با عوض شدن فصل سرد سال از فصل گرم سال باید کمدهای لباس تابستانه را به زمستانه تغییر داد اما چگونه؟ هر کاری قواعد خاص خودش را دارد حتی تفکیک کردن لباس های گرم و سرد .برای اینکه لباس ها را زمستانه را جایگزین لباس های گرم کنید بهتر است لباس های تابستانه را کاملا بشویید و در جایی عاری از رطوبت بگذارید در ادامه مطلب روش کاربردی بسته بندی لباس در منزل را برایتان آماده خواهیم کرد.
بسته بندی لباس در منزل
همانطور که زمستان جای خود را به بهار می دهد مجبورید البسه پشمی گرم را کنار گذاشته، از البسه پنبه ای خنک تر استفاده کنید. قبل از ذخیره سازی البسه را تمیز کنید. بسیاری از لکه هایی که برای چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند درست مثل لکه های مرئی مضرند و اگر با آنها مبارزه نشود لباسها را خراب می کنند.
این باقی مانده ها می توانند بید و دیگر حشرات را به یک مهمانی روی لباس شما دعوت کنند. البسه را با شوینده مناسب تمیز کنید و از افزودنی هایی مثل نشاسته یا سفید کننده کلردار اجتناب کنید اگر نیاز به نرم کننده بود لباسها را پاییز سال بعد به هنگام باز کردن با نرم کننده آبکشی و یا از دور خشک ماشین لباسشویی استفاده نمایید. اگر یک لباس نیاز به خشک شویی دارد آن را به خشک شویی برده و از جالباسی های مناسب استفاده کنید. برای کت و شلوارهای سنگین باید از جالباسی های قوی و پوشش دار استفاده کنید تا مطمئن شوید لباس کشیده نمی شود و شکلش از بین نمی رود، شلوار را از پاچه آویزان کنید تا از ایجاد تا در قسمت ران پیش گیری گردد.
قوانین جمع آوری و بسته بندی لباس ها
قانون اول: بسته بندی لباس های دورریختنی و بدون کاربردها ممنوع
در کمد لباس ها معمولاً لباس هایی وجود دارد که به دلایل مختلفی، مثل تغییر سایز که باعث تنگ یا گشاد شدن لباس ها می شود از آنها استفاده نمی شود. یا لباس هایی هستند که به قول معروف از مد افتاده شدن و تمایلی به پوشیدن دوباره آنها نیست.
همچنین لباس هایی وجود دارد که عمر آنها به پایان رسیده و دیگر قابل پوشیدن نیستند.
هنگام برخورد با این لباس ها باید از قانون فنگ شویی پیروی کنیم: وسایلی که آنها استفاده نمی شود باید کنار گذاشته شوند.
قانون دوم: شستشو و تعمیر قبل بسته بندی لباس ها
یکی از نکات مهم هنگام بسته بندی لباس های تابستانی نظافت و شستشوی آنها است. همه لباس ها را با دقت بررسی کنید تا کوچک ترین لک یا بوی نامطبوعی نداشته باشند. ممکن است لباسی را در طول فصل یکبار پوشیده باشید و فراموش کردید که آن را بشویید و در کمد لباس ها قرار داده اید، ولی زمان بسته بندی باید دقت کنید که هیچ لباس نشسته ای را جمع آوری و بسته بندی نکنید.
قانون سوم: کیف ها را خالی و کفش ها را تمیز کنید
اکثر افراد هنگام بسته بندی لباس های فصل فقط دقت زیادی در جمع کردن مانتو، کت، روسری، شلوارها به خرج می دهند و به نظافت و بسته بندی کیف ها و کفش ها بی توجه هستند.
به طور معمول کمتر اتفاق می افتد که افراد برای هر فصل کیف خاصی داشته باشند که با شروع فصل جدید دیگر نشود از آن استفاده کرد. معمولاً کیف هایی که طراحی و جنس خاصی دارند مثل انواع کیف های حصیری و یا پارچه ای که برای استفاده در فصل مشخصی طراحی شده اند بیشتر متعلق به خانم ها است و کیف آقایون در هر فصل قابل استفاده است.
قانون چهارم: لازم به بسته بندی تمام لباس ها نیست
بعضی از لباس ها در فصل پاییز نیز قابل استفاده هستند، به عنوان مثال مانتوها و تیشرت هایی که خیلی نازک نیستند و با انواع سوییشرت، کت چرم و کاپشن در فصل سرما به خصوص پاییز هم می شود از آنها استفاده کرد نیاز به بسته بندی و جمع کردن ندارند.
قانون پنجم: استفاده از کارتون های مقوایی در بسته بندی لباس ها ممنوع
بسته بندی لباس ها با کارتون های مقوایی کار اشتباهی است، مقوا اسیدی است و چسبی که در تولید آنها استفاده می شود حشرات و آفات را جذب می کند.
برای بسته بندی لباس ها بهتر است از محفظه و جعبه های پلاستیکی استفاده کنید. حشرات و جانوارن موذی در داخل این جعبه های پلاستیکی نفوذ نمی کنند و شما دسترسی راحت تری به لباس ها دارید.
قانون ششم: از چوب لباسی و کاور مناسب در بسته بندی لباس ها استفاده کنید
اگر مانتو و یا کتی دارید که قابل تا کردن نیست و یا ممکن است با تا کردن شکل ظاهری آنها تغییر کند، باید آنها را رو یک چوب لباسی مناسب آویزان کنید و کاور مناسبی از جنس الیاف روی آن بکشید و در داخل کمد قرار دهید.
در قسمت انتهایی کمد لباس ها قرار دهید و لباس های زمستانی مانند پالتو، کاپشن و ژاکت ها را در قسمت ابتدایی کمد قرار بگیرد.
قانون هفتم: مرتب تا بزنید
هنگام بسته بندی لباس های تابستانی باید این نکته را فراموش نکیند که لباس ها شش ماه بی استفاده درون بسته بندی قرار دارد، پس باید با روشی صحیح آنها را تا کرد.
تا زدن لباس ها با روش نامناسب باعث چروک شدن بیش از اندازه و یا حتی تغییر ظاهر در لباس می شود.
قانون هشتم: از برچسب در بسته بندی لباس ها استفاده کنید
لباس های تابستانی را با توجه به به حجمی که اشغال می کنند داخل جعبه قرار دهید. ابتدا لباس های حجیم تر مثل مانتو ها و کت ها را قرار دهید و سپس لباس های کم حجم مثل تیشرت و روسری ها را روی آنها بگذارید. بعد از بسته بندی روی جعبه را برچسب بزنید و مشخص کنید که درون هر جعبه چه لباس هایی قرار دارد.