درباره استیون کینگ
استیون ادوین کینگ (به انگلیسی: Stephen Edwin King) (زادهٔ ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۷) نویسندهٔ آمریکایی خالق بیش از ۲۰۰ اثر ادبی در گونه های وحشت، خیال پردازی، ماوراءالطبیعه، تعلیق، جنایی، علمی تخیلی و رمانهای فانتزی است.تمام رمان های و داستان های کینگ همچنان در حال انتشار هستند، به جز یک کتاب به نام خشم. داستان این رمان در مورد کودکیست که یک روز به مدرسه می رود و بعد معلم درس جبر خود را می کشد و هم کلاسی هایش را به گروگان می گیرد. سال ۱۹۹۷ این کتاب در بین کتاب های دانش آموزی که به سمت سه نفر از هم کلاسی هایش تیراندازی کرده بود، پیدا شد. بعد از این اتفاق کینگ تصمیم گرفت کتاب را از کتابفروشی ها جمع کند.
درباره کتاب صندوق چوبی
داستان کتاب حاضر از آنجا آغاز می شود که سرایدار یک دانشگاه صندوقی چوبی در زیرزمین دانشگاه پیدا می کند؛ او با پروفسور دِکستِر استنلی تماس می گیرد تا خود را به دانشگاه برساند. سرایدار و دِکستِر جعبه را به آزمایشگاه زیست شناسی منتقل می کنند تا از ماجرای صندوق مرموز سردرآورند؛ سرایدار خیال می کرد صندوق عتیقه ای گرانبها از دهه های گذشته است که احتمالاً ارزش بالایی دارد. سرایدار دستش را داخل صندوق می برد و فریادی می کشد، ناگهان تمام صندوق باز می شود و موجود داخل آن نمایان می شود؛ موجودی پشمالو و میمون مانند با دندان هایی تیز... این موجود در چشم به هم زدنی سرایدار را می بلعد و تنها چکمه های او باقی می ماند... دکستر در حال فرار از آزمایشگاه با دانشجویی فارغ التحصیل به نام چارلی برمی خورد و ماجرا را با وحشت به او تعریف می کند، چارلی در حالی که به گفته های پروفسور دکستر شک دارد تصمیم می گیرد تا از ماجرا سردربیاورد. آن ها به آزمایشگاه که در خون غرق شده است بازمی گردند، بدون اینکه هیچ نشانی از آن موجود وحشتناک باشد... استیون کینگ (Stephen King) همچون دیگر آثارش داستانی مهیج با چاشنی ترس و دلهره به رشته تحریر درآورده است که با خواندن داستان و تصور کردن موقعیت های آن، ترسی در وجودمان شکل می گیرد که اگر ما در این موقعیت بودیم چه می کردیم؟ کتاب صندوق چوبی (The Crate) با روایت داستانی جذاب شما را به ماجراهایی خطرناک و پرتعلیق می برد که از شدت هیجان و ترس به سختی می توان از خواندن آن دست کشید. داستان صندوق چوبی یکی از داستان های کتاب Creepshow است که استیون کینگ در سال 2017 از فیلمی به همین نام آن را بازنویسی کرد. فیلمنامه ی این فیلم توسط خودِ استیون کینگ نوشته شد و جورج آ. رومرو آن را کارگردانی کرد. این فیلم محصول سال 1982 در آمریکا است که در مجموع 21 میلیون دلار فروش کرد.
در بخشی از کتاب صندوق چوبی می خوانیم...
سرایدار لبخند زد: "فقط همینجا وایستاده بودم، داشتم تصمیم می گرفتم که اول کفِ راهروی طبقه ی دوم رو تمیز کنم یا پنجره های آزمایشگاه رو بشورم. نتونستم تصمیم بگیرم. به خاطرِ همین یه سکّه انداختم بالا. سکّه افتاد، قل خورد و رفت اون زیر. " به غارِ تاریک و سه گوش اشاره کرد و ادامه داد: "شاید باید ولش می کردم، امّا فقط همین یه سکّه رو داشتم که از دستگاه نوشابه بخرم. به خاطر همین چراغ قوه ام رو برداشتم، تار عنکبوت ها رو کندم و وقتی خزیدم اون زیر تا سکّه ام رو بردارم، صندوقِ چوبی رو دیدم. اینجاست، یه نگاهی بهش بندازید. " سرایدار نور را به داخلِ حفره انداخت. ذراتِ گرد و غبار به تنبلی در شعاعِ نور تاب می خوردند. نور به شکلِ دایره ای با دیوارِ انتهایی برخورد کرد و در سطحِ زیرینِ پله ها مدتِ کوتاهی زیکزاک کنان حرکت کرد، و تارعنکبوتی باستانی را که حشراتِ مرده در آن مومیایی شده بودند، نشان داد. سپس روی صندوقی چوبی به طولِ سه متر و عرضِ هفتاد سانتی متر افتاد و توقف کرد. احتمالاً صندوق یک متری عمق داشت. همانطور که سرایدار گفته بود، جعبه ی سرهم بندیِ تخته های به درد نخور نبود. بلکه باسلیقه از چوبی صاف و تیره ساخته شده بود. دِکستر با ناراحتی اندیشید: تابوت، شبیهِ تابوتِ بچه ست. رنگِ تیره ی چوب فقط در جایی دیده می شد که گرد و غبار به شکلِ بادبزنی تمیز شده بود. بقیه ی صندوقِ چوبی با گرد و خاکِ خاکستریِ مات پوشانده شده بود. چیزی هم روی دیواره ی صندوق چاپ شده بود.
شناسنامه کتاب صندوق چوبی
-
نویسنده: استیون کینگ
-
مترجم: سمیه جعفری نژاد
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر آواژ
- تعداد صفحات: 68
- موضوع کتاب:کتاب های داستان و رمان خارجی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
علاقه مندان به داستان های معمایی و ترسناک از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. همچنین دوستداران آثار استیون کینگ را نیز به خواندن این کتاب دعوت می کنیم. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.