به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، امروزه بسیاری از اختلافات زندگی مشترک همین مسئله است که باید با تقویت قوای جنسی آن را رفع نمود. مشکلات جنسی در آقایان و بانوان می تواند پایه های زندگی را سست کند و باعث جدایی افراد شود و لغزش فروپاشی بنیاد خانواده را به دنبال داشته باشد. آمار طلاق نشان می دهد که بسیاری از این جدایی ها به دلیل مشکلات جنسی بوده است و تنها راه حل این مشکل، تقویت قوای جنسی در زنان و مردان می باشد. از مواردی که می توان تقویت قوای جنسی در زنان و مردان را افزایش داد تغذیه مناسب می باشد، اگر هر فرد طبع خود را بشناسد و براساس آن رژیم غذایی مناسبی را تنظیم کند قطعا در قوای جنسی بسیار موثر است و آن را تقویت خواهد کرد.
غده های هورمون ساز
عملکرد جنسی توسط غدد درون ریز کنترل می شود. این غدد هورمون های خاصی ترشح می کنند. برای اینکه این غدد بتواند درست عمل کنند، نیاز به مواد مغذی خاصی دارند. یکی از مهم ترین غددی که در این زمینه نقش دارد، غده هیپوفیز است. نقصان در ترشح این غده می تواند منجر به نقص در اندام های تناسلی، یائسگی زودرس در زنان و ناتوان جنسی در مردان شود. از غدد دیگر غده فوق کلیه است که مقدار کم اما مهمی از هورمون های جنسی را تولید می کند و فرسودگی آن می تواند به ناتوانی جنسی یا عدم میل جنسی منجر شود. غده هیپوفیز برای عملکرد خود به ویتامین های گروه B، اسید پانتوتنیک، ویتامین E و روی نیاز دارد. غده فوق کلیه نیز به ویتامین های A, B, E, C و اسیدهای چرب اشباع نشده نیاز دارد.
مواد معدنی؛ معدن انرژی
روی از جمله آنتی اکسیدان های لازم برای درست کار کردن غده فوق کلیه است ضمن این که برای تولید تستوسترون و افزایش تعداد اسپرم بسیاری لازم است. این ماده همچنین باعث افزایش استقامت در حین فعالیت زناشویی می شود و احساس خستگی را از بین می برد. مقدار مورد نیاز روی برای بدن 40 میلی گرم در روز است. روی در صدف خوراکی بخارپز، تخم کدو، تخمه گل آفتابگردان، سیر و اسفناج یافت می شود.منیزیم نیز از جمله موادی است که استقامت ماهیچه ها را افزایش می دهد و باعث تمدد اعصاب لازم برای فعالیت زناشویی می شود. منابع غنی از منیزم، آجیل و غلات سبوس دار می باشند. همچنین اسیدهای چرب ضروری در تولید هورمون های جنسی نقش دارند به ذخیره کردن ویتامین های محلول در چربی مثل E، D و K کمک کرده و فرد را از نظر جنسی فعال نگه می دارند. اسیدهای چرب ضروری در گیاهان دریایی، دانه کتان، کنجد، بادام، جوانه گندم و کدو تنبل به وفور وجود دارد. ورزش نیز باعث می شود که جریان هورمون ها در بدن به راحتی انجام گیرد.
مصرف متعادل
در طب سنتی ایران برای حفظ سلامت توجه به شش اصل ضروری است که یکی از آنها «خوردنی ها و نوشیدنی ها» است. بنابر دیدگاه طب سنتی به علت تفاوت «مزاج» افراد و تفاوت در گرمی و سردی غذاها و نیز ماهیت هر بیماری و علت اختلال عملکرد جنسی، تجویز بدن بررسی غذا صحیح نیست. معمولا در این موارد نمی توان بدوت تجزیه و تحلیل مشکل بیمار از غذاها و گیاهانی مانند خرما، نعناع، زعفران، سیر، بادام، کنجد، فندق، گردو، فلفل و نخود و... استفاده کرد.
ویتامین ها؛ مواد غذای حیاتی
ویتامین A از ویتامین های محلول در چربی است که نقش اساسی در تولید مثل ایفا می کند. این ویتامین در سیب زمینی شیرین، هویج، کلم پیچ، شلغم، اسفناج، بروکلی، کاهو، فلفل قرمز و انبه یافت می شود. از ویتامین های گروه B تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3) برای میل جنسی طبیعی، لازم است البته ویتامین های B5, B6, B12 نیز برای کاهش استرس و تنظیم سطح هورمون های بدن مفیداند. ویتامین B3 (نیاسین) باعث اتساع عروق شده و گردش خون را بهبود می بخشد. این ویتامین همچنین باعث ساخته شدن هورمون های جنسی می شود. ویتامین B6 از افزایش میزان پرولاکتین که خود باعث کاهش میل جنسی است، جلوگیری می کند.
مواد ممنوع!
مصرف بیش از حد نوشیدنی های کافئین دار باعث فرسودگی غدد فوق کلیوی و کاهش میل جنسی می گردد. مصرف زیاد کافئین با ایجاد خستگی مفرط موجب مصرف شدن تمام هورمون کورتیزول بدن می شود که این امر موجب فرسودگی غدد فوق کلیوی شده و کاهش توانایی جنسی را به دنبال دارد. غذاهای بسته بنید شده، فست بود و غذاهای آماده دارای سطح بالایی از چربی های اشباع شده هستند. الکل همانند استروژن در زنان عمل می کند و اثر مخربی بر توانایی جنسی مردان دارد. همچنین مصرف الکل علایم افسردگی و در نتیجه کاهش میل جنسی را به همراه می آورد.