ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی رمان به امید دیدار در آن دنیا اثر پی یر لومتر

  شنبه، 09 مرداد 1400   زمان مطالعه 6 دقیقه
معرفی رمان به امید دیدار در آن دنیا اثر پی یر لومتر
نوع ادبی محبوب پی‌یر لومتر رمان پلیسی است و او با نوشتن چند رمان، در ظرف مدتی کوتاه، به شهرتی جهانی رسیده و چندین جایزه ادبی را از آن خود کرده است، اما به واسطه‌ کتاب به امید دیدار در آن دنیا توانست جایزه گنکور، مهم‌ترین جایزه ادبی فرانسه را دریافت کند.

درباره کتاب به امید دیدار در آن دنیا

رمان به امید دیدار در آن دنیا اثر پی یر لومتر، در سال ۲۰۱۳ منتشر شد و در زمان انتشارش بیشتر جوایز ادبی فرانسه از جمله جایزه معتبر گنکور را از آن خود کرد. پی یر لومتر را بیشتر به سبب رمان های پلیسی اش می شناسند. اما به امید دیدار در آن دنیا یکسر با آثار پیشین او متفاوت است. قهرمانان لومتر در این کتاب سربازان فرانسوی زخم خورده از جنگ جهانی اولند، سربازانی که سرنوشتشان در فرانسه پس از جنگ به مراتب سیاه تر از روزهای وحشتناک جنگ است

خلاصه کتاب به امید دیدار در آن دنیا

به امید دیدار در آن دنیا رمانی ضدجنگ است که قهرمانانش سربازان فرانسوی زخم خورده از جنگ جهانی اولند، سربازانی که سرنوشتشان در فرانسه پس از جنگ به مراتب سیاه تر از روزهای وحشتناک جنگ است. داستان درباره ی روزگار دو سرباز است که از جنگ جهانی اول جان به دربرده اند. جنگ به پایان رسیده. دولت تصمیم می گیرد به سراغ پیکر سربازهایی برود که در جنگ کشته و در همان نزدیکی جبهه نیز به خاک سپرده شده بودند. آن ها می خواهند این اجساد را در گورستان نظامی وسیعی دفن کنند. این اقدام بزرگ اخلاقی و میهنی زمینه ساز کسب وکاری پرسود می شود: باید صدهاهزار تابوت ساخته شود، صدها هزار قبر کنده شود، تابوت ها به گورستان حمل و باز در قبر تازه ای به خاک سپرده شوند. جنگ برای تجارت خیلی سودآور است، حتی وقتی به پایان رسیده باشد

درباره نویسنده کتاب به امید دیدار در آن دنیا

پیر لومتر( زادهٔ ۱۹ آوریل ۱۹۵۱ در پاریس) یک نویسنده و فیلم نامه نویس اهل فرانسه است.پیر لومتر از نویسندگان معاصر فرانسوی است که به عنوان یک جنایی نویس شناخته شده و در میان علاقمندان این نوع از ادبیات طرفداران بسیاری دارد. لومتر ابایی ندارد که بگوید داستانهایش برای جذب مخاطب می نویسد، چرا که آنها پول خرید کتاب را می پردازند. البته لومتر در زمره نویسندگانی است که هنر آن را دارد تا متاعش عرضه کند که در عین جذابیت برای مخاطب عام، نزد مخاطب خاص نیز مقبول و قابل اعتنا باشد.آثار جنایی و پلیسی لومتر در سبک های مختلفی جای می گیرند، از تریلر های جنایی حادثه پردازانه تا آثار جنایی روانشناختی رئال همانند رمان «سه روز و یک زندگی».سابقه ی او در تحصیل و تدریس روانشناسی در خلق شخصیت های راز آلود و چند لایه بی تاثیر نبوده،به طوری که تقریبا همه ی آثارش با استقبال مخاطبان،منتقدان و حتی سینما گران روبه رو شده است.رمان های لومتر هیچ کدام از جایزه بی نصیب نمانده اند و در بین آن ها دیدار به قیامت در سال 2013 برنده ی جایزه گنکور (مهم ترین جایزه ی ادبی فرانسه) شد و شهرت نویسنده را جهانی کرد.سه روز و یک زندگی جدیدترین اثر پی یر لومتر است و در سال 2016منتشر شده است. منتقدان به این اثر لقب «جنایت و مکافات مدرن»داده اند و شخصیت اصلی اش را «راسکولنیکف قرن بیست و یکم » نامیده اند.در ایران، سه مترجم این اثر را پی در پی به فارسی برگردانده اند. آثار پیر لومتر عبارتند از:

  • دیدار به قیامت، ترجمهٔ مرتضی کلانتریان؛ تهران : نشر آگاه، ۱۳۹۴
  • به امید دیدار در آن دنیا، ترجمهٔ پرویز شهدی؛ تهران: نشر به سخن، ۱۳۹۵
  • به امید دیدار در آن دنیا، ترجمهٔ مهستی بحرینی؛ تهران: انتشارات ماهی، ۱۳۹۶
  • سه روز و یک زندگی، ترجمۀ محمد نجابتی؛ تهران: انتشارات قطره، ۱۳۹۷

    پیر لومتر

    قسمتی از کتاب به امید دیدار در آن دنیا

خمپاره حفره ای در زمین کنده و یکی از آن اسب های نحیف بی شماری را که در میدان جنگ می میرند و همان جا می پوسند از زیر خاک بیرون آورده و کله اش را به آلبر تقدیم کرده است. اکنون رودرروی همند، مرد جوان و اسب مرده، و تقریبا می توانند همدیگر را بغل کنند. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۳۰)

پریکور در گرماگرم حرکت از پا درآمد. گلوله پایش را شکسته بود. همچون حیوانی نعره کشید و به میان گل و لای افتاد. دردش تحمل ناپذیر بود. به خود می پیچید، مدام از این رو به آن رو می شد و در همان حال به فریادزدن ادامه می داد. ران هایش را با دو دست می فشرد و چون نمی توانست پایش را ببیند، از خود می پرسید نکند ترکش خمپاره پایش را قطع کرده است؟ نومیدانه تلاش کرد کمی از جا بلند شود. وقتی موفق شد، به رغم تیرکشیدن های وحشتناک پایش، احساس کرد تسکین یافته است: پاش، تمام و کمال، آن جا بود. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۳۷)

جنگ جهانی هرگز چیزی نبود مگر تلاش برای جنایتی تعمیم یافته در یک قاره. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۵۴)

آلبر، همچنان که او را در آغوش گرفته، به خود می گوید که ادوارد هم، مثل همه در طول جنگ، فکری جز زنده ماندن نداشته. اما حالا که جنگ به پایان رسیده و او زنده مانده، همه فکر و ذکرش این است که سربه نیست شود. اگر حتی آن هایی که زنده مانده اند نیز رویایی جز مردن نداشته باشند، واقعا افتضاح است. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۷۹)

همیشه همین طور است. سربازهایی که مرخص شده اند مدام نق می زنند. می خواهند با این جنگشان به همه درس بدهند. این قهرمان ها کم کم دارند ذله مان می کنند! قهرمان های واقعی مرده اند! آن ها، بله، ببخشید، آن ها قهرمانند، قهرمان واقعی! وانگهی، وقتی کسی بیش از حد از تجربه هایی که در سنگرها داشته حرف می زند، باید به حرف هایش شک کرد. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۱۵۳)

آلبر با خود گفت که در خانه پولدارها همه چیز و همه کس زیبا هستند، حتی فقرا. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۲۲۹)

می دانست که انسان سرانجام از هر اندوهی تسلی می یابد، اما از وقتی در جنگ برنده شده بود، احساس می کرد هر روز، اندی بیش تر از روز پیش، آن را می بازد. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۲۷۴)

برای یک نظامی جنگ بهانه زندگی است و شور و شوق مردان جوان را به او می بخشد و اگر آن را از او بگیرید، آنچه می ماند مردی عقب افتاده و کوته فکر است. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۳۲۸)

هر داستانی باید پایانی داشته باشد؛ این قانون زندگی است. همه چیز باید پایانی داشته باشد، اگرچه دردناک، اگرچه تحمل ناپذیر، اگرچه خنده دار. (به امید دیدار در آن دنیا – صفحه ۴۱۰)

خواندن کتاب به امید دیدار در آن دنیا را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

علاقه مندان به شاهکارهای ادبی به ویژه رمان های ضد جنگ را به خواندن این اثر جذاب دعوت می کنیم.

شناسنامه کتاب به امید دیدار در آن دنیا


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
اگر یک بار تنگه هرمز را ببندیم تا شریعتمداری دلش خوش بشود و حکومتی هم به جلیلی بدهیم، دیگر همه چیز تمام و مشکلات حل می‌شود (3 نظر) نگاهی به عکس شناسنامه بازیگران و سلبریتی های مشهور سینمای ایران+عکس/ از شیلا خداداد و شهاب حسینی تا بهرام رادان و مرتضی پاشایی (1 نظر) کنایه سنگین جمهوری اسلامی به قالیباف: با فقط 6 درصد آراء حوزه انتخابیه رئیس مجلس شده است! (1 نظر) خانه ابدی مشترک آزاده نامدای و هنرمندی که سنگ قبرشان یکی است/روحش شاد و یادش گرامی (1 نظر) ذکر امروز با ناصر رفیعی برای "افزایش روزی" / توصیه پیامبر به دخترش فاطمه (س)؛ بگو یا رب العالمین... (1 نظر) خبر بسیار امیدبخش یک دیپلمات معروف درباره توافق قریب الوقوع ایران با دولت ترامپ در روزنامه دولت (1 نظر) رئیس دفتر آیت الله خامنه ای: اگر قدرت نظامی نداشتیم تا الان ما را خورده بودند (1 نظر) قاب ایران قدیم/ 3 تصویر خاطره‌انگیز از دختران شیک پوش بالاشهری در دهه 70 (1 نظر) (تصاویر) عاقبت شوم بشار اسد بعد از فرار به روسیه: لنگه کفش در دهان رهبر سابق شام (1 نظر) حسن خمینی: خدا نکند پرچم بیفتد! آنگاه رفقای دیروز هم سنگ می‌زنند (1 نظر) نگاه های معنادار دختر پزشکیان بعد از شنیدن جملات امروز پدرش: تصور می‌کنم اگر همسرم بود شاید فرزندانم بهتر تربیت می‌شدند+ویدیو (1 نظر) تصاویر دیده نشده از جنجالی‌ترین خواهر محمدرضا پهلوی با لباس عروس ابریشمی در روز خاکسپاری پدرش در ایران/ خاندانی که حتی حاضر به حفظ حرمت پدرشان هم نبودند (1 نظر) سلفی یلدایی عبدالله روا، مجری برنامه ویدیوچک با خواهرزاده بانمکش/ چقدر شبیه همدیگه هستن+عکس (1 نظر) برای اشک‌های پزشکیان! (1 نظر) اجرای بی نظیر آهنگ مادر توسط آرون افشار برای مامانای آسمونی +فیلم/ بگو باران ببارد...
تیتر امروز   
(ویدیو) این سوتی دوران دانشجویی "رضا عطاران" رو تاریخ فراموش نمی‌کنه!😂😂 / بابا ایول "مهران غفوریان" هم تو زمینه تقلید صدا دستی بر آتش داره!
از ارزهای دیجیتال چه خبر؟ | قیمت بیت کوین، اتریوم و ارزهای پرطرفدار امروز جمعه 7 دی 1403 + جدول
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای خارجی و وارداتی امروز جمعه 7 دی 1403
مهلت محدود ثبت‌نام کاردانی علمی کاربردی بهمن 1403
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی، امروز جمعه 7 دی 1403
از بازار چه خبر؟ | قیمت سکه و طلا امروز جمعه 7 دی 1403 + جدول
حیرت‌انگیزترین یافته فضایی؛ کشف اختروشی با ذخایر آبی 140 هزار میلیارد برابر زمین!
از بازار چه خبر؟ | قیمت دلار و یورو امروز جمعه 7 دی 1403 + جدول
(ویدیو) طعنه «مهران مدیری» به «حامد آهنگی» سر خریدن سوالات مسابقه! / حامد آهنگی: "مرز تحمیلی" رو از یه مسافرکش شنیدم😂😂
ویدئو| طنز دانشجویی روز؛ وضعیت دانشجوها در هفته‌ای که گذشت...😂
بازی فکری؛ اگه هوشت به عرش اعلا رسیده زیر 5 ثانیه بگو سه تا خوک بدون کلاه کجا قایم شدن؟!
اتفاقی عجیب و زشت در فوتسال/دیروز کاپیتان تیم فحش خورد!
از افزایش صف‌ها تا کاهش منابع؛ وام ازدواج در آستانه بحران اجتماعی؟
مهاجرت یا ماندن؟ انتخاب دشوار استادان دانشگاه‌های ایران
(ویدیو) فرانسوی صحبت کردن "نعیمه نظام دوست" به کمک ترجمه آنلاین گلوریا هاردی؛ اصالت رشتی خودش رو هم قاطی فرنگی بودنش کرده / احسان علیخانی از خنده روده‌بُر شد😂😂
منتخب روز   
رونمایی افسانه پاکرو از عکس برادرزاده اش/ گذر زمان چه بر سرش آورده؟ جدول زمانبندی قطعی برق امروز جمعه 7 دی تهران، تبریز، مشهد، اصفهان و... منتشر شد + لینک عکسی که ثابت می کند نیما فلاح و سحر ولدبیگی عاشق ترین زن و شوهر سینمای ایران هستند/ این شکلی به پای هم پیر بشید نوستالژی روز/ تیتراژ جذاب کارتون خاطره‌انگیز بچه‌های دهه60 و 70؛ «کاراگاه گجت»/ آخرشم نفهمیدیم کی پشت اون صندلی نشسته 🤣 داستان های هزار و یک شب / شب سی‌ و یکم؛ مرد گوش بریده و خیال ازدواج با دختر کم سال وزیر (ویدئو) مستند حیات وحش/مادر تو هر شکلی مادره/ فداکاری‌های عاشقانه گورِخر شجاع برای نجات کُره‌اش از چنگال شیر بی‌رحم! قاب ایران قدیم/ از بابانوئل در دبیرستان دخترانه سال 78 تا استایل دانشجویان دانشکده هنر سال 70 این املت خوردن داره/ راز خوشمزگی املت قهوه‌خانه‌ای استقبال ویژه و منحصربفرد از مسعود پزشکیان با رقص محلی و جمله آذری که به مذاق رئیس‌جمهور خوش آمد+ویدیو 7 کتاب موفق و پرفروش که قبل از ازدواج حتما باید بخوانید جنجال برانگیزترین درخت کریسمس در آلمان / 5 میلیون دلار فقط برای درخت؟! + تصاویر 10 غذای سنتی کریسمس در کشورهای مختلف جهان