وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز (open source) تحت وب و رایگان می باشد، شما با این نرم افزار مدیریت محتوا می توانید محتوا و مطالب سایتتان را به راحتی مدیریت کنید.
با استفاده از وردپرس می توان گونه های مختلفی از وب سایت را بسازیم. وردپرس شامل تعداد زیادی قالب های متنوع و پوسته های وردپرسی است همچنین افزونه های وردپرس به شما کمک می کند تا بخش های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید.
شما می توانید با استفاده از وردپرس یک سایت را بدون نیاز به مهارت برنامه نویسی یا کمک گرفتن از برنامه نویس راه اندازی کنید.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) همه کاره و چندمنظوره تحت وب است، که با زبان PHP برنامه نویسی شده و شما می توانید با آن انواع سایت های وبلاگی، شخصی، فروشگاهی، شرکتی و هر نوع سایت دیگری را راه اندازی کنید.
وردپرس یک نرم افزار ارائه محتوا به صورت متن باز است که بر اساس سادگی در کارکرد و سرعت و تجربه کاربری عالی متمرکزشده است. وردپرس با یک جامعه فعال و قلبی متن باز شروع به کار کرده و می تواند به شما کمک کند یک وب سایت عالی راه اندازی کنید.
طراحی سایت با وردپرس
برای راه اندازی یک وب سایت سیستم های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آنها نسبت به بقیه برتری هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب ها و پوسته های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه نویسی می تونید سایت خود را راه اندازی کنید.
مهارت برنامه نویسی از مواردی است که افراد فکر می کنند بدون داشتن این مهارت قادر نیستند فعالیتی در اینترنت داشته باشند اما سیستم مدیریت محتوا این امکان را به افراد داده است که بدون نیاز به پیش زمینه ای در مورد برنامه نویسی بتوانند به آسانی کسب و کار اینترنتی خود را راه بیندازند، البته این سیستم برای افرادی که قابلیت برنامه نویسی نیز دارند مناسب است و کاربران می توانند با کدنویسی هرگونه شخصی سازی را در وب سایت خود انجام دهند و صاحب یک وب سایت حرفه ای شوند.
از دیگر ویژگی های وردپرس می تونیم به منبع باز بودن اون اشاره کنیم یعنی اینکه این سیستم به شما منابع رایگانی را ارائه می کند در واقع شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای می تونید به طور کامل از منابع وردپرس استفاده کنید. در این دوره به شما آموزش ساخت سایت با وردپرس را توضیح خواهیم داد. اما بیایید بیشتر از وردپرس بدانیم…