دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

سیاست /

مزاحمت آقای رئیس جمهور برای ثروتمندترین مرد جهان 

جمعه، 14 اردیبهشت 1397
کد خبر: 5818
آقای ترامپ اعتقاد دارد که شرکت آمازون به اندازه کافی مالیات نمی‌دهد و به اداره پست آمریکا هم لطمه زده است. اینکه انتقادات رئیس جمهور آمریکا از شرکت آمازون تا چه حد دقیق و موجه هستند بحث دیگری

 

ثروتمندترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا رابطه چندان خوبی با ثروتمندترین فرد جهان ندارد. دونالد ترامپ تاکنون چندبار از شرکت آمازون انتقاد کرده است.
به گزارش هفت صبح، آقای ترامپ اعتقاد دارد که شرکت آمازون به اندازه کافی مالیات نمی‌دهد و به اداره پست آمریکا هم لطمه زده است. اینکه انتقادات رئیس جمهور آمریکا از شرکت آمازون تا چه حد دقیق و موجه هستند بحث دیگری است، اما تردیدی نیست موفقیت شرکت آمازون را هیچ کس نمی‌تواند زیر سوال ببرد.
ارزش سهام شرکت طی یک سال اخیر نزدیک به ۷۰ درصد رشد کرده و جف بزوس، بنیانگذار و مدیر شرکت، با ثروتی بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار اکنون ثروتمندترین فرد جهان به حساب می‌آید.

با این حال، برخلاف بسیاری از کارآفرینان موفق که حداقل در ابتدا نسبت به سرمایه بی توجه هستند و به دنبال خلق کالا یا خدماتی شگفت انگیز می‌گردند و بیشتر شیفته کارآفرینی هستند تا ثروت اندوزی، آقای بزوس از همان ابتدا به دنبال ثروت و سرمایه بود.

در واقع او پیش از آنکه شرکت آمازون را راه بیندازد، در بخش سرمایه گذاری بانکی مشغول به کار بود. به همین خاطر هم ورود او به جهان کارآفرینی شاید کمی عجیب به نظر برسد چرا که بانکداری دقیقا نقطه مقابل کارآفرینی محسوب می‌شود. یک سرمایه گذار در بخش بانکی، از ریسک‌هایی که دیگران متحمل می‌شوند بهره می‌برد در حالی که یک کارآفرین همه آنچه دارد را در خطر قرار میدهد.

آقای بزوس در پاسخ به اینکه چگونه از بانکداری به کارآفرینی رسید، می‌گوید: فکر کنم که همیشه می‌خواستم این کار را انجام دهم. حتی زمانی که بچه بودم این ایده را داشتم. من جزو آن دسته از آدم‌هایی بودم که به هر چیزی می‌نگرد، می‌خواهد آن را بهبود ببخشد. مثلا به یک رستوران می‌رفتم و با خودم فکر می‌کردم که چگونه می‌توان آنجا را به رستوران بهتری تبدیل کرد.»

به نظر آقای بزوس، ویژگی مهم بشر این است که همیشه می‌خواهد همه چیز را بهتر کند.

او می‌گوید: «اگر کارآفرینان و سرمایه گذاران کنجکاوی و علاقه خود را دنبال کنند، چیزی را کشف خواهند کرد و شیوه ساخت آن را یاد خواهند گرفت و هرگز هم راضی نخواهند شد.»

آقای بزوس همچنین به کار آفرینان توصیه می‌کند که انرژی و توان خود را در راه مشتری‌ها و نه رقبا به کار بگیرند.

او می‌گوید: «برخی اوقات شرکت‌هایی حتی نوپا و کوچک را می‌بینیم که تازه از راه رسیده اند و همه توجه خود را علیه رقبا به کار می‌گیرند به جای آنکه به مشتری‌ها توجه کنند.» البته آقای بزوس شرح می‌دهد که موفقیت در کسب و کار و حتی در زندگی بدون ریسک پذیری تقریبا محال است.

او می‌گوید: «اگر اطرافیان شما حامی تان باشند و به شما عشق بورزند، آنگاه شما توان ریسک پذیری را خواهید یافت. مهم است بدانید که یک نفر هوای شما را دارد و این در مورد همه ریسک‌های زندگی و نه صرفا ریسک‌های مربوط به کسب و کار صدق می‌کند.

زندگی پر از ریسک‌های مختلف است. به نظر من، وقتی در مورد حسرت‌های زندگی در ۸۰ سالگی فکر می‌کنید، این حسرت‌ها تقریبا همیشه کار‌هایی هستند که انجام نداده اید. کار‌هایی که از آن‌ها غفلت کرده اید.» البته ریسک پذیری همیشه ختم به خیر نمی‌شود. حتی مسیر توسعه شرکت آمازون هم چندان هموار نبوده است.

آقای بزوس می‌گوید شرکت تاکنون بار‌ها با بحران‌های جدی مواجه شده هر چند که هرگز موجودیت شرکت تهدید نشده است. با این حال انتقادات گاه و بیگاه دونالد ترامپ، ریسک‌های تازه‌ای را متوجه شرکت آمازون کرده است. هرچند بعید است که بحرانی جدی برای شرکت آمازون پیش بیاید، اما حداقل بخشی از انرژی شرکت به جای آنکه طبق توصیه آقای بزوس متوجه مشتری‌ها باشد، باید به انتقادات آقای رئیس جمهور اختصاص پیدا کند.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 15 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
مراحل اکسپت مقاله
مراحل سابمیت مقاله
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب