به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از ایسنا، خزعلی رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز، ۱۹ آذرماه در مراسم سی و هشتمین سالروز تأسیس این شورا که با عنوان همایش گام دوم شورای عالی انقلاب فرهنگی در مسیر تحول در محل تالار وحدت برگزار شد، بیان کرد: امروز در گام دوم و حرکت فرهنگی انقلاب اسلامی قرار داریم که مجموعه ای مبتنی بر فرهنگ اسلامی با دیدگاه انقلاب دینی است.
وی افزود: مقام معظم رهبری مهمترین نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی را هدایتگری فرهنگی مطرح کردند تا علاوه بر نهادهای فرهنگی، برای عموم مردم نیز نقش هدایتگری داشته باشد. با انقلاب اسلامی نماد ما می توانیم از سوی امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در کشور جاری و ساری شد و خودخواهی و ظلم به ایثار، شهادت و جهاد تبدیل شد و سلیمان ها را به وجود آورد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی قرار است تا با اعتلای فرهنگ در مسیر تحولات فرهنگی حرکت کند، ادامه داد: ایجاد روحیه انقلاب، تسهیل گری برای مردم، تجدید حیات روحیه انقلابی گری، رصد مستمر تغییرات فرهنگی و ... از وظایف نهادهای فرهنگی به ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و چنانچه در فهم مستمر این تغییرات غفلت کنیم، دچار خسران خواهیم شد و بزرگترین خسارت آن نیز آشفتگی فرهنگی و افتادن زمام امور فرهنگ به دست دیگران است.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده با بیان اینکه تحول فرهنگی باید در مسیر سبک زندگی مردم دیده شود، ادامه داد: خانواده و سبک زندگی مهمترین تأثیرات فرهنگی را می پذیرند. آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور به دست افراد ناشایست، ناشی از آشفتگی در تصمیم گیری مسئولان کشور است.
وی با بیان اینکه مردم انقلابی ایران اسلامی همواره بر اجرای دقیق و محکم قوانین مربوط به حجاب و عفاف تأکید دارند، گفت: قوانین عفاف و حجاب که در مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است، به زودی و با قوت در کشور اجرا خواهد شد.
خزعلی با بیان اینکه بیشترین مشکلات ایجاد شده از سوی شبکه نفوذ در رده های میانی شکل می گیرد، تصریح کرد: در این رابطه دو راه پیش رو داریم. یا باید با این شبکه نفوذ کنار بیاییم و یا اینکه باید عزم جدی برای استقامت در برابر این شبکه و تغییرات مهم در این زمینه داشته باشیم. تحول فرهنگی باید در رویکرد و سبک زندگی مردم مشاهده شود. بنابراین سؤال این است که ما در برنامه توسعه ششم تا چه میزان برای خانواده و حوزه فرهنگ، برنامه داشتیم؟ یا فرهنگ سازی در حوزه خانواده و زن در تدوین برنامه توسعه هفتم در نظر گرفته می شود؟
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده با بیان اینکه نظام اسلامی در حوزه قانون گذاری و سیاست گذاری نمره خوبی دارد، اظهار کرد: طی ۴۰ سال گذشته هرگاه دولت ها اراده کرده اند، ارزش های انقلابی به خوبی در جامعه مستقر شده و به پیش رفته است.
وی با بیان اینکه مسئله حجاب و عفاف در کشور نیازمند ایجاد قرارگاه قوی است، به ارائه پیشنهادات خود در زمینه تغییرات و تحولات فرهنگی پرداخت و گفت: نظریه پردازی و تولید علم بر مبنای دیدگاه های الهی، عقلانیت اسلامی در برابر عقلانیت سکولاری، تغییرات مهندسی فرهنگی براساس تحول به سوی ظهور، تغییر سبک زندگی از طریق اصلاحات خانوادگی، تبدیل تهدیدات به فرصت از سوی همبستگی بین کشورهای همسو، ایجاد کاهش وابستگی به سازمان های جهانی مانند بانک جهانی و ... از جمله راهکارهای دستیابی به تحولات فرهنگی است.