ساعدنیوز
ساعدنیوز

راهکارهایی برای راحت تر کردن اسباب کشی

  دوشنبه، 23 فروردین 1400   زمان مطالعه 9 دقیقه
راهکارهایی برای راحت تر کردن اسباب کشی
انجام یک اسباب کشی راحت نیاز به مدیریت درست و دقیق دارد و این مدیریت نیز باید تابع یک برنامه ریزی دقیق باشد.

شاید همگی ما دست کم یک بار در زندگی، اسباب کشی منزل را تجربه کرده باشیم و به احتمال زیاد آن را کاری طاقت فرسا بدانیم. بسیاری از افراد مستأجر هستند و شاید سالی یک بار با این جابجایی استرس زا و سخت مواجه شوند. برخی دیگر نیز علی رغم مالک بودن، گاه تصمیم می گیرند که محل زندگی خود را تغییر دهند و مکانی جدید را تجربه کنند، اما در هر دوی این شرایط اسباب کشی هنوز کاری طاقت فرسا به نظر می رسد. اما آیا این عمل طاقت فرسا را می توان به نحوی مدیریت کرد که تبدیل به یک عمل ساده شود؟ بی شک این پرسشی است که بسیاری از افراد امروزه به دنبال پاسخ آن هستند. اگر شما هم جزو این افراد هستید با ما همراه باشید تا در این مطلب راهنمایی های ارزشمندی را پیش روی شما قرار دهیم.

اسباب کشی یک عمل کوچک نیست که بخواهیم همچون جابجایی کوچک وسایل یک اتاق یا چیدن وسایل غیر ضروری در انبار به آن نگاه کنیم. در اسباب کشی ما قرار است کل وسایل یک منزل را جمع کرده و به منزلی جدید منتقل کنیم آن هم با کمترین صرف زمان، کمترین صرف انرژی، کمترین میزان خسارت به وسایل و حتی افراد و البته با بهترین نظم. همه این فاکتور ها اهمیت بسزایی در انجام یک اسباب کشی موفق و راحت را دارد و به همین ترتیب فقدان هر یک از آن ها به معنای داشتن یک اسباب کشی سخت و طاقت فرسا خواهد بود.

تصویر
اسباب کشی

4 نکته برای راحت کردن اسباب کشی

در اسرع وقت شروع کنید:

شاید مهمترین نکته مشاوره برای کاهش حجم در اسباب کشی این باشد که هرچه زودتر کار را شروع کنید ، به محض اینکه فهمیدید که شما به یک فضای کوچکتر اسباب کشی می کنید، کار خود را شروع کنید. هرچند رفتن به خانه یا آپارتمان جدید می تواند دلهره آور باشد، اما اگر پیش تر برنامه ریزی کرده باشید، می توانید در هر هفته یا حتی یک اتاق را جمع کنید.

با کمی توجه و کم کم انجام کارهای فضاها، به نظر می رسد قابل کنترل تر می شود. حداقل، شروع به نوشتن لیستی از وسایلی کنید که می توانید از شر آنها خلاص شوید.

مرتب کردن:

بهترین راه برای کاهش حجم وسایلتان در طی اسباب کشی، صادق بودن در مورد آنچه که واقعا نیاز دارید است ، قبل از شروع به بیرون ریختن وسایلتان، بنشینید و لیستی از آنچه که قطعا نیاز دارید را تهیه کنید.

راه های راحت کردن اسباب کشی

اینها باید مواردی باشند که به طور منظم از آنها استفاده می کنید، مانند تخت و وسایل آشپزی. در همان زمان، مواردی را که می توانید به راحتی بدون آنها زندگی کنید نیز بنویسید برای مثال، اگر شما در حال حاضر در هر اتاق یک تلویزیون دارید، اما به جایی می روید که اتاق های کمتری دارد، حداقل از یک تلویزیون خود خلاص شوید.

این زمانی است که باید بفهمید از چه چیزی دو تا دارید و می توانید از دست یکی از آنها خلاص شوید ، حتی اقلام های کوچک، مانند یک چاقوی پنیر بری اضافی که هرگز از آن استفاده نمی کنید، باید بیرون گذاشته شود.

فروش یا اهدا وسایل:

بسته به اولویت شخصی شما، باید اقلامی را که تصمیم دارید که دیگر نیازی ندارید، اگر وضعیت خوبی دارند، می توانید به فروش برسانید و یا اهدا کنید.اگر شما وسیله ای را به دلایل احساسی دوست ندارید اقلام غیر ضروری خود را، مثلا تلویزیون را بیرون کنید، پول اضافی حاصل از فروش آنها می تواند به شما برای مقابله با این حس کمک کند. وقتی که بحث فروش و اهدای وسایل پیش می آید، بحث همه چیز یا هیچ چیز نیست.

شما می توانید اقلام گران را بفروشید و کالاهای ارزان تر، مانند ظروف تکراری و لباس های استفاده شده خود را اهدا کنید همچنین در نظر داشته باشید که آیا از آشناهایتان کسی هست که برخی از اقلام در نظر بگیرید شما را بخواهد یا خیر. برای بیرون کردن وسایلی که دوستشان دارید، این کار گزینه بهتری است.

تصویر
اسباب کشی

روش های صحیح یک اسباب کشی راحت

کسانی که تجربه اسباب کشی دارند، بیش از هر چیز از شکستن و گم شدن وسایلشان گلایه می کنند. برای این که در حمل اثاث منزل دچار این قبیل مشکلات نشوید و برایتان اسباب کشی راحت شود، کافی است یک سری اصول ساده را رعایت کنید و به جزئیات ترفندهای اسباب کشی در بسته بندی وسایل اهمیت بدهید.

نشیمن

  • یک چسب شیشه ای پهن بخرید و به شکل ضربدر روی آینه بچسبانید. این کار باعث می شود آینه فشارهای وارده را بهتر تحمل کند و در اسباب کشی نشکند.
  • گوشه های آینه را هم با محافظ پلاستیکی بپوشانید. برای این کار می توانید از چسب شیشه ای هم استفاده کنید.
  • سطح آینه را با مقوا بپوشانید. این کار هم می تواند تا حد زیادی از شکستن آینه جلوگیری کند.
  • آینه یا اجسام شیشه ای را ایستاده در جعبه بگذارید و روی آن ها چیزی قرار ندهید.
  • اگر کارتن لوازم برقی حساسی مثل تلویزیون و رایانه را نگه داشته باشید، الان وقت خوبی برای استفاده از آن ها است. چون ابعاد جعبه با وسیله متناسب است، در بسته بندی خود سالم تر می ماند.
  • پیش از اسباب کشی از فایل هایی که در کامپیوتر و گوشی دارید، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  • برای بسته بندی شکستنی ها از نایلون حباب دار استفاده کنید که ضربه گیر است.
  • کتاب ها و وسایل سنگین را در چمدان هم می توانید بگذارید. به ویژه چمدان های چرخ دار برای این کار مناسب هستند. چون نیازی نیست بلندشان کنید. ضمن این که به دست و کمر هم فشار نمی آید.
  • کتاب ها را در جعبه افقی بچینید. عمودی چیدنشان به کتاب ها آسیب می رساند و ممکن است در جابه جایی تعادل شما را برهم بزند.

مبلمان

  • اگر مبل و میز اجزای جداکردنی دارند، حتما پیش از بسته بندی وسایل و حمل، این قطعات را از یکدیگر جدا کنید تا بتوان راحت تر جابه جایشان کرد.
  • روی مبل ها را با روکش پارچه ای یا نایلونی بپوشانید. با طناب هم محکم ببندید تا در میانه کار یا حین حمل روکش ها باز نشوند.
  • باید مراقب بهداشت لوازم ویژه خواب مثل بالش و پتو باشید. چراکه هرگونه آلودگی در آن ها برای تندرستی مضر است. بهتر است روکش پارچه ای بالش یا پتو را دربیاورید و در یک نایلون تمیز بگذاریدشان.

آشپزخانه

  • بشقاب ها را در روزنامه نپیچید. چون روزنامه مانع از شکستن نمی شود. لابه لای بشقاب ها یک مانع نایلونی بگذارید. بهترین نوع محافظ، نایلون های حباب دار هستند. بشقاب ها را عمودی و کنار هم بچینید. در این حالت فشار کمی به آن ها وارد می شود و نمی شکنند. برای اطمینان بیشتر از نشکستن ظروف، کف جعبه یک کوسن یا بالش نازک یا چند لایه پارچه بگذارید.
  • چمدان برای حمل اثاث منزل بهترین گزینه است. اما اگر نگران آسیب دیدن لباس ها یا چروک شدنشان هستید، می توانید قسمت بالای یک جعبه را سوراخ کنید، میله ای بگذارید و لباس هایتان را داخل جعبه از میله آویزان کنید. به این ترتیب لباس های داخل جعبه اتوکشیده باقی می مانند.
  • از دیگر ترفندهای اسباب کشی و یک اسباب کشی راحت این است که تا می توانید جعبه کفش تهیه کنید. این جعبه ها به دلیل اندازه ای که در اسباب کشی به درد می خورند. می توانید وسایل کوچک تر، جواهرات و لوازم آرایشی را جدا گانه در این جعبه ها بگذارید و خیالتان بابت پراکنده نشدنشان راحت باشد. در هر صورت برای جابه جایی وسایل ظریف و حساس حتما به نیروهای خدمات اسباب کشی بگویید در حال حمل چه چیزی هستند.

توصیه های ایمنی برای حمل اثاث منزل

بهتر است جابه جایی اجسام سنگینی مثل گاز و یخچال را به نیروهای خدمات اسباب کشی بسپارید. چون به دلیل نابلدی ممکن است به خودتان آسیب جدی برسانید. در حالی که آن ها ترفندهای اسباب کشی را بهتر از شما می دانند.

  • برای جابه جایی جعبه ها از چرخ دستی های خرید استفاده کنید. چمدان های چرخ دار هم اینجا به درد می خورند. می توانید بخشی از وسایل را در این چمدان ها بگذارید و آسان جابه جایشان کنید.
  • اگر جزو افراد کم تحرک هستید، اسباب کشی قطعا برایتان دردناک خواهد بود. کوفتگی عضلانی برای کسانی که آمادگی جسمانی ندارند، کمترین دردها است. بنابراین پیشنهاد می شود در هفته یا هفته های نزدیک به اسباب کشی میزان فعالیت بدنیتان را افزایش دهید تا دچار درد و ناراحتی نشوید. می توانید با پیاده روی و نرمش روزانه شروع کنید.
  • در حمل اثاث منزل نباید کمر را خم و راست کنید؛ بلکه باید با خم و راست کردن زانوها بار را بلند کنید یا بر زمین بگذارید.
  • حین حمل بار دست ها نباید خیلی از بدن فاصله داشته باشند. تا حد امکان دست ها را نزدیک به بدن نگه دارید.
  • اگر قرار است باری را از پله ها بالا ببرید، بهتر است از سطح شیب دار استفاده کنید که معمولا در اغلب ساختمان ها وجود دارد. حتی اگر این سطح شیب دار وجود نداشت می توانید پله را با استفاده از یک صفحه ی چوبی یا فلزی غیرلغزنده، شیب دار کنید.
  • برای بالا بردن جعبه از پله ها سطوح شیب دار بهترین گزینه هستند. با استفاده از یک صفحه چوبی یا یک صفحه فلزی غیرلغزنده می توانید سطح شیب دار بسازید. ممکن است دفاتر خدمات اسباب کشی در این زمینه بتوانند کمکتان کنند.
  • جعبه ها و وسایل را روی یک سطح بلند بگذارید تا برای برداشتن دوباره آن مجبور نباشید خم شوید. می توانید یک میز بزرگ را از قبل در یک محل مشخص بگذارید و بیشتر جعبه ها را روی آن بچینید.
  • برای پیشگیری از آسیب دیدگی مفاصل حین حمل بار می توانید مچ دست ها، مچ پاها و کمر را ببندید. استفاده از مچ بند و کمربند طبی فشار وارد بر مفاصل را می گیرد و جلوی بروز آسیب و درد را می گیرد. برای حمل وسایل سنگین از دفتر خدمات اسباب کشی کمک بگیرید.
  • در صورتی که حین حمل اثاث منزل احساس خستگی سراغتان آمد، حتما چند دقیقه ای استراحت کنید. چون بدن انسان هوشمند است. احساس خستگی در واقع یعنی نیاز به استراحت. فشار آوردن به خود و استراحت نکردن در چنین مواقعی، به جسم آسیب می زند.
  • اگر احساس کردید از عهده بلند کردن اجسام برنمی آیید، خود را به فشار نیندازید و حتما از خدمات اسباب کشی کمک بگیرید.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
الهام چرخنده: من برای همه کسانی که کتکم زدند، باعث بیماری قلبی شدند نفرین ندارم اما الهی که به درد من دچار بشید+ویدیو (110 نظر) عرض ارادت فریبا نادری به امام خمینی(ره): مرد بزرگ جایت خالی است در میان مردمان سرزمینِ نور؛ ممنون که این انقلاب رو برایمان رقم زدی+ عکس (105 نظر) مازیار لرستانی: ای کاش به جای روز زن و روز مرد، روز شرف و انسانیت داشتیم+عکس (104 نظر) تذکر جدی علی دایی به اعجوبه طنز ایران: دفعه آخرت باشد که ادای من را درآوردی! (79 نظر) علی دایی در واکنش به تقلید صدایش در مراسم استقلالی‌ها: در گذشته پادشاهان دلقک‌هایی داشتند که وظیفه‌شان تقلید صدا و خنداندن مردم بود+عکس (61 نظر) سحر زکریا خطاب به شهاب حسینی: این جماعت چه می دانند که در خیابان با من چه کردید از اینکه یورش آوردید برای زدن من فراموش نمی کنم! +عکس (54 نظر) شعرخوانی زیبا و دلنشین رهبر معظم انقلاب: ای تکیه گاه و پناه زیباترین لحظه های پرعصمت و پر شکوه تنهایی و خلوت من+ویدیو (54 نظر) شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو (39 نظر) مریم مومن: تمام پسرهای محله رو زدم هیچکس بدون اجازه من نباید از کوچه رد میشد باید زنگ در رو میزدن بعد رد میشدن+فیلم (36 نظر) سحر زکریا: بهنوش بختیاری نخود هر آشه در حد من نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم! خانم بختیاری در بین همکاران جوک هستن!+فیلم (33 نظر) ژیلا صادقی: من زنی هستم، آزاد/ در فطرت من حیا نهاده شده/می‌دانم از کجا باید شروع کنم و کجا می‌شود رها شد (32 نظر) لیلا اوتادی: من ترک هستم، منتها نه تُرک تبریز و اردبیل؛ ترک قشقاییِ شیراز هستم+ویدیو (30 نظر) مهراوه شریفی نیا، بازیگر سریال کیمیا با پوششی متفاوت و با گوشواره هایی با طرح انگور در شبکه تلویزیونی افغانستان حضور یافت+ویدیو/ تعریف و تمجید خانم بازیگر از مهمان نوازی مردم در کابل (27 نظر) امام جمعه پردیسان: از رهبری تقاضا دارم اجازه ساخت بمب اتم را صادر کنند +فیلم (26 نظر) پژمان جمشیدی: من رفتم بانک یه چک برگشتی داشتم متصدی منو نشناخت گفت کارت شناسایی لطف کن یا میرفتم سوپرمارکت...+فیلم (24 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
منتخب روز   
تهران گردی / معرفی 36 پارک تفریحی و جذاب تهران؛ پایتخت را بهتر بشناسید آلبوم تصاویر ورزشی و خصوصی محمدهادی ساروی کُشتی گیر چشم ابرو مشکی ایرانی ؛ از کافه گردی و پاریس گردی تا پُشتک روی تُشک و مدال طلا مفاخر ورزشی ایران/ غلامرضا تختی از تولد تا مرگ گزارش تصویری دیدار تاریخی بسیجیان با ولی امر مسلمین جهان در سالروز تشکیل بسیج 20 میلیونی استقلال و پرسپولیس روی لبه تیغ/ روی مرز بین صعود و سقوط (فیلم) نظر رهبر معظم انقلاب درباره تخت جمشید / افتخاری ندارد، خدا می‌داند چقدر بیگناه مقابل تخت طاغوت‌های زمان به قتل می‌رسیدند ... کرکره خنده؛ بدل مهران مدیری: مدیری برای همیشه از ایران رفت اونور آب شبکه ای برای خودش تاسیس کرده به نام جوج تی وی من هم بدل مدیری هستم اسمم نعمت برزو کلایه است!+فیلم نگاهی به تیپ و استایل خوشرنگ و پرانرژی بهنوش بختیاری در اتاق گریم جوکر/ میکس زیبای سفید و قرمز👌 حضور بی شرمانه احسان کرمی و برزو ارجمند در عروسی مختلط ساسی مانکن به بهانه پاشیدن نمک روی زخم آبادانی ها+عکس واضح وام 680 میلیارد تومانی آقای مدیرعامل از بانک خودش! نگاهی به چیدمان سنتی و شیک اتاق پذیرایی مسعود کیمیایی، کارگردان خائن‌کشی و برنده تندیس حافظ/ خودنمایی مبلمان چرمی و تابلوهای زیبای نقاشی ایده ست کردن ست چهارخانه‌ پاییزی با این بازیگران مشهور ایرانی / از الناز شاکردوست تا پریناز ایزدیار و سمیرا حسن پور + عکس