امروزه بسیاری از دانشجویان به خصوص دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به نوشتن مقاله و چاپ آن در مجلات معتبر خارجی می کنند. یکی از پایگاه هایی که از اعتبار بالایی برخوردار است و مجلاتی که در آن نمایه می شوند دارای اعتبار علمی زیادی هستند، پایگاه آی اس آی می باشد. تقاضا برای داشتن مقاله در مجلات آی اس آی بین دانشگاهیان و افراد آکادمیک در ایران زیاد شده است و آشنایی با مراحل چاپ مقاله در مجلات آی اس آی می تواند به داشتن مقالات آی اس آی به این گروه از افراد کمک کند. ساعدنیوز در این مقاله در مورد این موضوع صحبت کرده و سعی خواهد نمود شما را با مراحل چاپ این نوع از مقالات بیشتر آشنا کند.
مراحل چاپ مقاله در مجلات آی اس آی به چه صورت می باشد؟
اولین اقدامی که در جهت چاپ مقاله در مجلات آی اس آی باید انجام دهید ارسال آن به مجله است که به آن سابمیت کردن می گویند. این قسمت دارای مراحل مختلفی است که باید قدم به قدم آن ها را انجام دهید و به شیوه های مختلفی می توانید مقاله خود را ارسال کنید. یکی از این شیوه استفاده از سامانه آنلاین است که می توانید با شرح جزییات بیشتر در مقاله دیگر از ما آن را بخوانید. اما در برخی از مجلات ارسال به شیوه سنتی تر و از طریق ایمیل مجله و یا سردبیر صورت می گیرد که باید اصل مقاله به همراه مدارک جانبی خواسته شده را از طریق ایمیل به مجله ارسال کنید. به خاطر داشته باشید که مرحله ارسال به منزله چاپ مقاله نیست و فقط شما مقاله خود را به مجله ارسال کرده اید. مقاله شما بعد از ارسال وارد مرحله داوری می شود.
هنگامی که مقاله خود را به یک مجله می فرستید برای اینکه مجله مورد نظر صلاحیت چاپ شدن مقاله شما را بسنجد آن را به داوری می گذارد. در مقاله ای دیگر در ساعدنیوز در مورد مراحل مختلف داوری مقالات در مجلات صحبت کردیم. به صورت خلاصه می توان گفت که مقاله شما ابتدا توسط ادیتور و یا سردبیر بررسی می شود و از لحاظ رعایت شیوه های نگارشی و منطبق بودن موضوعی با مجله بررسی شده و در صورت تایید به داوران متخصص برای سنجش علمی، فرستاده می شود. تنها پس از تایید صد درصدی در داوری دوم است که مقاله شما به اصطلاح پذیرفته یا اکسپت می شود و در نوبت چاپ قرار می گرد. گاهی با شرط، یک مقاله پذیرفته می شود و از نویسنده خواسته می شود که اصلاحاتی را در مقاله انجام دهد و مقاله تصحیح شده باید مورد تایید داوران قرار گیرد.
پس از طی کردن مرحله داوری مقاله شما در مرحله و نوبت چاپ قرار می گیرد و برای شما ابتدا نامه اکسپت شدن آن فرستاده می شود و ممکن است به صورت اینترنتی نیز فرمتی از مقاله در اختیارتان قرار گیرد تا زمانی که مقاله شما چاپ نهایی شود. بسته به اعتبار و محبوبیت مجله مدت زمان چاپ شدن ممکن است متفاوت باشد و گاها دیده شده است که 6 تا یک سال نیز چاپ نهایی مقاله به طول انجامیده است.
موسسه تحقیقاتی آرمان به عنوان یکی از مراکز مهم تحقیقاتی و با کادری با تجربه و متخصص از سال 93 فعالیت خود را در زمینه ترجمه و چاپ مقاله آغاز نموده است. برای ثبت سفارش میتوانید با کارشناسان موسسه تحقیقاتی آرمان تماس حاصل نمایید و یا درخواست خود را از طریق وبسایت www.isijournal.net ارسال نمایید تا مشاوره های مورد نیاز برای شما ارائه شود.