دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / کودک /

وقتی کودکان دیگر فرزندمان را اذیت می‌کنند باید چه کار کنیم؟ / 4 راهکار در مواجهه با کودک آزار دیده 

پنجشنبه، 08 آذر 1403
کد خبر: 421681
ساعدنیوز: اگر بچه شما جزء کودکانی است که بچه های دیگر را می زند، لطفاً او را تنبیه نکنید. ریشه مشکل بچه شما ترس است. پس دست از تنبیه کردن که موجب افزایش ترس و در نتیجه افزایش احتمال کتک کاری او می شود بردارید و راهکارهای ارائه شده در ادامه را امتحان کنید.

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعدنیوز، کودکان در سن‌های مختلف ممکن است با یکدیگر درگیر شوند. اما اگر کودکی هنگام بازی با بچهٔ شما به شکلی پرخاشگرانه رفتار می‌کند، چه کار باید کنید؟ دو قاعده‌ٔ اساسی در مورد رفتار با کودکان اشخاص دیگر وجود دارد که همیشه باید رعایت کنید. اول اینکه، هرگز به یک پدر یا مادر دیگر نگویید که فرزند خود را چگونه بزرگ کند و دوم، هرگز کودکی را که فرزند خودتان نیست سرزنش نکنید. والدین راه و روش خود را برای برخورد با رفتار فرزندشان دارند و هرچند ممکن است از روی دلسوزی تمام دوست داشته باشید که دوستتان فرزند خود را با قاطعیت بیشتری مهار کند، اما جای تصمیم‌گیری شما نیست. با این حال، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید کودک نوپای خود را از آزار یک همبازی خشن محافظت کنید.

از عصبانی شدن خودداری کنید

در برابر هر گونه وسوسه‌ای برای خالی کردن عصبانیت خود را روی فرزند دوستتان یا کودکی که فرزند شما را اذیت کرده است مقاومت کنید. او کاری غیر از آزمایش محدودیت‌هایش، یعنی همان کاری که کودکان نوپا می‌کنند انجام نداده است. هر قدر هم که از عدم مداخلهٔ پدر یا مادر کودک ناراحت هستید، ناراحتی خود را روی کودکشان خالی نکنید.

بچه‌ها باهوش‌تر از چیزی هستند که بزرگسالان فکر می‌کنند و نیروی تشخیص و دریافت قدرتمندی برای احساسات منفی دارند. اگر او متوجه ناراحتی شما شود، ممکن است حتی بدتر رفتار کند.

بازی کودکان را زیر نظر بگیرید

به جای دعوا کردن کودک دیگر، مدتی بنشینید و هر دو کودک را با دقت زیر نظر بگیرید و وقتی متوجه شدید که دعوایی در شرف وقوع است، با بازی کردن پرسروصدا با یک اسباب‌بازی دیگر یا خواندن یک آهنگ، حواسشان را پرت کنید و هنگامی که فرزند دوستتان یک بار هم که شده، توانست کار خوبی مثل به تقسیم یک اسباب‌بازی با فرزندتان بدون عوا انجام دهد، به او بگویید که چقدر رفتار محبت‌آمیزش را دوست دارید.

در نهایت، درست مثل هر کودک نوپای دیگری، او هم شروع به یادگیری نحوهٔ رفتار و کنار آمدن با کودکان دیگر در گروه بازی خواهد کرد.

محل بازی را تغییر دهید

شما همچنین می‌توانید مکان دیگری را برای قرار بازی کودکان پیشنهاد کنید. کودکان نوپا در فضاهای کوچک مثلاً یک اتاق نشیمن بیشتر مستعد ناآرامی و در نتیجه بدرفتاری هستند، بنابراین انتقال قرار بازی کودکان به یک فضای باز بزرگ مانند یک زمین بازی یا پارک می‌تواند فرصت‌های درگیری را کاهش دهد.

با داشتن فضای بیشتری برای حرکت و جابه‌جایی، کودکان نوپا می‌توانند انرژی اضافی خود را مصرف کنند و سرخوردگی‌های اجتماعی خود را تخلیه کنند، بدون اینکه یکدیگر را اذیت کنند و از همه مهم‌تر، در آنجا هیچ اسباب‌بازی یا کتابی برای پرتاب کردن به سمت هم یا دعوا بر سر آن وجود نخواهد داشت.

کودک را از بازی جدا کنید

اگر موارد بالا را امتحان کردید ولی فقط وضعیت بدتر شد و کودک نوپای شما از رفتار کودک دیگر کاملاً آشفته و ترسیده به نظر می‌رسد، می‌توانید مدتی او را از بازی با این کودک یا کودکان جدا کنید. ممکن است مشکل این باشد که این ترکیب از بچه‌ها در حال حاضر برای فرزندتان مناسب نیستند و وقتی از فرزندتان می‌خواهید با کودکی که با او بدرفتاری می‌کند کنار بیاید چیزی به او یاد نمی‌دهید.

علاوه بر این، تصمیم شما برای جدا کردن کودکان ممکن است گفت‌و‌گویی بین شما و والد دیگر را در مورد علت آن شروع کند که می‌تواند زمینه را برای پیدا کردن راه‌حلی در درازمدت فراهم کند.


برای مشاهده سایر مطالب سبک خانواده ساعدنیوز با سرویس مجله خانواده ساعدنیوز همراه باشید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز پنجشنبه 08 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
(عکس) احمدی‌نژاد بدون کاپشن احمدی‌نژادی! / رونمایی از نسخه پرومکس و 2024 رئیس جمهور اسبق با یک استایل رسمی و دیپلماتیک
تبدیل پایان نامه به مقاله
خاطره دل انگیز رهبر معظم انقلاب از شکار تانک در اهواز به همراه شهید چمران با لباس سربازی گل و گشاد +فیلم
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
نگاهی به تیپ و استایل بازیگران زن و مرد ایرانی در مقصد اروپا، آفریقا، آمریکا/ سام درخشانی،ریما رامین فر، احسان علیخانی، مهران غفوریان، فاطمه گودرزی و...+عکس
(ویدئو) بهنوش بختیاری: من دوران دبیرستان مثل بهنام بانی سبیل داشتم😁/ نعیمه نظام دوست: من سبیلامو دکلره کردم!
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه