به گزارش سرویس سیاسی ساعدنیوز به نقل از فارس، «تذکر حجاب، نقض حقوق زنان است»، «تذکر حجاب، اقدامی ضد انسانیست»، «تذکر حجاب، دخالت بیجا در زندگی مردم است»، «حجاب من به کسی ربط ندارد»، «با هر پوششی بخواهم، در جامعه حاضر میشوم»، «حجاب، خلاف آزادی است» و «حجاب ظلم به زنان است.» اینها فقط بخش کوچک و تعدیلشده گزارههایی است که چند دهه رسانههای معاند ایران، علیه حجاب و تذکر حجاب، فضاسازی میکنند.
حجم تولید رسانههای برانداز علیه حجاب در طول یک ماه، بهقدری زیاد است که نمیتوان حتی تعداد آن را بیان کرد. در این فضاسازیها، پوشش عرفی زنان ایران را «حجاب اجباری» و کشف حجاب یا عریان شدن را «پوشش اختیاری» عنوان میکنند.
بهعنوان مثال، شبکه بیبیسی به نقل از برخی کارشناسان، خواستار لغو قانون حجاب بود. بیبیسی به نقل از نهادی با عنوان سازمان عفو بینالملل(یک سازمان خصوصی ضدایرانی) این قانون را شرمآور دانست و نوشت: «قانون جدید سرکوب زنان و دختران را در ایران تشدید میکند.»
بیبیسی حتی از بیمار روانیای که در دانشگاه علوم تحقیقات عریان شده بود، حمایت کرد و تلاش داشت او را دارای حمایت بینالمللی نشان دهد.
این شبکه انگلیسی وابسته به سازمان جاسوسی MI6، مسئله اصلی در دانشگاههای ایران در آغاز سال تحصیلی را حجاب قرار داد و با انتشار تصاویری، از بیحجابی حمایت کرد.
شبکه سلطنتطلب منوتو که بعد از طوفان الاقصی منحل شد و اکنون زمزمههایی از احیای آن به میان است؛ نوشت: «قانون حجاب و عفاف نقشهای برای تفرقه میان مردم است» و موضوع حجاب را با خط «تذکر اتباع به زنان ایرانی» روایت کرد.
این رسانه همچنین جریمه خودرو به دلیل کشف حجاب یا حتی به دلیل سرعت غیرمجاز! را «ترفند جمهوری اسلامی برای خانهنشین کردن زنان» دانست.
منوتو یادداشت «حجاب قانون کشور است» روی یک دیوار را که سادهترین نوع تذکر حجاب است، «تبلیغ حکومتی در جهت ترویج حجاب اجباری» دانست. مهمتر از همه اینکه، منوتو تذکر حجاب را یک «درگیری لفظی» میداند.
اما همین رسانه سلطنتطلب، زمانی که جولانی، سرکرده گروه تحریر الشام در سوریه به یک زن تذکر حجاب داد، آن را اینگونه روایت کرد: «جولانی پدرانه خواست تا موهایم را بپوشانم.» اگرچه منوتو از یک ترفند رسانهای استفاده کرده و این جمله را از زبان آن زن نقل کرده است؛ اما انتشار آن در کنار زیبا نشان دادن تذکر حجاب از سوی جولانی، نشاندهنده تایید این اقدام از سوی منوتو است. منوتو با وجود این تذکر نوشت: «جولانی در حوزه پوشش و حجاب معتدل است!» به عبارتی دیگر، تذکر زبانی حجاب را یک اقدام «معتدل» دانست نه اقدامی خشونتآمیز.
بیبیسی نیز تذکر جولانی را از زبان آن خانم اینگونه روایت کرد: «درخواست رهبرمان پدرانه و از روی غیرت بود.» این در حالی است که رسانههای معاند غیرت مردهای ایرانی را بهعنوان نشانههای عقبماندگی معرفی میکنند.
نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بیبیسی، از کسانی بود که در سوریه تذکر حجاب دریافت کرد. نکته جالب آنکه خبرنگار بیبیسی بعد از دریافت تذکر حجاب، آن را رعایت کرد. کوهنورد گفت: «من به احترام شخص تذکردهنده و امنیت تیمم حجاب سر کردم. او گفت که همه موهایت را بپوشان.»
برای پیگیری اخبار حوزه سیاست کلیک کنید.