ساعدنیوز
ساعدنیوز

پاسخ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به حواشی/ از نسبت فامیلی با "زاکانی" تا مدارک تحصیلی‌اش

  پنجشنبه، 20 آبان 1400 ID  کد خبر 177348
پاسخ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به حواشی/ از نسبت فامیلی با "زاکانی" تا مدارک تحصیلی‌اش
ساعد نیوز: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به حواشی مطرح شده درباره خودش از جمله انتخابش به علت نسبت فامیلی‌اش با "علیرضا زاکانی" شهردار تهران، نحوه طی مدارج تحصیلی، مخالفتش با موسیقی، ممیزی‌های مجله رشد و مطرح شدن نامش در طرح صیانت از فضای مجازی پاسخ داد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، مسعود فیاضی در نشستی صمیمانه با اصحاب رسانه که شب گذشته در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، درباره نحوه و طی مدارج تحصیلی اش با توجه به برخی شایعات مطرح شده نظیر به طول انجامیدن دوره کارشناسی گفت: بنده ورودی ۷۳ دانشگاه تهران هستم و در تاریح ۳۱ فروردین ۷۸ فارغ التحصیل شدم.

وی افزود: رتبه کنکورم در مرحله اول ۲۷۰ و یک سهمیه خانواده شهدا و در مرحله دوم کنکور هم رتبه ۲۲۰ و یک سهمیه خانواده شهدا بود و همان مدت دوره کارشناسی که به طور عادی همگان طی می کنند، برای بنده هم طول کشید.

وی درباره نسبت فامیلی اش با علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز گفت: همانطور که عرض کردم بنده ورودی ۷۳ دانشگاه تهران هستم. آقای زاکانی ورودی سالی ۶۹ دانشکده پزشکی بودند و دانشکده های ما کنار هم بود و از طریق فعالیت های بسیج با هم آشنا شدیم. آن زمان، آقای داماد شش ساله و عروس خانم یک ساله بود و ۱۵، ۱۶ سال بعد، خودمان این دو را به هم معرفی کردیم؛ به عبارت دیگر ما قبل از این نسبت فامیلی، سال ها دوست و آشنا بودیم.

فیاضی درباره مدرک دکترایش نیز گفت: از سال دوم دانشگاه، درس طلبگی را آغاز کردم و ۹ سال درس سطح در تهران و قم و ۱۶ سال هم درس خارج در قم خواندم که عمده درس هایم فقه، اصول، کلام و فلسفه بود.

وی به مصوبه جلسه ۵۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تاریخ ۵ شهریور ۱۳۸۱ اشاره کرد و گفت: در این مصوبه آمده است «دانشمندان، محققان و متخصصان رشته های زبان و ادبیات، هنر و معماری، علوم انسانی و معارف اسلامی که در میان اهل فن به عنوان صاحب نظر شهرت داشته و یا صاحب آثار، تحقیقات و تألیفاتی باشند و همچنین فضلای حوزه های علمیه که سطوح عالیه را گذرانده باشند می توانند حسب شرایط و مقررات مندرج در دستورالعمل بررسی صلاحیت علمی خبرگان بدون مدرک در سطح یکی از مراتب ۱ و ۲ (مربی یا استادیاری) دانشگاهی برای همکاری جهت تدریس یا عضویت در هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی انتخاب شوند».

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش افزود: همچنین در این مصوبه آمده است که «دستورالعمل امتحانی و نحوه بررسی صلاحیت علمی خبرگان بدون مدرک دانشگاهی و نحوه همکاری و استخدام ایشان در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تهیه و ابلاغ می شود. ضمن اینکه برای اجرای دستورالعمل موضوع بند ۲، «کمیسیون تعیین صلاحیت علمی خبرگان بدون مدرک دانشگاهی» با ترکیب پنج نفر از صاحب نظران موضوع بند ۱ با پیشنهاد معاون آموزشی و حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دفتر هیئت های امنا و هیئت ممیزه مرکزی دانشگاه ها تشکیل می شود».

وی ادامه داد: آن زمان بنده در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان پژوهشگر فعالیت می کردم و بر اساس ضوابط داخلی پژوهشگاه، هیئت علمی پژوهشگاه شدم، چون پژوهشگاه نهاد مستقل عمومی غیردولتی بود و آن موقع هیئت ممیزه خاص و ضوابط داخلی داشتند. بعدا آقای رشاد، بنده را به همان کمیسیون تعیین صلاحیت علمی خبرگان معرفی کرد.

فیاضی افزود: اینگونه نبود که به همین راحتی مدرک ارائه شود؛ دو آزمون جامع دادم که آزمون اول در سال های ۹۲-۹۱ و آزمون دوم در سال های ۹۴- ۹۳ برگزار شد و رساله دکتری هم ۱.۵ سال طول کشید که استاد راهنمایم آقای رشاد و استاد مشاورم آقای واعظی بودند و در نهایت با نمره ۱۹.۵ قبول شدم.

وی تصریح کرد: این کمیسیون زیر نظر وزیر علوم است و آزمون ها هم واقعا سخت بود. ۷۳ نفر برای این آزمون ها معرفی شده بودند که فقط سه نفر قبول شدند و دوره هم شش سال طول کشید.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش درباره حواشی مطرح شده نسبت به فعالیت وی در مجلات رشد هم گفت: رشد ۳۶ مجله داشت که ۹ مجله دانش آموزی، دو نشریه نابینایان و مابقی بزرگسالان بود. وقتی بنده فعالیتم را در آنجا شروع کردم متوسط فعالیت سردبیران ۱۳ سال و متوسط سن هم ۵۷ سال بود.

وی با بیان اینکه این مجلات را پنج نفر ارزیابی می کردند و هیچ نشریه ای شورای سیاست گذاری نداشت، گفت: شورای سیاستگذاری گذاشتیم و تیم ها را نوسازی کردیم. ۱۳ تیم نوسازی شد. بر اساس قواعد سازمان پژوهش در مجلات دانش آموزی حداکثر مدت فعالیت سردبیر چهار سال و سن ۴۵ سال و در نشریات تخصصی مدت فعالیت شش سال و سن ۵۵ سال بود و به همین دلیل این افراد تغییر کردند.

فیاضی اضافه کرد: تنها یک نفر برخلاف این رویه تغییر کرد؛ سیاست ما این بود که مجلات رشد کیوسکی نیست و باید تربیتی باشد، اما آن یک نفر برخلاف این سیاست حرکت می کرد. مثلا در هفته اول مهر رمانی در مجله تحت مدیریت ایشان معرفی شد که دفاع مقدس را نقطه سیاه جمهوری اسلامی می دانست یا کتابی معرفی شده بود که داستانش با دوستی چند دختر و پسر آغاز می شد که صریحاً بر خلاف سیاست های تعلیم و تربیت است.

وی درباره حذف کلمه آهنگ سازی از متن یک مجله رشد و جایگزینی تواشیح و سرود به جای آن گفت: آن نشریه به خط بریل و برای نابینایان منتشر می شد و با توجه به فعالیت پرورشی در مدارس، خواستم که به جای آهنگ سازی، از کلمه سرود و تواشیح استفاده شود که بچه ها انس بیشتری با آن دارند و در مدرسه می توانند به راحتی انجامش دهند.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش افزود: برخی می گویند بنده با موسیقی مخالفم در حالی که اصلا اینگونه نیست؛ بنده همان سال برای اختتامیه فیلم رشد به کرمان رفتم که مراسم در هنرستان موسیقی برگزار شد و دانش آموزان اجرای زنده موسیقی داشتند.

وی درباره مطرح شدن نامش در طرح صیانت از فضای مجازی نیز گفت: ما که در طرح اولیه دخالتی نداشتیم، ولی بعد که به مرکز پژوهش های مجلس آمد، مطرح کردیم که طرح خوبی نیست و درخواست کردیم که آن را پس بگیرید یا اصلاح کنید که صیانت حذف و به طرح حمایت از حقوق کاربران تبدیل شد. برای بررسی آن، به تمام دستگاه ها نامه زدیم که همه نامه نگاری ها، حضور نمایندگان دستگاه ها و صورتجلسه ها موجود است. این روند در مرکز پژوهش ها هم دنبال شد. عیناً ۹۰ درصد طرح جدید مصوبات شورای عالی فضای مجازی است.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با بیان اینکه هفت سال سابقه معلمی در مدارس دولتی و غیردولتی دارم عنوان کرد: سال ۸۸، آقای یازرلو مدیرکل وقت آموزش و پرورش، کارگروه گفتمان انقلاب اسلامی را ایجاد کرد که بنده از سوی ایشان به عنوان مسئول ترویج گفتمان انقلاب اسلامی در مدارس معرفی شدم و فعالیت های متنوعی به انجام رساندم.

وی در خصوص دلیل عدم اجرایی شدن سند تحول گفت: یکی از دلایل جدی این است که ما نقطه کانونی تحول را در مدرسه نگذاشتیم بلکه در ستاد گذاشتیم. اگر شورای مدرسه زنده شود و تمرکززدایی کنیم، اتفاقات خوبی می افتد.


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
اگر یک بار تنگه هرمز را ببندیم تا شریعتمداری دلش خوش بشود و حکومتی هم به جلیلی بدهیم، دیگر همه چیز تمام و مشکلات حل می‌شود (3 نظر) نگاهی به عکس شناسنامه بازیگران و سلبریتی های مشهور سینمای ایران+عکس/ از شیلا خداداد و شهاب حسینی تا بهرام رادان و مرتضی پاشایی (1 نظر) کنایه سنگین جمهوری اسلامی به قالیباف: با فقط 6 درصد آراء حوزه انتخابیه رئیس مجلس شده است! (1 نظر) خانه ابدی مشترک آزاده نامدای و هنرمندی که سنگ قبرشان یکی است/روحش شاد و یادش گرامی (1 نظر) ذکر امروز با ناصر رفیعی برای "افزایش روزی" / توصیه پیامبر به دخترش فاطمه (س)؛ بگو یا رب العالمین... (1 نظر) خبر بسیار امیدبخش یک دیپلمات معروف درباره توافق قریب الوقوع ایران با دولت ترامپ در روزنامه دولت (1 نظر) رئیس دفتر آیت الله خامنه ای: اگر قدرت نظامی نداشتیم تا الان ما را خورده بودند (1 نظر) قاب ایران قدیم/ 3 تصویر خاطره‌انگیز از دختران شیک پوش بالاشهری در دهه 70 (1 نظر) (تصاویر) عاقبت شوم بشار اسد بعد از فرار به روسیه: لنگه کفش در دهان رهبر سابق شام (1 نظر) حسن خمینی: خدا نکند پرچم بیفتد! آنگاه رفقای دیروز هم سنگ می‌زنند (1 نظر) نگاه های معنادار دختر پزشکیان بعد از شنیدن جملات امروز پدرش: تصور می‌کنم اگر همسرم بود شاید فرزندانم بهتر تربیت می‌شدند+ویدیو (1 نظر) تصاویر دیده نشده از جنجالی‌ترین خواهر محمدرضا پهلوی با لباس عروس ابریشمی در روز خاکسپاری پدرش در ایران/ خاندانی که حتی حاضر به حفظ حرمت پدرشان هم نبودند (1 نظر) (ویدئو) حیات وحش ؛ مستند حیات وحش حیوانات /مار، موش، قورباغه آسیایی جشن تولد ساده و شیک خواهر بوشهری مهدی قایدی، ستاره تیم ملی با لباس اصیل بندری/ تم جنوبی و ایرانی پسند+عکس نگاهی به سبک و سلیقه کشورهای مختلف برای تزئینات جشن کریسمسی خاص و جذاب/ چین، ایران، ترکیه و...+عکس
تیتر امروز   
ترکیب بازیکنان شاد و پرانرژی تیم خیبر خرم آباد مقابل پرسپولیس
اولین ترکیب جدید و تهاجمی تیم آقا کریم، پرسپولیس، مقابل خیبر خرم آباد
از دستمزد تا فقر؛ کاهش قدرت خرید کارگران ایرانی در برابر دلار 80 هزار تومانی
نتانیاهو، رهبری در محاصره دادگاه‌ها؛ داستان فساد و جنایت یک نخست‌وزیر
ادعای تکان‌دهنده و جدید درباره ترور شهیدهنیه در تهران/ این ترور از طریق کارگذاشتن یک بمب داخل...
آیا هوش مصنوعی هم دچار آلزایمر می‌شود؟
جلسات 1+4 پزشکیان با مطرح‌ترین چهره‌های سیاسی اصلاح طلب؛ آیا این چهره‌ها به رئیس‌جمهور کمک خواهند کرد؟
عراقچی از علت حضورش در رستوران معمولی در سوریه و شاورما خوردنش پرده برداشت
کله‌پاچه میلیونی؛ صبحانه‌ای که از سفره‌ها پر کشید
آئین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید "دانشگاه تبریز" با حضور مشاور وزیر علوم برگزار شد
ضرایب کنکور 1404؛ همه آنچه باید بدانید
با این 8 کانال یوتیوب، زبان انگلیسی را سریع‌تر از همیشه یاد بگیرید؛ از BBC تا Shaw English!
عملکرد مثلث هجومی پرسپولیس به انتخاب کریم باقری در بازی امروز چگونه خواهد بود؟!
اظهارات جنجالی نماینده دانشجویان خراسان شمالی مقابل رئیس‌جمهور؛ از درخواست اقدام قاطع علیه شرارت رژیم صهیونیستی تا تأکید بر چالش‌های دانشگاه و انتصاب مدیران مجرّب + ویدئو
ویدیو آموزشی / یادگیری آسان زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار و جذاب «Angrny Bird» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
منتخب روز   
اولین مسافرت تکرار نشدنی منوچهر هادی با عشق زندگی اش+عکس/آقای بازیگر از عشق گفت... ویدئو/ پاسخ تندوتیز کمند امیر سلیمانی به خبرنگاری که او، سروش صحت و هوتن شکیبا را اقلیت خز سینما خواند! (ویدئو) مطمئنا با شنیدن این حقایق درباره زندگی شخصی احسان علیخانی، از تعجب شاخ درمیارین!/ یه چیزی شبیه ویروسم😱 (ویدئو) خلاقیت منحصربه‌فرد و دیدنی هنرمند ایرانی در ساخت مجسمه زن‌‌ و شوهر جوکری، سحر ولد بیگی و نیما فلاح/ حلقه‌های ازدواجشونو ببین آخه😍 (ویدئو) مستند حیات وحش/ نبرد وحشیانه فیل و شیرها/ فقط چشمای نگران توله شیرها به خاطر مادرشون دیدنیه😍 نگاهی به عجیب و غریب‌ترین گریم صبا راد در ترکیه/ عمرا اگه بتونی بشناسیش! عکس روز/ تغییر چهره چشم‌‎گیر و خیره‌کننده هوتن شکیبا و عرفان برزین؛ حبیب و حمید سریال «لیسانسه‌ها» بعد از 8 سال در 40 سالگی و 17 سالگی رونمایی افسانه پاکرو از عکس برادرزاده اش/ گذر زمان چه بر سرش آورده؟ جدول زمانبندی قطعی برق امروز جمعه 7 دی تهران، تبریز، مشهد، اصفهان و... منتشر شد + لینک عکسی که ثابت می کند نیما فلاح و سحر ولدبیگی عاشق ترین زن و شوهر سینمای ایران هستند/ این شکلی به پای هم پیر بشید نوستالژی روز/ تیتراژ جذاب کارتون خاطره‌انگیز بچه‌های دهه60 و 70؛ «کاراگاه گجت»/ آخرشم نفهمیدیم کی پشت اون صندلی نشسته 🤣 داستان های هزار و یک شب / شب سی‌ و یکم؛ مرد گوش بریده و خیال ازدواج با دختر کم سال وزیر