ساعدنیوز
ساعدنیوز

شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور مجارستان

شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور مجارستان
ساعد نیوز: برای اطلاع از شرایط و مدارک موردنیاز برای اخذپذیرش و ویزای تحصیلی کشور مجارستان، مقاله زیر را مطالعه کنید.

زبان رسمی مردم مجارستان ، مجاری است و واحد پول آنها فورینت می باشد. کشور مجارستان از 19 شهر تشکیل شده ، که شهر های مهم آن به جز بوداپست عبارتند از : پچ ، دبرسن ، سگد ، گیور و میشکوالتس.

تحصیل در این کشور در جهت مهاجرت و اخذ اقامت مجارستان و در نهایت کسب تابعیت مجارستان می تواند گزینه ی خوبی در کنار روش های دیگر مثل سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه و یا ویزای کار در مجارستان دانست.

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به مجارستان

کشور مجارستان رتبه دوم دنیا در زمینه تولید دارو و گیاهان را داراست این کشور دارای بیمارستان های بسیار مجهز و پیشرفته می باشد. دانشجویان در زمان تحصیلات خود در مجارستان از بیمه درمانی بهره مند میشوند که با این بیمه هزینه های درمانی آنها به صورت رایگان و یا نیم بها می شود. کشور مجارستان دارای بهترین سیستم حمل و نقل عمومی است ، که افراد در 24 ساعت شبانه روز میتوانند از آنها استفاده کنند.

بیشتر سوالاتی که در زمینه ی اعزام دانشجو مطرح می شود پیرامون موضوعاتی مثل تحصیل در مجارستان در دانشگاه دبرسن ، تحصیل رشته معماری ، تحصیل در مجارستان در دانشگاه پچ و تحصیل دندانپزشکی این کشور می باشد. ما در این مطلب به بررسی مواردی در زمینه های فوق می پردازیم.

تحصیل در مجارستان تا سن 18 سالگی اجباری می باشد که بعد از طی این مقاطع تحصیلی به دانش آموزان مدرک دیپلم داده میشود بعد از این دوره دانش اموزان می توانند وارد دانشگاه شوند زیرا یکی از اصلی ترین شرایط ورود به دانشگاه های مجارستان داشتن مدرک دیپلم میباشد.

تحصیل در دانشگاه های مجارستان 2ترم در سال است که شروع آنها جهت اخذ پذیرش در ماه های سپتامبر و ژانویه می باشد. البته متقاضیان ادامه تحصیل در دوره های پیش دانشگاهی و کارشناسی می بایست از 1 ماه قبل از شروع ترم تحصیلی اقدام به ثبت نام کنند و دانشجویان متقاضی اعزام دانشجو و ادامه تحصیل در مجارستان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا باید از 3 ماه قبل از شروع ترم تحصیلی اقدام به ثبت نام ، جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان ، موردنظر کنند.

تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس مجارستان

از شرایط اعزام دانشجو به مجارستان و تحصیل در مجارستان در مقطع کارشناسی داشتن مدرک دیپلم است. دانشجویان در مقطع کارشناسی میتوانند 20 ساعت در هفته کار کنند و در هفته مبلغی حدود 160 تا 200 یورو حقوق دریافت کنند که این حقوق می توانند بخش زیادی ازهزینه های تحصیل و زندگی دانشجو را تامین کند. تحصیل در مجارستان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های مجارستان 1 تا 2 سال زمان برده و دانشجویان در این مدت میتوانند 20 ساعت در هفته را کار کنند و در مقطع دکترا که حدود 3 سال زمان میبرد دانشجو می تواند 30 ساعت در هفته را کار کند.

اعزام دانشجو و تحصیل پزشکی در مجارستان

یکی از مواردی که معمولاٌ مورد سوال است شرایط اعزام دانشجو پزشکی در مجارستان است، ما در این قسمت به طور مختصر اطلاعاتی در اختیار قرار می دهیم. ادامه تحصیل و پذیرش از دانشگاه های پزشکی مجارستان یکی از بیشترین متقاضیان را در جهان دارد. همکاران مجرب ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر دانشگاه سملوایز را به داوطلبان پیشنهاد میکنند زیرا یکی از معتبرترین و قدیمی ترین دانشگاه های پزشکی در اروپا میباشدکه مورد تایید ایران است و در پایتخت مجارستان یعنی شهر بوداپست واقع شده است. دروس در این دانشگاه به زبان های انگلیسی، آلمانی و مجاری تدریس می شوند و متقاضیان تحصیل در این دانشگاه می بایست مقطع پیش دانشگاهی را در کالج های اینترنشنال یا اوسینا در شهر بوداپست سپری کنند سپس میتوانند در امتحان ورودی دانشگاه سملوایز شرکت کنند.

کتابخانه دانشگاه سملوایز یکی از بزرگ ترین و کامل ترین کتابخانه ها در کشور مجارستان میباشد. یکی از بهترین ویژگی های بیمارستان های آموزشی دانشگاه سملوایز داشتن بیش از 3000 تخت در بخش مراقبت های ویژه می باشد. شهریه تحصیل پزشکی در مجارستان دانشگاه سملوایز سالانه مبلغی حدود 16000 دلار میباشد و دانشجویان جهت اخذ پذیرش و ثبت نام در این دانشگاه می بایست مبلغ 400 دلار پرداخت کنند. قابل ذکر است که هزینه امتحان ورودی دانشگاه سملوایز 250 دلار میباشد.

دانشجویانی که متقاضی مهاجرت به مجارستان هستند باید یک حساب بانکی که مبلغی حدود 25000 یورو در آن باشد را به عنوان پشتوانه مالی به سفارت مجارستان معرفی کنند، البته این مسئله بعد از پذیرش از دانشگاه های مجارستان و جهت اخذ ویزای تحصیلی این کشور می باشد، لازم به ذکر است این افراد پس از دریافت ویزا از اقامت تحصیلی مجارستان بهره مند می شوند و یکی از روش های مهاجرت به مجارستان محسوب می شود.

مزایای اعزام دانشجو و تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان دارای مزایای زیادی می باشد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم :

  • عضویت کشور مجارستان در شینگن باعث می شود که دانشجویان در زمان تحصیلات خود بتوانند به راحتی و بدون ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسافرت کنند.
  • دانشجویان برای ادامه تحصیل در مجارستان کافی است تنها به زبان انگلیسی مسلط باشند و نیازی به یادگیری زبان های دیگر ندارند. لازم به ذکر است که دانشجویان میبایست مدرک آیلتس 6.5 را داشته باشند. همکاران مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر واقع در شهر شیراز این نوید را میدهند که کسانیکه مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی ما در مدتی کوتاه موفق به اخذ مدرک ایلتس 6.5 شوند.
  • از نظر هزینه ی زندگی در مجارستان اینکه در کشور مجارستان نسبت به دیگر کشورهای اروپایی هزینه های زندگی کمتر می باشد.
  • دانشجویان در دانشگاه های مجارستان از امکانات بسیار عالی برخوردار می شوند و مدارک آنها در سراسر جهان قابل تایید است.
  • کسانی که خواهان مهاجرت به مجارستان از طریق تحصیل هستند ، می توانند حتی با مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی به راحتی پذیرش تحصیلی این کشور را بگیرند.

از این رو همکاران مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر به علاقه مندان اخذ ویزای تحصیلی مجارستان را پیشنهاد میدهند.

کسانیکه مدرک کارشناسی و آیلتس ندارند میبایست برای ورود به دانشگاه های مجارستان یک دوره یکساله را در کالج های مجارستان به تحصیل بپردازند اما متقاضیانی که مدرک کارشناسی و آیلتس داشته باشند میتوانند مستقیما وارد دانشگاه شوند.

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان : یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای اقامت و مهاجرت به هر کشوری، استفاده از شرایط اخذ ویزای تحصیلی آن کشور می باشد؛ که در این مورد کشور مجارستان هم جزء کشورهای اروپایی است که درخواست ویزای تحصیلی آن، مخاطبان زیادی از سراسر دنیا دارد.

چرا ویزای تحصیلی مجارستان؟

برای ادامه تحصیل در کشورهای دیگر اغلب نیاز به هزینه های بسیار بالایی می باشد و معمولا شرایط اخذ ویزا دشوار است. با توجه به بررسی های انجام شده مشخص شد که شرایط اخذ ویزای تحصیلی مجارستان بسیار ساده تر از سایر کشورها بوده و فرد متقاضی می تواند با داشتن حداقل ها در این کشور به تحصیل مشغول شود. عموما شرایط ویزای تحصیلی مجارستان ثابت بوده و به صورت سالانه با کمترین میزان تغییرات همراه است.

هرچه معدل بیشتری داشته باشید مسیر دریافت ویزای تحصیلی مجارستان برای شما هموارتر می باشد. بلد بودن زبان انگلیسی امتیاز بزرگی محسوب شده که در روز مصاحبه به آن دقت می شود. داشتن شرایط سنی برای اخذ ویزای مجارستان ضروری بوده و باید طبق قانون دنبال شود. عموما شهریه دانشگاه های مجارستان دارای تعرفه های مشخصی هستند که می توانند در قالب اقساط و یا به صورت جایگزین با کار انتخاب شوند. توجه نمایید که اگر قصد تحصیل در دوره های پزشکی در دانشگاه های مجارستان دارید اخذ ویزای مجارستان کمی دشوارتر از سایر رشته ها خواهد بود. در روز مصاحبه باید مدارکی که در ادامه ذکر میکنیم را به همراه داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان:

  •  فرم امضا شده ی درخواست ویزا
  •  نامه ی پذیرش از دانشگاه مجارستان
  •  ۶ قطعه عکس رنگی ۴*۶
  •  پرداخت نقدی هزینه ی صدور ویزا
  •  گواهی تعهد به پرداخت هزینه های تحصیل
  •  گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم دانشجو به همراه جواز کسب و کپی از آن
  •  فیش واریز شده ی شهریه ی دانشگاه مجارستان
  •  گواهی تمکن مالی
  • اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی آن ها
  •  اصل پاسپورت
  •  ارائه ی بلیط رفت و برگشت

مدارک تکمیلی ویزای تحصیلی مجارستان

گواهی بانکی از ضروریات برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان است. گواهی مربوطه می تواند به زبان فارسی دریافت شده و از طریق دایره اطلاعات اعتباری به زبان انگلیسی ترجمه گردد. در این گواهی مشخص می شود که وضعیت مالی فرد متقاضی به چه صورت است البته این بررسی بر روی موجوی حساب پدر و یا قیم فرد متقاضی صورت می پذیرد.

ترجمه رسمی سند ملکی پدر و یا قیم (در صورت وجود) باید عرضه شود، ترجمه باید از تمامی صفحات سند باشد. دانشجویایی که قصد تحصیل در دانشگاه های بوداپست را دارند باید دارای حداقل مدرک دیپلم بوده و کمتر از ۲۴ سال داشته باشند. معدل تعیین شده برای تحصیل در این دانشگاه ها حداقل ۱۵ اعلام شده است.

رزرو بلیط رفت و برگشت از مسائل بسیار مهم برای اخذ ویزای مجارستان است. فرم تکمیل شده و همینطور تایپ شده سفارت باید با امضا دانشجو و یا متقاضی همراه باشد. موضوع بعدی در خصوص روز مصاحبه بوده که به تفضیل توضیح خواهیم داد.

نکاتی در مورد ویزای تحصیلی مجارستان

  •  دانشجو باید در وقتی که اداره ی سفارت تعیین کرده، برای انجام مصاحبه، شخصا به محل تعیین شده برود و به سوالات مطرح شده توسط کارمند سفارت پاسخ بدهد.
  •  حداقل زمان لازم برای صدور این ویزا ۴ هفته می باشد.
  •  دانشجو بعد از ورود به کشور مجارستان باید یک سری آزمایش را در خود کشور انجام دهد. چرا که آزمایشات گرفته شده در ایران، مورد پذیرش در این کشور نمی باشند.
  •  دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه بوداپست با مدرک دیپلم را دارند باید زیر ۲۴سال باشند.
  • برای دانشگاه های بوداپست، سپرده ی ارزی به مبلغ ۱۵۰۰۰ یورو و برای دانشگاه های دیگر ارائه ی پرینت حساب سه ماه آخر قیم دانشجو با حداقل ۳۰ میلیون تومان موجودی، الزامی می باشد.

تاثیر روز مصاحبه در اخذ ویزای تحصیلی مجارستان

با داشتن تمامی مدارک اگر روز مصاحبه خوب ظاهر نشوید تمامی زحمات شما هدر می رود. ویزای تحصیلی مجارستان همانطور که از اسمش پیداست با هدف تحصیل بوده و فرد متقاضی می بایست از ظاهر قابل قبولی برخوردار باشد. پوشیدن لباس های غیر رسمی و یا به نوعی نامرتب قطعا این ذهنیت را ایجاد می نماید که شما هدفی غیر از تحصیل دارید و تنها ویزای تحصیلی مجارستان را بهانه ای برای خروج از کشور می دانید. در روز مصاحبه تمامی سوالات را به سمت مسائل علمی بکشانید و سعی کنید بر روی هدف تحصیلی خود پافشاری نمایید. خوشبختانه اخذ ویزای تحصیلی مجارستان به نسبت سایر کشورها از سخت گیری های کمتری برخوردار است. با یک بار مرور قوانین ویزای تحصیلی مجارستان می توانید به سادگی آینده خود را ایده آل بسازید.

هزینه ویزای تحصیلی مجارستان

هزینه های تعیین شده برای ویزای تحصیلی مجارستان عموما ارزان تر از سایر ویزاها بوده و فقط می بایست طبق تعرفه های تعیین شده برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان اقدام نمایید. سایر هزینه ها پس از ورود شما به مجارستان برآورد می شود که قابل جایگزینی با کار بوده و به شما اجازه می دهد که با کمترین دغدغه به تحصیل مشغول شوید.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
عرض ارادت فریبا نادری به امام خمینی(ره): مرد بزرگ جایت خالی است در میان مردمان سرزمینِ نور؛ ممنون که این انقلاب رو برایمان رقم زدی+ عکس (159 نظر) (فیلم) نظر رهبر معظم انقلاب درباره تخت جمشید / افتخاری ندارد، خدا می‌داند چقدر بیگناه مقابل تخت طاغوت‌های زمان به قتل می‌رسیدند ... (89 نظر) سحر زکریا: بهنوش بختیاری نخود هر آشه در حد من نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم! خانم بختیاری در بین همکاران جوک هستن!+فیلم (83 نظر) (فیلم) مصاحبه با دختری که با پوشش متفاوت از رهبر انقلاب در غرفه‌اش استقبال کرد / هیچ گونه صحبتی درباره پوشش و حجاب من نشد (68 نظر) الهام حمیدی: من مجبورم با سیلی صورتم را سرخ نگه دارم، ترجیح می‌دهم چهره‌ام همان الهام همیشه باشد تا یک چهره عمل شده تغییر یافته (49 نظر) مهراوه شریفی نیا، بازیگر سریال کیمیا با پوششی متفاوت و با گوشواره هایی با طرح انگور در شبکه تلویزیونی افغانستان حضور یافت+ویدیو/ تعریف و تمجید خانم بازیگر از مهمان نوازی مردم در کابل (44 نظر) فریبا نادری خطاب به صدف طاهریان: اگر نخواهند به تو پیشنهاد بی‌شرمانه بدهند پس باید به کی بدهند؟ والا من روم نمیشه حتما نباید اسم بدکاره روت باشه که+فیلم (40 نظر) ژیلا صادقی: من زنی هستم، آزاد/ در فطرت من حیا نهاده شده/می‌دانم از کجا باید شروع کنم و کجا می‌شود رها شد (39 نظر) پزشکیان: اکثر یارانه‌ها به کسانی می‌رسد که احتیاجی به آن ندارند (38 نظر) علی دایی: دکترها گفته بودند شاید زیر عمل زنده نمانم، میتوانستم همه جای دنیا زندگی کنم اما همه درآمدم را در ایران سرمایه‌گذاری کردم...+عکس (37 نظر) عاشقانه های مازیار لرستانی با مهری خانم: دختر بابا صفورا عضو جدید به خانواده من اضافه شد، آن کس که می خندد هنوز آن خبر مخوف را نشنیده است!+فیلم (35 نظر) نعیمه نظام دوست: با رنو افتادیم دنبال آقای عابدزاده سر یه چهارراه پیچیدیم جلوش محل نذاشت رفتم گفتم وایسا من هنرمند مملکتم گفت نه و رفت برگشتم خونه عکساشو جِر و واجِر کردم +ویدئو (35 نظر) امام جمعه پردیسان: از رهبری تقاضا دارم اجازه ساخت بمب اتم را صادر کنند +فیلم (34 نظر) سوگل طهماسبی بازیگر سریال کیمیا: بازیگران زنی که حیا و حجاب دارند در سینما جایی ندارند (33 نظر) جورجینا: رونالدو یک پدر فوق‌العاده و بهترین همسر است اما آشپزی نمیکند ما یک آشپز داریم اما بعضی اوقات خودم غذا درست میکنم در عربستان سقف خانه ها...+عکس (33 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
رئیس سازمان صدا و سیما: خودم شخصاً با فردوسی‌پور صحبت کردم اما تمایلی به بازگشت نداشت!
یکی از اعضای سابق تیم ملی: من در ورزشگاه بودم ولی گل خداداد عزیزی به استرالیا را ندیدم!
ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟
امید عالیشاه برای جراحی به ایران برمیگردد/ پزشک پرسپولیس تکلیف را روشن کرد!
فال شمع روزانه امروز جمعه 9 آذر 1403
فال قهوه با نشان روز جمعه 9 آذر ماه 1403
رهبر معظم انقلاب پاسخ می‌دهند؛ حکم شرعی کار کردن در کاباره و کارخانه کنسرو خوک
فال روزانه امروز جمعه 9 آذر ماه 1403
خبر خوش؛ حقوق این افراد 30 درصد افزایش می‌یابد
چه موضوعاتی در دستورکار گفتگوهای ایران و اروپا قرار دارد؟
وزیر خارجۀ انگلیس: حکم بازداشت نتانیاهو را خواهم گرفت
گرامی: مریض بودم اما گل زدم!
برنامه «ثریا» از کنداکتور شبکه یک حذف شد!
فال ابجد روزانه جمعه 9 آذر 1403
مذاکرات ایران با اروپای منهای آمریکا به نتیجه نمی‌رسد؛ اروپا توان رفع تحریم‌های ایران را ندارد
منتخب روز   
(ویدئو) بهنوش بختیاری: از بی‌پولی رفتم واسه تبلیغ عطر/ حدیث میرامینی: عطرش لیز بود؟ ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟ (ویدئو) نوستالژی شب‌های برره با بهنوش بختیاری و مهران مدیری/ تو هم خوب بلدی از خودت حرفهای عشقولانه در وکنیا😃 سرشناسترین دختر شاه قاجار در روز عروسی با لباس و تاج مدرن و بسیار شیک/ باورتون میشه 150 سال پیش واسه عروسی ساقدوش داشتن اونم با لباس‌های مخصوص؟ احسان علیخانی خطاب به جومونگ: به سوسانو حسادت نکن! من اصلا این سریال را ندیدم/ ایرانی ها جرعت ندارند مثل جومونگ دوتا زن بگیرند+فیلم (ویدئو) با خنده‌دارترین سکانس «در حاشیه»، امروزت رو شاد کن😁/ جواد رضویان: بالقوه شی شی هست؟/ سیامک انصاری: مال چراغ قوه هستش آتش سوزی یک انبار در محله خاوران مهار شد + ویدئو مفاخر ورزشی ایران/ حسین رضازاده از تولد و ورزش تا سیاست و رد پیشنهاد تغییر تابعیت گشت و گذاری در تنها کوچه‌ی دو طبقه‌ی جهان در کاشان/ خاص‌ترین کوچه‌ای که نظیرش در هیچ جای جهان وجود ندارد تهران گردی / معرفی 21 مرکز تفریحی و مهیج تهران پایتخت سلامی: آتش‌بس، شکستی خفت‌بار برای رژیم صهیونی است دعا و نیایش؛ بخش 1/ اجابت خواسته‌ها با دعای اسم اعظم امام علی (ع) که از حضرت خضر آموخت