چگونه شماره سریال ویندوز 10 را با استفاده از Command Prompt پیدا کنیم؟
اکنون این شماره محصول تبدیل به شمار سریال شده است (در ایران معمولا هردو را به یک اسم می نامیم) و ویندوز های اورجینال به محض نصب به صورت خودکار اکتیو می شوند. با این حال اگر به هر دلیلی نیاز به حذف و نصب مجدد ویندوز تان داشته باشید، ممکن است این اتفاق رخ ندهد و سیستم به صورت خودکار شماره OEM را شناسایی نکند، در این وضعیت برای فعال ساختن مجدد آن، نیاز به این شماره خواهید داشت. برای یافتن آن هم می توانید از اپلیکیشن هایی مانند Produkey استفاده کنید یا خودتان دست به کار شوید و با کمک Command Prompt آن را از دل ویندوز تان بیرون بکشید!
اگر از سیستم کامپیوتر رومیزی استفاده می کنید Prodkey بهترین گزینه است. کافیست آن را نصب و اجرا کنید تا شماره سریال (OEM key) را نشان دهد. آن را در فایلی تایپ کرده و ذخیره نمایید. توصیه می شود حتما یک نسخه نیز بر روی سیستمی غیر از این کامپیوتر یا در گوشی تان داشته باشید و یا حتی می توانید آن را در جایی مطمئن یادداشت کنید. ولی اگر فراموش کردید یا به هر دلیل نتوانستید سیستم را بوت نمایید و ویندوز بالا نیامد، دیگر دسترسی به آن نخواهید داشت. با این حال نگران نباشید هنوز هم راه حل دوم یعنی Command Prompt به کمک تان خواهد آمد.
در این مواقع برای باز کردن Command Prompt کافی است از مسیر Repair/Troubleshoot استفاده کرده و وارد Command Prompt شوید. بعد از باز شدن آن دستور زیر وارد نمایید تا به شما کلید محصول نمایش داده شود. آن را یادداشت کرده و ویندوز 10 خود را بار دیگر نصب کنید.
wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
همچنین شما باید علاوه بر پشتیبانی گیری از این شماره سریال، آن را به حساب مایکروسافت خود نیز متصل کنید. در حقیقت این ساده ترین کار برای فعال سازی ویندوز است. کافی است بعد از نصب ویندوز یک بار وارد حساب مایکروسافت خود شوید تا ویندوز 10 فعال شود.