وقتی «زن زندگی آزادی» در خدمت جیب زن آوازهخوان باشد
به گزارش سرویس سیاسی ساعدنیوز به نقل از فارس، چندی پیش بود که ویدئویی در سایت اشتراک فیلم یوتیوب منتشر شد که زنی با لباس نیمه برهنه در یک کاروانسرای قدیمی ایرانی با یک گروه موزیک در هوای سرد و سخت شب یک کنسرت فرضی را اجرا میکند.
این موضوع هم از سوی رسانههای ضدانقلاب و هم از جانب عناصر معاند در فضای مجازی با جنجال زیادی منتشر شد. تبلیغاتی سیاسی که یک زن سعی کرد با استفاده رایگان از فضای ضدانقلاب برای خود جلب کند و بازدید صفحه خود را در این وبسایت بالا ببرد.
درواقع این موضوع را میتوان به عنوان یک کاسبی کاملا سیاسی آن هم با اجرای ترانههای قدیمی به حساب آورد. بسیاری از صفحات ضدانقلاب سعی دارند به زور هم که شده بازدید آنرا افزایش دهند و برای این موضوع تبلیغ میکنند.
وبسایت یوتیوب با توجه به بازدیدی که ویدئوها میگیرد به تولیدکنندگان آن پول پرداخت میکند. اما با توجه به رقابت شدید در این بازار دیده شدن یک موضوع بسیار سخت است؛ مگر اینکه بتوان به اشکال مختلف جنجال ایجاد و جلب توجه کرد.
هنگامی که یک ویدئو به یک میلیون بازدید دست پیدا میکند، یک پرداخت روزانه بزرگ برای تولیدکننده محتوا خود را تضمین میکند. در بعضی از موارد، اگر بازدید یک ویدئو به یک میلیون دفعه برسد، تولیدکننده محتوا میتوانند دریافتی پنج رقمی داشته باشند.
در سال گذشته برخی از یوتیوبرها و تولید کننده محتوا عنوان کردند که یوتیوب تا 3400 و 30 هزار دلار برای یک میلیون بازدید پرداخت کرده است. البته این موضوع به میزان تازگی، حوزه و اثرات آن و موارد دیگر بستگی دارد. برخی اخیرا این عدد را تا 40 هزار دلار برای هر یک میلیون بازدید مطرح کردهاند!
البته برخی نیز این رقم را از هزار تا 3000 دلار دانسته اند اما به هر جهت این جنجال سازی ها پایه ای برای افزایش بازدیدها قرار خواهد گرفت و طراحان ان برای بلند مدت روی این موارد حساب کرده اند. هرچند با این همه هیاهو و آژیر رسانه های بیگانه به مقصود خود نرسیده اند.
نگاهی به صفحه یوتیوب این زن نشان میدهد که هنوز چند ماهی از ایجاد این صفحه نگذشته است و میزان اعضای صفحه وی نیز چندان زیاد نیست تا بتواند مثلا یک میلیون بازدید بگیرد. جالب است که این صفحه حاوی چند ویدئو انگشت شمار است اما آخرین مطلبی که بر حسب اتفاق در همین صفحه منتشر شده و به همین کنسرت فرضی باز میگردد، بیش از یک میلیون بازدیده خورده است.
مشخص است که برنامه این گروه موسیقی با استفاده از یک زن آوازخوان که برخی وی را از اتباع افغان نامیدند، استفاده ابزاری و بازاری از مسائل سیاسی برای کسب شهرت و پول بوده است. وگرنه در حالت عادی چنین مواردی نه تنها در فضای مجازی جلب توجه نمیکند بلکه در موارد قبلی همین زن در یوتیوب نشان میدهد چندان وی حضور موفقی در فضای مجازی پلتفرمهای خارجی نداشته و حتی میتوان گفت بازدید ویدئوهای قبلی نیز به سبب همین جنجالسازی اخیر بوده است.
با این اوصاف، به نظر میرسد یک بعد انجام این موضوعات با طراحی کسب درآمد و شهرت انجام میشود که به نظر میرسد مراجع قضائی باید با جریمه مادی قابل توجه از تکرار چنین اقدامات بازاری با چاشنی سیاسی به نام هنر جلوگیری کنند.
برای پیگیری اخبار حوزه سیاست کلیک کنید.