به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، بسیاری از افراد در دوران طلاق آنچنان درگیر مشکلات و هیجان های شدید می شوند که کمتر می توانند شرایط خودشان را به صورت منطقی بررسی کنند اما این دوران هم مانند هر دوره جدیدی از زندگی نیاز به آمادگی و ایجاد پیش زمینه هایی دارد که با ایجاد آنها در خود، می توانید راحت تر و با هزینه های کمتر از این مرحله پر استرس زندگی عبور کنید.
یادتان باشد هر قدر از زندگی مشترک خسته شده باشید، باز هم بعد از طلاق یک زندگی آرام، بی دغدغه و بی دردسر انتظارتان را نمی کشد. ممکن است مشکلاتی که با همسرتان داشتید تمام شود اما مشکلات دیگری پیش روی تان قرار می گیرد که اگر برای مقابله با آنها آماده نباشید، دچار آسیب های جدی می شوید. در ادامه به راه هایی برای غلبه بر مشکلات طلاق می پردازیم.بعد از طلاق یک زندگی آرام، بی دغدغه و بی دردسر انتظارتان را نمی کشد
برخی از زوجین زمانی که در روابط عاطفی یا جنبه های دیگری از زندگی به مشکل می خورند، نمی تواند به درستی تصمیم بگیرند و ممکن است فورا برای طلاق اقدام کنند. بهتر است بدانید اگر آگاهی و آمادگی کامل برای طلاق نداشته باشید امکان دارد بعد از مدتی از تصمیم خود پشیمان شوید. در ادامه سوالاتی آورده شده است که با پاسخ دادن به آن ها تا حدودی نقش خودتان را در زندگی می توانید مشخص کنید و از سردرگمی بیرون بیایید، همچنین متوجه شوید که آیا برای طلاق و جدایی آمادگی کامل دارید یا نه.
البته این نکته را در نظر داشته باشید که نباید تنها به این سوالات اکتفا کنید و برای زندگی خود تصمیم بگیرید، به همین خاطر توصیه می شود از راهنمایی های مشاور استفاده کنید تا بتوانید تصمیم درستی برای زندگی خود بگیرید و در آینده از تصمیم خود پشیمان نشوید.
آیا هنوز هم به همسر خود دلبستگی دارید؟
اگر با وجود معضلات در زندگی تان و تصمیم گیری برای طلاق، احساس می کنید هنوز هم به همسر خود حسی دارید و به او علاقه دارید، بهتر است قبل از اقدام برای طلاق با احساس خود کنار بیایید و ببینید اگر واقعا به او علاقه دارید اما نمی توانید زندگی خوبی با یکدیگر داشته باشید، بهتر است به صورت عقلانی به این مسئله نگاه کنید و با کمک مشاور تصمیم درستی برای زندگی خود بگیرید.
آیا برای طلاق تصمیم قطعی گرفته اید؟
گاهی اوقات پیش می آید که زوجین در هنگام دعوا و عصبانیت حرف از طلاق می زنند و یکدیگر را تهدید می کنند اما بعد از اینکه آرام شدند از گفته خود پشیمان می شوند. اما زمانی که زوجین به مرحله ای برسند که ادامه زندگی با یکدیگر را عذاب آور بدانند و تصمیم بگیرند به رابطه خود پایان بدهند، می توان گفت که تصمیم آن ها جدی است.
البته برای اینکه زوجین بدانند آیا واقعا برای طلاق آمادگی کافی دارند یا نه لازم است قبل از جدایی با روانشناس خانواده و زوج درمانگر صحبت کنند و اگر معضلات و مشکلات آن ها در زندگی حل و فصل نشد می توانند برای طلاق اقدام کنند.
آیا می توانید بعد از طلاق مسئولیت زندگی خود را بر عهده بگیرید؟
معمولا زمانی که بحث جدایی پیش می آید لازم است زوجین برای زندگی خود بعد از طلاق تصمیم بگیرند که چگونه امرار معاش کنند و از عهده زندگی خود بربیایند، مخصوصا اگر زوجین دارای فرزند باشند، فراهم کردن امکانات لازم برای فرزندتان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
آیا از عواقب زیانبار طلاق آگاهی دارید؟
طلاق و جدایی پیامد های زیادی دارد و لازم است قبل از طلاق به این پیامدها فکر کنید و ببینید که آیا می توانید خود را با آن ها سازگار کنید یا نه. عواقبی مثل ناامیدی، افسردگی، تحمل فشارهای روانی، شکست عاطفی و دل کندن از همسر خود به لحاظ روانی، تغییر در امور مالی، تغییر شیوه و عادت زندگی، ناامنی و ترس و مسائلی از این قبیل بعد از طلاق بروز پیدا می کنند.
بنابراین اگر شما نتوانید خود را با مسائلی که در بالا گفته شد سازگار کنید، مسیر سختی در پیش دارید، به همین خاطر لازم است قبل از اینکه طلاق بگیرید پیامدهای آن را بپذیرید و خود را آماده کنید. اگر به این نتیجه رسیدید که تحمل تنهایی و شکست را ندارید، بهتر است بدانید که برای طلاق آماده نیستید.
آیا هدف خود را برای طلاق مشخص کرده اید؟
بهتر است در ابتدا اهداف خود را برای طلاق به صورت واضح مشخص کنید، اگر اهدافی مثل انتقام، اصلاح اشتباهات و تغییر طرف مقابل یا اهدافی از این قبیل دارید، به دلیل اشتباهی طلاق می گیرید. زیرا طلاق تنها باعث جدایی زوجین از یکدیگر و ایجاد زندگی جدید و متفاوت می شود و نقشی در اصلاح اشتباهات و ... ندارد.