یکی از اصلی ترین دغدغه های افرادی که به دنبال دریافت پروانه انتشار نشریه دانشگاهی خود هستند، نحوه ثبت نام، تشکیل پروفایل و یا نحوه مورد حمایت قرار گرفتن از طریق وزارت علوم می باشد. حمایت های مالی از نشریات منوط به دریافت پروانه انتشار نشریه دانشگاهی بوده و اشخاص باید از طریق سامانه مذکور جهت دریافت پروانه مذکور اقدام نموده و نتیجه تایید و یا رد درخواست خود را از طریق همین سامانه مشاهده کنند.
برای ورود مستقیم به سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم کلیک کنید.
برای ورود مستقیم به سایت journals.dmsrt.ir کلیک کنید.
کاربران برای ارائه درخواست های خود در سامانه نشریات باید نسبت به ثبت نام اقدام کرده و درخواست های خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند. بنابراین اشخاص در ادامه مقاله باید راهنمای ورود به سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم را مشاهده کرده و اطلاعات مناسبی را در مورد فراموشی رمز سامانه مذکور کسب کنند.
کلیه دانشجویان امکان ارائه تفکرات، مسائل و مشکلات خود را از طریق نشریات دانشگاهی داشته و این نشریات مهم ترین رکن فعالیت های مستمر دانشجویی می باشد. نشریات دانشجویی باعث بروز خلاقیت، رشد و اندیشه دانشجویان بوده و تاثیر زیادی در ارتقا دانش و فرهنگ دانشجویان دارد. یکی از اقدامات مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، راه اندازی سامانه جامع نشریات دانشگاهی بوده که باعث ارتقا فعالیت های نشریات دانشجویی و مستند سازی این جراید می شود.
معرفی سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم بدین صورت بوده که کلیه صاحب امتیازان، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دارای مجوز، برای ارائه درخواست هایی نظیر پروانه انتشار نشریات در تمام رشته های دانشگاهی و دریافت حمایت های مالی وزارت علوم، باید نسبت به ثبت نام در سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم اقدام نمایند. از این پس رسیدگی به درخواست های افراد از طریق همین سامانه انجام شده و اشخاص برای دریافت حمایت مالی از مقالات، باید نسبت به ثبت نام journals.dmsrt.ir اقدام نمایند.
ثبت نام دانشجویان و اساتید در سامانه جامع نشریات دانشگاهی الزامی بوده و این سامانه برای به روز رسانی اطلاعات نشریات و جراید دانشگاهی کمک شایانی می کند. سامانه نشریات دانشگاهی برای ارائه درخواست های الکترونیکی کارکنان نشریات دانشگاهی ایجاد شده است.
کارشناسان نشریات باید پس از وارد کردن اعضای تشکل ها، انجمن ها و سایر افراد، نسبت به معرفی شخصی به نمایندگی از آن تشکل جهت انجام امور سامانه اقدام نمایند. لازم به ذکر است که دسترسی تایید یا رد درخواست انتشار جراید دانشگاهی توسط کارشناس نشریات امکان پذیر می باشد.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی برای انتشار نشریه دانشگاهی باید فرم های الکترونیکی سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم را تکمیل نموده و منتظر نتیجه درخواست خود باشند. فرم ارسالی بعد از تایید کارشناس، به واحد دانشگاهی محل کار یا تحصیل متقاضیان ارسال شده و نتیجه استعلام از طریق سامانه مذکور اطلاع رسانی می شود.
همان طور که گفته شد سامانه جامع نشریات دانشگاهی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه اندازی شده و کلیه افرادی که نسبت به ارائه نشریات دانشگاهی اقدام نمودند، باید برای استفاده از خدمات این وبسایت، مراحل ورود به سایت مذکور را انجام داده و درخواست های خود را از طریق سامانه نشریات دانشگاهی ثبت نمایند.
یکی از مواردی که برای کاربران اهمیت بالایی داشته، مجوز انتشار نشریات بوده و افراد برای دریافت این مجوز باید نسبت به ثبت نام journals.dmsrt.ir اقدام نمایند. اشخاص حقیقی و حقوقی باید نسبت به پرکردن فرم های الکترونیکی درخواست انتشار جراید اقدام کرده و منتظر اطلاع از نتیجه درخواست خود باشند. این دسته از داوطلبان با ساخت رزومه قوی، می توانند شرایط بورسیه تحصیلی دیگر دانشگاه ها را دریافت نمایند.
کاربرانی که پیش از این نسبت به ثبت نام در سامانه نشریات دانشگاهی اقدام نمودند، می بایست برای ورود به سامانه مذکور اقدام نمایند. راهنمای ورود به سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم بدین صورت بوده که افراد باید آدرس اینترنتی journals.dmsrt.ir را از طریق یکی از مرورگر های معتبر وارد نموده و در ادامه نام کاربری و کلمه عبور خود را تایپ کرده و دکمه ورود را انتخاب نمایند.
همان گونه که قابل مشاهده است، مراحل ورود به سامانه جراید دانشگاهی چندان پیچیده نبوده و اشخاص با ورود به سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم می توانند جهت دریافت پروانه انتشار نشریات دانشگاهی درخواست داده و منتظر اعلام نتیجه درخواست خود باشند. درخواست های افراد توسط کارشناسان نشریات بررسی شده و نتیجه آن از طریق سامانه مذکور به اطلاع افراد می رسد.
سامانه نشریات دانشگاهی یکی از بهترین سامانه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و این سامانه جهت ارائه درخواست های الکترونیکی و غیرحضوری کارکنان نشریات و ثبت تیراژ های مختلف نشریات دانشگاهی ایجاد شده است. کلیه خدمات سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم از طریق ثبت نام journals.dmsrt.ir امکان پذیر بوده و افراد باید با نحوه ثبت نام سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم آشنا شوند. افراد برای دریافت حمایت مالی باید برای ثبت نام در سامانه مذکور اقدام کرده و درخواست های خود را از طریق سامانه نشریات ثبت نمایند.
روند ثبت نام سامانه نشریات دانشگاهی چندان پیچیده نبوده و کاربران برای ثبت نام در این سامانه باید به وبسایت جدید سامانه مذکور مراجعه کنند. بنابراین افراد باید از طریق یکی از مرورگرهای معتبر نظیر کروم و یا فایرفاکس آدرس اینترنتی journals.dmsrt.ir را وارد نموده و در ادامه بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنند.
در ادامه مطابق با تصویر زیر، کاربران باید اطلاعاتی نظیر نام، نام خانوادگی، کد ملی، نام پدر، موبایل، ایمیل، کلمه عبور و تکرار کلمه عبور را وارد نموده و بعد از مشخص نمودن جنسیت، بر روی دکمه ثبت نام کلیک نمایند.
افراد بدین ترتیب می توانند برای ثبت نام در سامانه جامع نشریات دانشگاهی اقدام کرده و در ادامه با ورود اطلاعاتی نظیر نام کاربری و کلمه عبور، وارد سامانه مذکور شده و کلیه درخواست های خود را ثبت نمایند. نتیجه درخواست اشخاص از طریق کارشناس نشریات بررسی شده و ظرف مدت کوتاهی به اطلاع آنان خواهد رسید.
همان گونه که اشاره شد، کاربران برای ورود به سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم، باید نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نموده و نسبت به ورود به سامانه مذکور و استفاده از خدمات الکترونیکی این وبسایت اقدام نمایند. بنابراین رمز سامانه نشریات دانشگاهی اهمیت بسیار زیادی داشته و افراد باید هنگام ثبت نام journals.dmsrt.ir نسبت به یادداشت برداری از رمز عبور و نام کاربری سامانه نشریات دانشگاهی اقدام نمایند.
گاهی اوقات کاربران رمز عبور خود را فراموش کرده و موفق به ورود نمی شوند که می توانند از طریق گزینه فراموشی رمز برای بازیابی رمز عبور خود اقدام کرده تا بتوانند با ورود به سامانه جامع نشریات دانشگاهی، از خدمات الکترونیکی این وبسایت بهره مند شوند. نحوه بازیابی رمز عبور سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم بدین صورت بوده که افراد باید آدرس اینترنتی journals.dmsrt.ir را در مرورگر خود وارد نموده و بر روی گزینه فراموشی رمز سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم کلیک کنند.
اشخاص در ادامه مطابق با تصویر زیر باید ایمیل خود را وارد نموده و بر روی گزینه ثبت کلیک نمایند.
بدین ترتیب اطلاعات مربوط به بازیابی رمز به ایمیل افراد ارسال شده و اشخاص باید نسبت به بررسی همه ایمیل های دریافتی از جمله هرزنامه ها برای مشاهده ایمیل بازیابی سامانه نشریات دانشگاهی اقدام نمایند. لازم به ذکر است که ایمیل مشاهده شده در این بخش، همان ایمیلی بوده که کاربران هنگام ثبت نام در سامانه مذکور وارد نمودند.
افراد باید به این نکته توجه کنند که رمز عبور ثبت نام در سامانه نشریات دانشگاهی را ترکیبی از حروف انگلیسی و اعداد قرار داده و نام کاربری، رمز و ایمیل وارد شده را در جای مناسبی یادداشت نمایند. در صورتی که افراد ایمیل خود را فراموش نموده یا به آن دسترسی نداشته باشند، دیگر امکان بازیابی رمز عبور سامانه نشریات را نخواهند داشت.
سامانه نشریات دانشگاهی بخش های متنوعی داشته و افراد باید نسبت به بررسی قسمت های مختلف این وبسایت اقدام کنند. یکی از بخش های سامانه نشریات دانشگاهی، پشتیبانی این وبسایت است که افراد می توانند سوالات و مشکلات خود را از طریق کارشناسان پشتیبانی سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم مذکور مطرح نمایند.
کاربرانی که برای ثبت نام journals.dmsrt.ir و ورود به سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم دچار مشکل شده و امکان استفاده از خدمات وبسایت مذکور را پیدا نکردند، باید با نحوه ارتباط با پشتیبانی سامانه مذکور آشنا شوند. کاربران برای ورود به پشتیبانی وبسایت نشریات دانشگاهی وزارت علوم باید آدرس اینترنتی journals.dmsrt.ir را در مرورگر خود وارد کرده تا وارد سامانه مذکور شوند.
افراد در ادامه باید به پایین سمت چپ سایت مذکور مراجعه کرده و بر روی آیکون پشتیبانی مطابق با تصویر زیر کلیک کنند.
اشخاص در این بخش باید سوالات و مشکلات خود را وارد نموده و منتظر پاسخ پشتیبان سامانه جامع نشریات دانشگاهی باشند.
کاربران از طریق پشتیبانی سامانه جامع نشریات دانشگاهی، امکان ارسال ایموجی و انواع فایل صوتی، تصویری را داشته و می توانند مشکلات و سوالات خود را به صورت کاملا غیر حضوری مطرح نمایند. افراد امکان مشاهده آخرین زمان آنلاین بودن پشتیبان را نیز داشته تا برای ارسال پیام های خود در زمان مناسب اقدام کنند.
سامانه جامع نشریات دانشگاهی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده و اعضا نشریات باید نسبت به ثبت نام journals.dmsrt.ir اقدام کرده و کلیه درخواست های خود را از طریق سامانه مذکور ثبت نموده و منتظر نتیجه درخواست خود باشند. برخی از مهم ترین امکانات سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم شامل قابلیت ثبت نام، ورود، فراموشی رمز و راهنمای ورود به سامانه مذکور بوده و اشخاص باید نسبت به بررسی بخش های مختلف سامانه نشریات دانشگاهی اقدام نمایند.
یکی از امکانات سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم، انواع مجلات و قوانین نوشتاری بوده و کارشناس نشریات از طریق سامانه مذکور امکان مشاهده این نشریات را داشته و می توانند درخواست های افراد را بررسی نموده و نتیجه تایید یا رد درخواست کاربران را از طریق سامانه مذکور به اطلاع آنان برسانند.
از دیگر امکانات سامانه نشریات دانشگاهی می توان به دریافت حمایت های مالی نشریات اشاره کرد. افراد می بایست نسبت به دریافت پروانه انتشار نشریات دانشگاهی از طریق سامانه مذکور اقدام نموده تا بتوانند برای حمایت های مالی جراید دانشگاهی اقدام کنند.
از دیگر قابلیت های سامانه جراید دانشگاهی، امکان ثبت کلیه اعضای نشریه اعم از مدیران و کارکنان نشریه بوده و افراد باید اطلاعات کامل اعضای نشریات خود را وارد نمایند. کلیه اشخاص می بایست جهت انتشار نشریات، فرم های الکترونیکی سامانه نشریات دانشگاهی را تکمیل نموده و سه نسخه الکترونیکی و دو نسخه چاپی نشریات را به دبیرخانه تحویل دهند.