ربیعی: نمی‌خواهیم در اجرای طرح استفاده از ماسک درگیری فیزیکی رخ دهد

  شنبه، 19 مهر 1399 ID  کد خبر 106154
ربیعی: نمی‌خواهیم در اجرای طرح استفاده از ماسک درگیری فیزیکی رخ دهد
ساعد نیوز: سخنگوی دولت گفت: هر فردی که در آزمایشگاه به او اعلام شده مبتلا به کروناست از شیوه‌هایی مانند ردیابی موبایل کنترل می‌شود و در صورت خروج از خانه، جرایم سنگینی متوجه اش خواهد شد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، علی ربیعی روز شنبه در حاشیه بازدید از ایستگاه مترو تئاتر شهر با اشاره به لزوم استفاده همه شهروندان از ماسک برای حفظ سلامتی و جلوگیری از شیوع کرونا گفت: اجباری شدن استفاده از ماسک تصمیم درستی است و ما نیز در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد چگونگی مجازات افرادی که مبتلا هستند و از خانه خارج می شوند و افرادی که مبتلا نیستند اما پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند، تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی افزود: روی موضوع جرایم و شیوه شناسایی افراد مبتلا کار شده است و آزمایشگاه های دولتی و خصوصی باید همه اطلاعات را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند که وزارت بهداشت نیز آنها را به صورت آنلاین در اختیار نیروی انتظامی، بسیج و سایر بازرسان قرار می دهد.

سخنگوی دولت ادامه داد: هر فردی که در آزمایشگاه به او اعلام شده مبتلا به کروناست از شیوه های مختلف از جمله ردیابی موبایل مورد کنترل قرار می گیرد و در صورت خروج از خانه، جرایم سنگینی به وی تعلق می گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: نمی خواهیم درگیری فیزیکی در قبال اجرای این طرح رخ دهد و شیوه هایی اتخاذ خواهد شد که افرادی که رعایت نمی کنند، جریمه شوند.

ربیعی یادآور شد: دیگران هم حقوقی دارند و باید به حقوق دیگران احترام گذاشته شود. مبارزه با کرونا به رعایت پروتکل ها به خصوص استفاده از ماسک نیاز دارد. همه کشورهایی که پروتکل های بهداشتی مربوط را رعایت کرده اند، در مبارزه با کویید ۱۹ موفق شده اند؛ در مدتی که ما پروتکل ها را بیشتر رعایت می کردیم نیز میزان مرگ پایین بود اما در دوره اخیر در شهر تهران رعایت پروتکل ها به زیر ۴۰ درصد رسید.

سخنگوی دولت با بیان اینکه مشکل ما در اماکن تجمع مردم مانند فرودگاه ها، پاساژها و بعضی از صنوف مثل نانوایی هاست، اظهار کرد: از سوی دیگر نیز کمبود وسایل حمل و نقل در شهرهای بزرگ هم وجود دارد که برنامه ریزی برای رفع این کمبود به خوبی پیش می رفت ولی با توجه به تحریم های ظالمانه، واردات قطعات به ارز زیادی نیاز داشت و به مشکل برخورد کردیم.

وی یادآور شد: در دو جلسه قبل ستاد اقتصادی دولت، وزیر کشور طرحی را با همکاری وزارت صمت و با کمک شهرداری ها مطرح کرد تا از محل منابع تهاتر یا به شکلی دیگر، ارز تامین و اتوبوس هایی را در داخل تولید کنیم.

ربیعی در پایان گفت: اکنون سه وزارتخانه روی طرحی برای تامین منابع مالی و ارزی کار می کنند تا اتوبوس هایی که از رده خارج شده اما نوسازی آنها امکانپذیر است، به چرخه حمل و نقل برگردد.


دیدگاه ها

پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها