به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، اخیراً کاربران زیادی گزارش داده اند که در هنگام واردکردن رمز یک بارمصرف گوگل آتنتیکیتور (Google Authenticator) در بایننس، با خطای اشتباه بودن رمز مواجه می شوند، در حالی که رمز صحیح است. در این مقاله، نحوه حل این مشکل را آموزش می دهیم.
صرافی بایننس بزرگ ترین و محبو ب ترین صرافی ارز دیجیتال جهان است. این صرافی در بین معامله گران ایرانی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است.
به دلیل اهمیت مسائل امنیتی در بایننس، کاربران این صرافی برای ورود به حسابشان و همچنین برداشت دارایی ها، از ویژگی تأیید هویت دوعاملی (2FA) استفاده می کنند. نرم افزاری که برای این منظور مورداستفاده قرار می گیرد، گوگل آتنتیکیتور است. این نرم افزار، برای ورود به حساب های کاربری مختلف رمز یک بارمصرف شصت ثانیه ای تولید می کند.
با استفاده از تأیید هویت دوعاملی، کاربر یک بار گذرواژه خود را وارد می کند و یکبار هم موظف است کد یک بارمصرف نرم افزار گوگل آتنتیکیتور را وارد کند. به این ترتیب، در صورت لورفتن گذرواژه کاربر، باز هم دسترسی به حساب کاربری بدون رمز گوگل آتنتیکیتور امکان پذیر نخواهد بود و به همین دلیل، این قابلیت نقش مهمی در تأمین امنیت حساب کاربری و جلوگیری از دزدی و فیشینگ دارد.
توجه داشته باشید که تأیید هویت دوعاملی در بایننس از دو طریق انجام می شود؛ پیامک و نرم افزار گوگل آتنتیکیتور. به دلیل تحریم های بین المللی، اکیداً توصیه می شود که از پیامک برای تأیید دوعاملی استفاده نکنید و نرم افزار گوگل بهترین راه برای انجام این کار است.
اما اخیراً برخی از کاربران در ورود به حساب بایننس با این نرم افزار دچار مشکل شده اند. گزارش های زیادی نیز از سوی کاربران ارزدیجیتال در بخش نظرات و استک درباره این موضوع مطرح شده است و به همین دلیل، تصمیم گرفتیم در این مطلب نحوه حل این مشکل را توضیح دهیم.
Google Authenticator (گوگل آتنیتیکیتور) و دلایل استفاده از آن
در برخی موارد، مسائل امنیتی برای کاربران از اهمیت بیشتری برخوردار است و برای تأمین این امنیت از روش های مختلفی همچون تأیید شماره موبایل، تأیید ایمیل یا رمز یک بار مصرف گوگل استفاده می کنند. در حال حاضر استفاده از تأیید دو مرحله ای گوگل و نرم افزار گوگل آتنتیکیتور در میان کاربران بسیار رایج است.
با توجه به اینکه صرافی بایننس یکی از محبوب ترین و بزرگ ترین صرافی های ارز دیجیتال از نظر حجم معاملات به شمار می رود، استفاده از این صرافی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال در میان کاربران ایرانی نیز رواج یافته است.
در مواقع استفاده از چنین سایت هایی، مسائل امنیتی از اهمیت بیشتری برخوردار خواهند بود. همچنین با توجه به اینکه کاربران ایرانی امکان استفاده از تأیید دو مرحله ای با استفاده از ارسال پیامکی را ندارند، برای تأیید دو مرحله ای ورود خود به این صرافی، از گوگل آتنتیکیتور استفاده می کنند. این برنامه برای ورود به برنامه های مختلفی که برایش تعریف شده است، هر 60 ثانیه یک بار رمز یک بار مصرف جدیدی تولید می کند.
در صورتی که کاربران از قسمت امنیت حساب کاربری خود در بایننس، تأیید دو مرحله ای را با استفاده از کد گوگل فعال کرده باشند، از آن پس علاوه بر رمز ورود، باید رمز یکبار مصرف گوگل خود را نیز وارد کنند.
اخیراً برخی کاربران ایرانی هنگام وارد کردن این کد، برای ورود به بایننس با خطای اشتباه بودن کد مواجه می شوند، این در حالی است که کد واردشده صحیح است. در ادامه به این می پردازیم که برای رفع خطای گوگل آتنتیکیتور برای ورود به بایننس چه باید کرد.
رفع خطای گوگل آتنتیکیتور (Google Authenticator) برای ورود به بایننس
بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز ورود در صفحه مربوط به ورود بایننس و در صورت صحیح بودن اطلاعات وارد شده، نیاز به وارد کردن کد تأیید گوگل دارید. گاهی ممکن است حتی در صورت صحیح بودن این رمز، پیغامی به شکل زیر برایتان نمایان شود:
این مورد به دلیل همگام نبودن زمان نرم افزار است. در ادامه چگونگی همگام سازی آن را آموزش خواهیم داد.
همگام سازی زمانی در گوگل آتنتیکیتور
در مواقعی که برنامه گوگل آتنیتیکیتور از نظر زمانی همگام نباشد، رمزهای یک بار مصرف 60 ثانیه ای به شما نمایش داده می شوند، اما موقع وارد کردن آنها با خطا مواجه می شویم؛ چراکه سیستم، رمز واردشدۀ شما را منقضی فرض خواهد کرد.
برای رفع خطای گوگل آتنتیکیتور در این موارد کافی است که از قسمت تنظیمات (Setting) گزینه Time correction for codes را انتخاب و سپس گزینه Sync now را بزنید. بعد از چند ثانیه عملیات همگام سازی انجام می شود.
با انجام این مرحله، مجموعه بایننس و برنامه گوگل آثنتیکیتور از نظر زمانی با یکدیگر همگام می شوند و مشکل خطای دوعاملی حل می شود.
در صورتی که با این روش نتوانستید به رفع خطای گوگل آتنتیکیتور برای ورود به بایننس بپردازید، باید از یکی از روش های زیر را امتحان کنید:
- مرورگر کروم خود را در حالت اینکاگنیتو (Incongnito) قرار دهید. ( این کار باعث می شود برخی خطاها رفع شوند.)
- پاک کردن کش (حافظه مخفی) و کوکی های مرورگر
- استفاده از نرم افزار موبایلی بایننس به جای استفاده از وبسایت