سالن پذیرایی از مهم ترین بخش های یک ساختمان بوده که دکوراسیون و زیبایی آن همواره مورد توجه قرار داشته است. با اجرای سقف کاذب برای پذیرایی ، دستیابی به این هدف به راحتی امکان پذیر می گردد. بدین منظور می توان از انواع سقف کناف پذیرایی ، سقف کاذب پذیرایی مدرن ، سقف کاذب ساده برای پذیرایی ، سقف پی وی سی پذیرایی و … بهره جست. شایان ذکر است که علاوه بر زیباسازی فضا ، سقف کاذب به عنوان پوششی برای کابل های برق ، شیر آلات و تاسیسات آب و گاز و … عمل می کند. همچنین می توان از آن برای عایق نمودن صوتی و حرارتی سقف نیز بهره جست. اجرای سقف کاذب موجب کاهش ارتفاع سقف می گردد.
سقف کاذب برای پذیرایی
سقف کاذب در دکوراسیون داخلی و دیزاین خونه اثر خاصی داره. امروزه استفاده از انواع سقف کاذب برای دکوراسیون داخلی خونه ها رواج پیدا کرده. برای این که خونه، زیبایی بیشتری داشته باشه؛ معمولا پیشنهاد میشه که از طرح ها و مدل های مختلف سقف کاذب استفاده بشه. در اینجا انواع مختلف طرح ها و مدل های سقف کاذب آورده شده. میتونی از اون ها ایده بگیری و خونه ات رو زیباتر کنی.سقف کاذب کناف یکی از مدل های امروزی برای دکوراسیون داخلی خونه اس. میتونی دور تا دور سقف را با کناف پوشش بدی و از چراغ های هالوژنی هم استفاده کنی. این یکی از طرح های ساده و شیک از سقف کاذب کناف برای خونه اس.با ایده های مختلف میشه خونه را زیباتر کرد. مثلا با یک نوار چوبی داخل سقف کاذب، هارمونی بین سقف و دیوارها بیشتر میشه.
مزایای سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب اتاق را خنک نگه می دارد. هنگامی که ارتفاع اتاق یا سالن بیش از حد است، با استفاده از سقف کاذب می توانید ارتفاع را کاهش دهید. همچنین سیستم تهویه مطبوع و کاربرد اجرایی متعددی دارد از قبیل پنهان کردن سیم کشی ساختمان، روشنایی فضا٬ کانال های تهویه مطبوع، نصب دوربین های امنیتی و سایر تجهیزات را شامل می شود. در نهایت از نظر زیبایی بصری مورد توجه است که یک بافت زیبایی را به سقف می دهد و پایه ای برای انواع چراغ های الکتریکی تزئینی فراهم می کند.
سقف کاذب گچی
سقف کاذب گچی با داشتن ویژگی هایی مثل ایجاد سازه سبک، مقاوم در برابر آتش، عایق صدا ، و قابلیت نصب آسان انتخابی مناسب است. با نصب یک چارچوب آهنی برای اتکا، می توان تخته های مربعی گچی را در هر الگو جای گذاری کرده و از سقف برای نصب چراغ ها و پنهان کردن کابل های الکتریکی و خطوط لوله، استفاده کرد. در پایان با توجه به دکوراسیون داخلی فضای مد نظر ٬ رنگ، لمینیت و یا حتی استفاده از کاغذ دیواری بر روی این تخته های آسان به نظر می رسد.
ویژگی های سقف گچی:
- وزن سبک
- قابل انعطاف
- مقاوم در برابر آتش و رطوبت
- طرحی به اشکال مختلف و طرح های سفارشی
- ضدآب
سقف کاذب کناف
سقف کاذب کناف (گچ برگ) نوعی سقف کاذب است که جایگزین سقف های کاذب استفاده می شود و بسیار محبوب است. کناف سقف از پنل های گچی یا غیر گچی پیش ساخته استفاده می شود که توسط پروفیل های سرد نورد شده خاصی به سقف سازه ای متصل می شوند. کناف خود به دو دسته سقف کاذب ثابت و سقف کاذب متحرک تقسیم می شوند. سقف های کاذب ثابت خود به دو نوع سقف کاذب یکپارچه (ساده) و سقف کاذب طرح دار و دکوراتیو (Decorative) تقسیم می شود.
در سقف کاذب یکپارچه هیچ درزی وجود نداشته و باید بعد از نصب و بتونه کاری، آن را رنگ آمیزی کرد. این نوع سقف کاذب از نظر وزنی بسیار سبک بوده و با توجه به فرمول اجرایی و استاندارد خود، جایگزین خیلی خوبی برای سقف های کاذب دیگر نظیر سقف کاذب با رابیتس و گچ است. در واقع کناف محصولی ساختمانی است که با صرفه جویی در مصالح، هزینه، انرژی و زمان رابطه تنگاتنگی داشته و در صورتی که به درستی اجرا گردد و کیفیت و نتیجه متناسبی ارائه می دهد.
ویژگی های سقف کاذب کناف:
- نصب سریع و آسان
- دسترسی آسان به تاسیسات پشت سقف کاذب
- تغییر دکور در آینده: انعطاف پذیری سقف کاذب کناف بسیار زیاد بوده و امکان ایجاد طرح های مختلف معماری را دارد.
- سبک بودن: وزن زیرسازی سقف کاذب کناف بسیار کم بوده و پنل های گچی آن نیز سبک می باشند.
- نصب آسان چراغ های روشنایی به صورت روکار و توکار.
- تعمیرات آسان
- اقتصادی بودن