این که از الگوریتم های پیچیده گوگل با چه ترتیبی و چگونه برای ارتقای سئو سایت خود استفاده کنیم، چیزی است که یک مشاور سئو به ما می گوید. به همین خاطر نیز مشاوره سئو، یکی ازمهم ترین خدمات مجموعه ریراکو است که می توانید آن را به صورت جداگانه یا همراه با سایر خدمات از این مجموعه دریافت کنید. اما شاید بهتر باشد قبل از شروع این همکاری، دقیقاً بدانید که مشاور سئو چیست و برای کسب و کار ما چه می کند؟ در ادامه پاسخ این سؤال ها را باهم می بینیم.
مشاور سئو چیست؟
همانطور که می دانید، سئو و بهبود عملکرد سایت امری مهم در تجارت آنلاین است. سئو و نقش آن در گسترش کسب و کارها بدون اغراق بکی به صرفه ترین کانال فروش برای کسب و کار های انلاین است، اما گاهی برای سئو کردن سایت خود سردرگم می شویم و نمی دانیم باید از کجا شروع کنیم و چه قدم هایی را برداریم. اینجاست که مشاور سئو به یاری ما می شتابد.
مشاور سئو کسی است که با توجه وضعیت فعلی سایت شما و با در نظر گرفتن منابع موجود، استراتژی های سئو را برای رسیدن به صفحه اول گوگل طراحی می کند. این استراتژی باید شامل هر دو بخش سئو، یعنی سئو داخلی و سئو خارجی باشد.
برای همکاری با یک مشاور سئو، هم می توانید با آنها به صورت قراردادی همکاری کنید و هم به صورت تمام وقت. دقت کنید که کار مشاور سئو هیچ وقت تمام نمی شود. یعنی تا زمانی که می خواهید سایت شما وضعیت سئو خوبی داشته باشد، باید از مشاور سئو کمک بگیرید.
همکاری با یک مشاور سئو گاهی ممکن است هزینه نسبتاً زیادی را بطلبد؛ به خصوص وقتی یک کسب و کار نوپا هستید و ترجیح می دهید با یک مشاور باتجربه کار کنید. اما نگران هزینه ای که صرف می کنید نباشید! چراکه بدون مشاور سئو احتمالاً در مسیر سئو کردن سایت سردرگم خواهید بود و سایر هزینه هایتان در مسیر ایدئالی صرف نخواهند شد.
مسئولیت های یک مشاور سئو چیست؟
در یک کلام می توانیم بگوییم که مشاور سئو یک مسئولیت اصلی آن دارد و آن اطمینان از رتبه بالای سایت شما در صفحه نتایج جست و جوی گوگل (و موتورهای جست و جوی دیگر) است. اما از آنجایی که رسیدن به این جایگاه، مستلزم اقدامات چندجانبه است، بنابراین همه مواردی که در ادامه باهم می بینیم، جزو مسئولیت های یک مشاور سئو محسوب می شوند.
لازم است اشاره کنیم که تیم مشاور سئو ریراکو نیز تمامی این خدمات را در سطح حرفه ای به کسب و کار شما ارائه می دهند.
1- رسیدن به شناخت کافی از کسب و کار کارفرما و نیازهای آن
مبانی کلی سئو در هر کسب و کاری یکسان است؛ اما با وجود این جزئیات استراتژی سئو کاملاً به حوزه کاری یک سایت و هدف آن کسب و کار بستگی دارد. بنابراین اولین کاری که یک مشاور سئو انجام می دهد، صحبت با تیم آن کسب و کار و وارسی سایت است.
هر چه یک مشاور سئو بتواند سایت مد نظر و درواقع آن کسب و کار را بهتر بشناسد، توانایی او برای کمک گرفتن از تاکتیک های کلاه سفید سئو نیز بیشتر خواهد بود.
2- آنالیز وضعیت فعلی سئو سایت
اما قدم بعدی مشاور سئو چیست؟ این که سایت شما را از جهات مختلف (سئو داخلی و خارجی) بررسی کند و ببیند در حال حاضر از نظر سئو در چه وضعیتی قرار دارید. گاهی برای رسیدن به رتبه های برتر، اول باید یک سری اصلاحات را روی سایت انجام دهیم و بعد به سراغ اقدامات جدید برویم.
بنابراین مشاور سئو لیستی از اصلاحاتی که سایتتان لازم دارد را به همراه توصیه هایی برای رسیدگی به آنها به شما ارائه می دهد. این توصیه ها می توانند نقشه راهی برای طراحی استراتژی های سئو بعدی شما باشند.
3- ارزیابی وضعیت کلمات کلیدی و محتوای سایت

اما در مورد محتواها و عبارات کلیدی نقش مشاور سئو چیست؟ اگر پیش از این محتواهایی را در سایت خود منتشر کرده باشید، مشاور سئو ساختار و کلمات کلیدی آن محتواها را ارزیابی می کند. سپس شما را در جریان محتواهایی که نیاز به اصلاح دارند قرار می دهد. همینطور پیشنهاداتی را برای تولید محتواها و انتخاب کلمات کلیدی بعدی ارائه می دهد. بنابراین می توانید استراتژی های محتوای خود را طبق این پیشنهادات و اصلاحات پایه ریزی کنید.
نکته:
اگر برای پیاده سازی بعضی از این اقدامات و اصلاحات، دانش کافی نداشته باشید، در همین مرحله مشاور سئو آموزش های لازم را نیز به شما خواهد داد.
4- بررسی UI و UX سایت
درست است که عملکرد ربات های گوگل متن محور است؛ اما این بدان معنی نیست که آنها نمی توانند ساختار بصری سایت را درک کنند. UI و UX یک سایت، جزو اولین چیزهایی است که توسط گوگل آنالیز می شود. بنابراین سایت هایی که رابط یا تجربه کاربری خوبی ندارند، در رتبه های اول گوگل هم جایی نخواهند داشت.
یک مشاور سئو با علم به استانداردهای روز UI و UX وضعیت سایت شما را از این لحاظ بررسی کرده و هر جایی که نیاز به ویرایش داشته باشد را شناسایی می کند.
5- تحلیل رقبا

اینها را گفتیم که به این نکته مهم برسیم که سئو کردن سایت ها بدون بررسی رقبا تقریباً امکان پذیر نیست. ما باید بدانیم با چه رقبایی مواجه هستیم تا برای پیشی گرفتن از آنها برنامه ریزی کنیم.
در بحث تحلیل رقبا، مسئولیت مشاور سئو چیست؟
- شناسایی اولیه رقبا
- بررسی وضعیت سئو داخلی و خارجی سایت رقبا
- آنالیز محتواهایی که رقبا تولید می کنند
- تخمین هزینه ای که رقبا برای تبلیغات صرف می کنند
- بررسی ترافیک آنها
- آنالیز سرعت لودینگ صفحات سایت رقبا
بعد از این که مشاور سئو رقبا را از جوانب بالا بررسی کرد، پیشنهاداتی را برای عقب نماندن از آنها ارائه خواهد داد. برای مثال اگر رقبای شما محتواهایی در سطح متوسط داشته باشند، کار شما در تولید محتوا راحت تر خواهد بود. اما اگر در بین رقبا سایت هایی باشند که چند نوع محتوا را باهم ترکیب می کنند (مثلاً متنی، تصویری و ویدئویی) و نیاز مخاطبان را به بهترین شکل برطرف می کنند، طبیعتاً شما هم باید استراتژی های محتوایی قدرتمندی داشته باشید.
6- ادغام سایت با ابزارهای سئو
امروزه ابزارهای سئو به اندازه ای قدرتمند و کاربردی شده اند که دیگر نمی توان بهینه سازی سایت ها را بدون این ابزارها تصور کرد. اما اگر به عنوان صاحب یک سایت دانش کار با این ابزارها را نداشته باشیم راه حل چیست؟ کمک گرفتن از مشاور سئو.
مشاور سئو بسته به نوع سایت شما، بهترین ابزارهای سئو را برای آن انتخاب می کند. سپس با وارد کردن اطلاعات سایت در این ابزارها، وضعیت سئو آن را با جزئیات دقیق رصد می کند. البته در بعضی از این ابزارها نیازی به وارد کردن اطلاعات سایت نیست؛ بلکه گاهی بدون ادغام کردن سایت با آنها نیز می توانیم برای مثال کلمات کلیدی محبوب یک حوزه را پیدا کنیم.
اما این ابزارها چه کمکی به سایت ما می کنند؟
- نمایش وضعیت بک لینک های سایت
- تحلیل استراتژی سئو رقبا
- ارائه کلمات کلیدی فرصت (عباراتی که پتانسیل بهتری برای ارتقای سئو سایت دارند)
- نمایش صفحاتی از سایت شما که بیشترین ترافیک را گرفته اند
- نمایش بصری وضعیت سئو سایت
همه اینها مزایایی هستند که یک مشاور سئو به واسطه کار با ابزارهای سئو برای سایت شما به ارمغان خواهد آورد.
7- ارائه پیشنهادات برای تبلیغات و برآورد هزینه ها
اما نگران نباشید! یک مشاور سئو به همه سؤالات شما درباره نحوه تبلیغات پاسخ خواهد داد. همینطور هزینه های احتمالی را نیز براورد خواهد کرد تا بتوانید بسته به منابع مالی خود بهترین روش را انتخاب کنید. درواقع مشاور سئو شما را در جریان هر آنچه که باید برای استارت زدن تبلیغات بدانید قرار خواهد داد.
8- ارائه گزارش ماهانه
شما به عنوان کارفرما، باید در جریان جزئیات اقدامات مشاور سئو باشید. اما شاید بپرسید نحوه اطلاع ما از روند کاری مشاور سئو چیست؟ گزارش هایی که تیم مشاوره سئو به صورت ماهانه به شما ارائه می دهند. این گزارش به طور کلی شامل دو چیز است: کارهایی که انجام شده و نتایجی که به دست آمده است. بنابراین شما می توانید دستاوردهای همکاری با مشاور سئو را ماهانه به صورت سندشده دریافت کنید.
همکاری با تیم مشاور سئو ریراکو
حالا که می دانید مشاور سئو چیست و تا چه حد می تواند به رتبه بندی سایت کسب و کار شما کمک کند، می توانید همین حالا همکاری خود را با یک تیم متخصص مشاور سئو شروع کنید. برای این کار کافیست وارد صفحه مشاوره سئو ریراکو شوید و اطلاعات تماس و آدرس سایت خود را وارد کنید. کارشناسان سئو این مجموعه در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
سوالات متداول درباره مشاور سئو
چگونه مشاور سئو شود؟
پنج مرحله برای مشاوره سئو شدن:
- اصول سئو را بیاموزید
- با ابزارهای کلیدی سئو آشنا شوید.
- به رشد و تمرین مهارت های SEO خود ادامه دهید.
- مجموعه ای از پروژه ها را برای نمایش کارهای سئوی خود ایجاد کنید.
- وب سایت خود را برای توسعه مهارت های SEO خود بهینه کنید.
مشاور سئو کیست؟
مشاور سئو (که به عنوان "متخصص سئو" نیز شناخته می شود) کسی است که وب سایت ها را به منظور دستیابی به رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو بهینه می کند. به عبارت دیگر: یک متخصص سئو کسی است که می داند چگونه ترافیک بیشتری را از موتورهای جستجو دریافت کند.
متخصص سئو چه زمانی صلاحیت دارد مشاوره دهد؟
حداقل یک تا سه سال تجربه وب برای سمت متخصص سئو شامل دانش HTML، CSS، زبان برنامه نویسی و وبلاگ نویسی مورد نیاز است.
3 سال پیش
3 سال پیش