مواقع باید فرمان معنویت را محکم بچسبیم.
- همان طورکه شمع نمی تواند بدون آتش بسوزد، ما هم نمی توانیم بدون زندگی معنوی خود، به حیاتمان ادامه دهیم.
- موضوع رابطه ها، ریشه های معنوی دارد. اگر ما بتوانیم درک کنیم که با افراد در یک حالت معنوی روبه رو می شویم، می توانیم اختلافات جدایی آور خود را پشت سر بگذاریم.
- رابطه های صمیمی مربوط به تعاملاتی است که فراتر از نیازهای ما شکل می گیرد. ابتدا وسایل و سپس غذای خود را با آنها به اشتراک می گذاریم و در آخر با به اشتراک گذاشتن افکار، ارزش ها و عقاید صمیمیت را تکمیل می کنیم.
- اگر بیش از حد خود را با دیگران مقایسه کنیم، در روزمرگی و عدم خلاقیت غرق می شویم. ما همیشه این گزینه را داریم تا کورکورانه از دیگران تقلید کنیم و در آخر گوهر وجودی خود را از دست بدهیم. در بدترین حالت ما نسبت به هستی، کسل می شویم.
در بخشی از کتاب رموز جذاب زندگی می خوانیم
وقتی شخصی احساسات بیمارگونه نسبت به دیگران داشته باشد و بخواهد مانند آن ها یا بهتر باشد، غبطه خوردن در وجود فرد شکل می گیرد. اگرچه این احساس از درون فرد را می خورد، اما فرد همچنان روی خود کنترل دارد تا به دیگران آسیب نزند. با این حال وقتی شخصی بر اساس این احساسات واکنش نشان می دهد، غبطه خوردن به حسادت تبدیل می شود. حسادت دلیل اصلی رقابت با دیگران است و به گونه ایست که فرد از انجام هیچ کاری برای گرفتن جای دیگران، ترس ندارد. وقتی می خواهیم به کسی هدیه بدهیم، اگر آن را پنهان نکنیم، عنصر هیجان را حذف کرده ایم. پنهان کردن هدیه هیجان و اشتیاق ایجاد می کند و وقتی هدیه را باز می کنیم، این هیجان به شادی تبدیل می شود. نه تنها کسی که هدیه را دریافت کرده است، بلکه کسی که هدیه را تهیه کرده است نیز احساس شادی می کند. به همین ترتیب، همۀ انسان ها استعدادها و مهارت هایی دارند که به عنوان هدیه و نعمت به آن ها داده شده است. هر فرد، استعداد منحصربه فردی در وجود خود دارد. اگر قرار بود که خداوند از همان بدو تولد، استعدادی که در درون هرکس مخفی شده است را آشکار کند، در طول سفر زندگی، هیچ هیجانی وجود نداشت.تو باید دو چیز را در نظر بگیری. اول اینکه به کاری که مجبوری انجامش بدهی عشق بورز. ما همگی باید قبض هایمان را پرداخت کنیم، سبک زندگی خود را سامان دهیم و در شغلی که هستیم تلاش کنیم. برای بیشتر افراد، بالای هشتاد درصد، این احتمال هست که افراد در کارهایی که به آن تمایل دارند، مشغول نباشند. به همین دلیل است که باید شروع کنیم و به شغل خود عشق بورزیم. کدام مراحل و قسمت های شغل خودت را دوست داری؟ روی آن ها تمرکز کن.
فهرست مطالب کتاب
- معرفی نویسنده
- دیباچه
- فصل اول: فراموش کردن کلید
- فصل دوم: نگریستن فراتر از بدیهیات
- فصل سوم: سفر آغاز می شود!
- چرخ اول؛ زندگی شخصی
- فصل چهارم: رشد کردن از طریق قدردانی
- فصل پنجم: دکمۀ درنگ و مکث را فشار دهید.
- فصل ششم: چرا نگران باشیم؟
- فصل هفتم: پرورش معنویت
- چرخ دوم؛ رابطه ها
- فصل هشتم: با ملایمت صحبت کردن
- فصل نهم: بصیرت و دیدگاه پاک
- فصل دهم: محتاطانه به اصلاح بپردازید
- فصل یازدهم: بخشش
- فصل دوازدهم: اتحاد و همدلی اهمیت دارد
- چرخ سوم؛ زندگی کاری
- فصل سیزدهم: تقاطع رقابت
- فصل چهاردهم: خودشناسی
- فصل پانزدهم: رمزگشایی معنویت در محل کار
- فصل شانزدهم: کمال و شخصیت
- چرخ چهارم؛ مشارکت اجتماعی
- فصل هفدهم :ایثار و فداکاریِ عاری از خودپرستی
- فصل هجدهم: اولویت با خانواده است!
- فصل نوزدهم: سرگذشت یک ملت
- فصل بیستم: خدمت و کمک به دیگران شادی می آفریند
- پیوست 1: یادداشت بخشش
- پیوست 2: کاربرگ ایکی گای
شناسنامه کتاب رموز جذاب زندگی
- نویسنده: گاور گوپال داس
- مترجم: شادی فروتنیان
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر ترنگ
- تعداد صفحات: 295
- موضوع کتاب:کتاب موفقیت و خودسازی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
اثر حاضر مخصوص کسانی ست که می خواهند در افراط و تفریط های روزمره خود، اندکی درنگ و تامل به خرج دهند تا نقطه تعادل را پیدا کنند و به پیروزی و آرامش درون برسند. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.