قیمت گوشی نوکیا ایکس 6 - NOKIA X6 (6.1 Plus)

  دوشنبه، 20 بهمن 1399   زمان مطالعه 1 دقیقه
قیمت گوشی نوکیا ایکس 6 - NOKIA X6 (6.1 Plus)
«نوکیا 6.1 پلاس دو سیم‌کارت» (Nokia 6.1 Plus Dual SIM) عنوان مدل جدید گوشی موبایل نوکیاست که با بدنه‌ای شیشه ای و قاب فلزی ، پشتیبانی از دو سیم‌کارت، حافظه‌ی 64 گیگابایت و 4گیگابایت رم تولید و عرضه شده است.
قیمت: ناموجود
بروزرسانی: پنجشنبه، 06 مرداد 1401

نقد و بررسی نوکیا ایکس 6

برای بسیاری از ما، نام نوکیا با خاطرات شیرین از خرید اولین گوشی ها همراه است. آن سال هایی از گوشی موبایل فقط برای برقراری تماس های تلفنی استفاده می شد و تنها معیار انتخاب یک گوشی شکل ظاهری و شاید هم ظرفیت باتری آن ها بود تا این که بعدها قابلیت ارسال پیام هم به آن ها اضافه شد. شرکت نوکیا پس از شکست در همکاری با مایکروسافت این بار با همکاری شرکت فنلاندی اچ ام دی گلوبال گوشی های خود را به بازار عرضه می کند. بازگشت نوکیا گرچه آن را به روزهای خوب گذشته نزدیک نکرده است، اما این شرکت به صورت آهسته در حال پیشرفت است. یکی از این گوشی ها «نوکیا ( Nokia 6)» بود. این گوشی تا جای ممکن شبیه به گوشی‌ های خانواده‌ ایکس نوکیا طراحی شده است. پس از گوشی نوکیا 6، در ژانویه 2018 گوشی نوکیا 6.1 هم به بازار عرضه شد که در واقع نسخه‌ 2018 گوشی نوکیا 6 محسوب می‌شود. بعد از عرضه نوکیا 6.1 پس از چند ماه نوکیا 6.1 Plus نیز معرفی شد که هم از لحاظ اندازه و هم سخت افزار تغییراتی را داشته است.

طراحی نوکیا ایکس 6

گوشی 6.1 پلاس با بدنه‌ای شیشه ای و قاب فلزی تولید شده است که کیفیت بالای ساخت و زیبایی را به رخ می‌کشد. رنگ‌های زیبا و شیکی که نوکیا برای آن انتخاب کرده هم می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی و وسوسه‌ی خرید آن را در دل زنده کند. این گوشی مانند نسخه قبلی خود با رنگ‌های مشکی، سفید و آبی عرضه شده  است. روی قاب پشت و جلوی آن، پستی و بلندی قابل‌توجهی دیده نمی‌شود. با اینکه نمایشگر آن 5.8 اینچ است؛ اما ابعاد آن کاملا مناسب و به اصطلاح گوشی خوش‌دستی است. ازطرفی قاب پشتی هم هیچ پستی و بلندی محسوسی ندارد تا با قرارگرفتن گوشی روی سطوح صاف مشکلی برای گوشی به وجود نیاید. درکل طراحی این گوشی کاملا برازنده‌ی اصالت و وقار برند نوکیاست و ایرادی نمی‌توان به متریال استفاده شده در آن و طراحی‌اش گرفت.

قاب جلویی تا جای ممکن ساده طراحی شده و دیگر کلید‌های کنترلی زیر نمایشگر را نخواهید دید و با خاموش‌بودن صفحه‌نمایش انگار تمام قاب جلویی را نمایشگر پر کرده است؛ اما با روشن‌شدن صفحه، حاشیه‌ی کم نمایشگر از چپ و راست کاربر را حیرت‌زده خواهد کرد. کلیدهای کنترلی در نمایشگر قرار دارند و دیگر هیچ دکمه‌ی فیزیکی یا مکانیکی روی قاب جلویی وجود ندارد. حتی نوکیا حسگر اثرانگشت را هم به پشت دستگاه و زیر دوربین منتقل کرده است. این حسگر به‌سرعت به لمس پاسخ می‌دهد و تحولی عظیم برای نوکیا به حساب می‌آید. هرچند که این حسگر چندسالی است در گوشی‌های جدید دیده می‌شود.

روی قاب پشتی دوربین همراه با فلش در بالا قرار گرفته، و حسگر اثرانگشت زیر آن تعبیه شده است تا دسترسی به آن آسان تر باشد. کلید‌های ولوم و روشن/خاموش هم روی لبه‌ی سمت راست قرار داده شده‌اند و روی لبه‌ی روبه‌رو تنها شیار‌های سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی جانبی دیده می‌شود.

نوکیا ایکس 6

 

صفحه نمایش نوکیا ایکس 6

نوکیا برای این گوشی از یک نمایشگر 5.8 اینچی استفاده کره است که رزولوشن FullHD یا همان 2280 × 1080  پیکسل آن در اولین نگاه به صفحه‌نمایش، دلتان را می‌برد. این نمایشگر پنل LCD دارد و از فناوری IPS بهره می‌برد تا کاربران با خیال راحت در هر شرایطی بتوانند جزئیات در حال نمایش را با بالاترین وضوح ممکن ببینند. در هر اینچ از این نمایشگر چیزی در حدود 432 پیکسل جای داده شده که برای یک گوشی پرچم‌دار و تازه‌ساز عدد قابل‌توجهی به نظر می‌رسد؛ همچنین برای مقاومت بیشتر نمایشگر نوکیا ۶.۱ پلاس در برابر سقوط یا برخورد به اجسام سخت از لایه‌ای محافظ استفاده شده تا به‌راحتی نشکند. این لایه‌ی محافظ همان Corning Gorilla Glass 3 است.

عملکرد نوکیا ایکس 6

یکی از مواردی که نوکیا ۶.۱ پلاس را خواستنی می‌کند، عرضه‌ی آن همراه با جدیدترین نسخه‌ی اندروید اوریو (8.1) است. استفاده از نسخه‌های جدید اندروید باعث می‌شود تا حافظه‌ی داخلی بیشتری در اختیار کاربر باشد؛ همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا از نسخه‌های جدید نرم‌افزارها و بازی‌ها استفاده کنید. البته سیستم عامل نوکیا 6.1 پلاس امکان ارتقاء به اندروید 9.0 را نیز دارد. این مورد در کنار 4 گیگابایت رم و تراشه 8 هسته ای که هر هسته‌ از آن قدرت پردازش مناسبی دارد؛ باعث شده‌اند تا نوکیا ۶.۱ پلاس در انجام امور روزمره و نیمه‌سنگین عملکرد روانی داشته باشد و با مکث‌های زیاد حوصله‌ی شما را سر نبرد.

اندروید وان به ‌عنوان خالص ‌ترین شکل اندروید توصیف شده است. این سیستم عامل نزدیک ترین نسخه به نسخه خام است که تنها برنامه‌ ها و سرویس‌ های گوگل را به ‌صورت پیش‌ فرض در خود دارد که همین مساله باعث افزایش سرعت گوشی می شود.

ازطرفی با استفاده از پردازنده‌ی گرافیکی Kryo 260 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز در نوکیا ۶.۱  پلاس می‌توانید بازی‌های تاحدی سنگین را به‌راحتی در آن اجرا کنید. این مورد برای یک گوشی برای کاربری روزانه و نیمه‌حرفه‌ای کاملا مناسب است.

اگر تمام ویژگی‌های نوکیا ۶.۱ پلاس را در کنار هم در نظر داشته باشیم، خواهید دید که این گوشی می‌تواند همراه همیشگی و کارراه‌اندازتان باشد و با توجه به 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه‌ داخلی که با استفاده از کارت حافظه‌ جانبی تا ۱۲۸ گیگابایت هم فضا در اختیار شما قرار می‌دهد، نگرانی‌ بابت هنگ‌کردن و کندی نخواهید داشت.

نوکیا ایکس 6

 

دوربین نوکیا ایکس 6

زمانی سری N نوکیا، نماینده‌ی گوشی‌هایی بود که بهترین دوربین‌های زمان خود را داشتند. دوربین‌هایی که بهترین تصاویر ممکن را در زمان خود و در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده ثبت می‌کردند؛ اما حالا نوکیا ۶.۱ پلاس همانند نسخه قبلی خود با سنسور ‌۱۶ گاپیکسلی برای دوربین اصلی وارد میدان شده و یک سنسور 5 مگاپیکسلی عمق را نیر به آن اضافه کرده است. استفاده از سنسور عمق برای عکاسی‎های پرتره نیز کاربرد دارد که باعث می‎شود تصویر پشت سوژه محو (Bukeh) به نظر برسد.

نوکیا ایکس 6

 

جمع بندی

برند خوش‌نام نوکیا، طراحی زیبا و شکیل که می‌تواند دل خیلی‌ها را ببرد، پردازنده‌ی هشت‌هسته‌ای، 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه‌ی داخلی، روانی در عملکرد و کارایی، دوربین‌های باکیفیت و ثبت تصاویر با کیفیت خوب (حتی در نور شب)، همه و همه ویژگی‌هایی هستند که دیدن آن‌ها در محصول جدید نوکیا لذت‌بخش و جذاب است.

ناگفته نماند انرژی مورد نیاز این دستگاه از یک باتری لیتیوم‌پلیمر با ظرفیت 3060 میلی‌آمپر ساعت تامین می شود که تا 384 ساعت در حالت آماده‌به‌کار و 20.5 ساعت در زمان مکالمه می‌تواند نوکیا ۶.۱ پلاس را سرپا نگه دارد. این میزان شارژدهی برای گوشی‌ای با برند نوکیا طبیعی است؛ زیرا همیشه شارژدهی بالای باتری‌های گوشی‌های نوکیا زبان‌زد خاص و عام بوده است.

مشخصات فنی نوکیا ایکس 6

عرضه

معرفی
2018, می
وضعیت
موجود. عرضه شده در می 2018

نمایشگر

نوع
IPS LCD لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ
ابعاد
5.8 اینچ (~80.3% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 1080 در 2280 پیکسل, 19:9 (~435 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 3

بدنه

ابعاد
147.2 در 71 در 8.6 میلی‌متر
وزن  
ساخت
پشت و جلو از جنس شیشه, فریم فلزی
سیم‌کارت
دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال)

پلتفرم

سیستم‌عامل در زمان عرضه
اندروید 8.1 (اوریو)
تراشه Qualcomm SDM636 Snapdragon 636
پردازنده مرکزی
8 هسته‌ای 1.8 گیگاهرتز Kryo 260
پردازنده گرافیکی
Adreno 509

حافظه

درگاه حافظه
میکرو اس‌دی, تا 256 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی 64 گیگابایت, 4/6 گیگابایت رم یا 32 گیگابایت, 4 گیگابایت رم

دوربین

اصلی دوگانه : 16 مگاپیکسل (لرزشگیر الکترونیکی تصویر, 1.0 میکرومتر سایز پیکسل, f/2.0) و 5 مگاپیکسل (1.2 میکرومتر سایز پیسکل, f/2.2), فوکوس خودکار با تشخیص فاز, فلاش دوگانه‌ی LED
قابلیت‌ها برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, پاناروما, HDR
فیلم‌برداری
1080p@30fps
سلفی 16 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر، f/2.0)
فیلم‌برداری سلفی  

صدا

جک ۳.۵ میلی‌متری

بله

- لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی

باتری

باتری
باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3060 میلی آمپر ساعت
شارژر
شارژ سریع باتری (Quick Charge 3.0)

قابلیت‌ها

حسگرها

حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما

- پخش‌کننده‌ی MP4/H.264
- پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC
- ویراستار عکس و فیلم
- نمایش‌دهنده‌ی اسناد

شبکه

فناوری
GSM / HSPA / LTE

اتصالات

شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, WiFi Direct, هات‌اسپات
بلوتوث
5.0, A2DP, LE
GPS بله, با A-GPS, GLONASS, BDS
رادیو
خیر
USB
2.0, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل

متفرقه

رنگ‌ها سیاه, آبی, سفید
مدل‌ها TA-1099, TA-1103, TA-1083, TA-1099
نرخ مخصوص جذب (SAR)  
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU)
0.94 وات بر کیلوگرم (سر)، 1.82 وات بر کیلوگرم (بدن)
حدود قیمت در زمان عرضه حدود 250 یورو

1 دیدگاه

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
رضا یوسفی
4 سال پیش

فروشگاهی این گوشی رو موجود داره معرفی کنید نوکیا 6.1پلاس
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها