به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایرنا، وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی» با تشریح سرفصل مهمترین مصوبه های کمیته خودرو که با حضور نمایندگانی از نهادهای نظارتی و دادستانی کل کشور، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، معاونت بازرگانی داخلی، ایدرو، خودروسازان و انجمن خودروسازان برگزارشد، افزود: در این جلسه علاوه بر تعیین تکلیف در حوزه مدیریت تقاضا، روش های فروش، نحوه ثبت نام فروش فوق العاده و چگونگی ثبت نام پیش فروش و مشارکت در تولید خودرو مورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه از اتخاذ تصمیماتی درباره خارج نشدن خودرو بدون پلاک از خودروسازی ها و تعیین تکلیف وضعیت خودروهای احتکارشده در پارکینگ ها خبرداد و گفت: محدودیت هایی برای خودروهای فاقد پلاک که در پارکینگ ها قراردارند درنظر گرفته شد.
صادقی نیارکی، در بخش دیگری از سخنانش از اعمال محدودیت های جدید برای متقاضیان خودرو خبر داد و گفت: چهار مولفه در موقع ثبت نام باید توسط متقاضیان رعایت شود، هر کد ملی فقط یک خودرو می تواند بخرد و در موقع ثبت نام کارت ملی، گواهی نامه، حساب بانکی و سیم کارت باید به نام شخص متقاضی ثبت نام باشد و در صورت مهیا نبودن هر یک از این شرایط امکان ثبت نام برای شخص فراهم نخواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین متقاضی باید سن بالای ۱۸ سال و گواهینامه رانندگی داشته باشد و در ۳۶ ماه گذشته از هیچ یک از خودروسازان خودرویی دریافت نکرده باشد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت با اشاره به اینکه در فروش فوق العاده، سند یک سال در رهن خودروساز باقی می ماند، افزود: هیچ کدام از قراردادها امکان صلح نخواهد داشت تا مصرف کننده واقعی وارد فرآیند ثبت نام شود.
وی اضافه کرد: اگر خودرویی از شرکت تحویل گرفته شود و در مدت سه ماه برای سرویس اولیه مراجعه نکند، گارانتی آن لغو خواهد شد و شرکت خودروساز حق ارائه سرویس به این خودرو را نخواهد داشت.