درباره منصور یوسف زاده شوشتری
منصور یوسف زاده شوشتری متولد سال 1338، دانش آموخته مکتب کارل گوستاو یونگ و متخصص در رشته ادبیات نمایشی، شعر و رمان است. زنی که دیگر نمیخواست مرد باشد اولین رمان از ده رمان آماده وی برای چاپ است که هر ده اثر برگرفته شده از نظریات کارل گوستاو یونگ می باشد. حلقه ای نو برایم بخر نیز از نوشته های این نویسنده است.
درباره کتاب سفر قهرمانی مرد
نویسنده در این رمان، داستان مردی میانسال به نام ایوب را روایت می کند که در برابر استقلال طلبی و پرخاشگری پسر جوانش به استیصال می رسد. او برای درک مجدد مفهوم مردانگی راهی سفر به جنوب و گفتگو با مزار پدر مرحومش می شود. اتفاقات طی مسیر و گفتگو با پدر و مردان فوت کرده، دیدگاه او را نسبت به سفر قهرمانی مرد، تازه و غنی می کند.این رمان به خواننده کمک می کند تا موانع و مواهب سفر قهرمانی مرد را در جهت بلوغ مردانگی خود به کار گیرد.
ایوب مرد میان سالی ست که خود در زمان کودکی هیچ گاه رابطه ی کامیاب کننده ای با پدرش نداشته است. حال تمام آن روزها گذشته، ایوب خانواده ی خود را تشکیل داده و تمام تلاشش را می کند تا ارتباط مطلوبی با خانواده اش رقم بزند. با این وجود، پرخاشگری و استقلال خواهی پسر جوانش او را به استیصال رسانده است. ایوب واقعا نمی داند باید در مقابل فرزندش چه رفتاری از خود نشان دهد. او برای یافتن راه حل، راهی سفری به جنوب می شود؛ جایی که پدر مرحومش به خاک سپرده شده است. این سفر باعث می شود ایوب درک غنی تر و تازه تری نسبت به مفهوم مردانگی پیدا کند. کتاب سفر قهرمان مرد اثری خوش خوان است که شما را تا پایان همراه خود می کشاند.
در بخشی از کتاب سفر قهرمان مرد می خوانیم...
پدر خوب خانواده بودن، ایده ای بود که ناخودآگاه در حال پیگیری آن در خانواده ی خودم بودم. این ایده، درست از مخالفت با خط مشی پدرم در خانواده، شکل گرفته بود. من همواره از نبودن تمام عیار پدرم در خانواده رنج می کشیدم. آرزو داشتم پدر، همیشه در کنار ما مثل یک غول چراغ جادو، حاضر باشد. انگار پول درآوردن پدر، هیچ ربطی به میزان دور شدن او از خانواده نداشت. بعد ها خودم سعی کردم در عین حال که برای تامین معاش بیرون می روم، خانواده را نیز نزدیک خودم داشته باشم! و چون انجام همزمان این دو کار میسر نبود، ناخواسته شروع به دخالت دادن زن و فرزندانم، در امور کسب و کارم کردم. حسی از نزدیکی به آن ها داشتم. این روش زیرکانه از آن جا شکل گرفته بود که اگر خودم نمی توانم در حین کسب و کار در خانواده باشم، آن ها را به کسب و کارم بیاورم تا متوجه غیبت پدر خوب خانواده نشوند! زنم را در جریان تمام شکست ها و پیروزی های شغلم قرار می دادم. فرزندانم را با مشکل عدم نقدینگی کسب وکارم در شب عید، آشنا می کردم تا خودشان توقع خرید لباس عید از من نداشته باشند! همواره من خودم برای خرید لباس و سفر رفتن و خرج کردن، پیشنهاد می دادم! و این، آن ها بودند که با این خرج ها مخالفت می کردند! چرا که در جریان اوضاع خراب اقتصادی من بودند. با چنین ترفند ناخودآگاهی این من بودم که همیشه دست بالا را داشتم و از آن ها شاکی بودم! این موذی گری را اقلا پدرم درحق ما انجام نمی داد و با یک کلمه ی «نه» گفتن به درخواست های ما قال قضیه را می کند. این تفاوت عملکرد من و پدرم را در همین لحظه، در اتوبان جنوب کشف کردم!
شناسنامه کتاب سفر قهرمانی مرد
-
نویسنده: منصور یوسف زاده شوشتری
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر بنیاد فرهنگ زندگی
- تعداد صفحات: 250
- موضوع کتاب:کتاب های داستان و رمان ایرانی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
اگر به مطالعه ی رمان های اجتماعی فارسی علاقه مند هستید، کتاب سفر قهرمان مرد را از دست ندهید. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.