اکثر مردم فکر می کنند تزیین خانه آنها با رنگ های تند، آنها را عصبی و پریشان می کند. اگر با رنگ ها مهربان نباشید بطبع کار کردن با رنگ های تند آنقدر ساده نخواهد بود. ولی وقتی به ارزش کار خود پی خواهید برد که این کار را انجام بدهید.
رنگ تند زیباست
اصولا همه ما زیبایی را دوست داریم. طراحی دکور ، همه عناصر فضای طرح را چشم نواز می سازد و یا سبب می شود اون ها نسبتا جذاب تر به نظر برسند.اگر ما طراحی دکور را به نحوی متناسب با رنگ آمیزی تند انجام دهیم ، هیچ آسیبی به فضای طرح نمی رسانیم.
رنگ آمیزی اتاق پذیرایی در نوع خود بسیار متفاوت تر از رنگ آمیزی سایر اتاق ها است و از همین رو توجه به رنگ آمیزی اتاق پذیرایی در چیدمان اتاق تأثیر بسزایی دارد. به عنوان مثال اگر شما فضا را به رنگ تیره طراحی و رنگ آمیزی کنید، به راحتی می توانید از مبلمان رنگ روشن بهره بگیرد و بالعکس. از سوی دیگر شما می توانید با ترکیب کردن رنگ ها و کاغذدیواری های رنگی به این مهم دست پیدا کنید. ایده پردازی پیرامون رنگ آمیزی اتاق پذیرایی امری سلیقه ای است. شما به راحتی با توجه به نوع چیدمان و سبکی که از بین انواع سبک های دکوراسیون داخلی خانه انتخاب کرده اید، می توانید این رنگ آمیزی را انتخاب کرده و تغییر دهید. در مقاله پیش رو ما سعی داریم چند مدل جدید و شیک رنگ آمیزی را با شما به تماشا بپردازیم تا ایده پردازی های بیشتری به ذهن شما نیز خطور کرده و بهترین نوع رنگ آمیزی را برای اتاق پذیرایی خود انتخاب کنید.
در این تقسیم بندی سه رنگ اصلی وجود دارد و باقی رنگ ها از ترکیب این سه رنگ اصلی به دست می آیند. زرد، قرمز و آبی رنگ های اصلی هستند و رنگ های دیگر مانند نارنجی (ترکیب زرد و قرمز)، سبز (ترکیب زرد و آبی)، بنفش (ترکیب قرمز و آبی) و … رنگ های فرعی را تشکیل می دهند.
دانستن همین نکته کافی است تا بتوان هر رنگ را در کنار مکمل خود قرار داد. تشخیص مکمل رنگ های اصلی نیز با توجه به رنگ های فرعی که از ترکیب رنگ های اصلی به دست می آیند کار ساده ای است. در واقع مکمل هر رنگ اصلی دو رنگ اصلی دیگر و ترکیب آن دو است. به عنوان مثال رنگ قرمز و زرد و ترکیب آن ها یعنی نارنجی مکمل های رنگ آبی هستند.
انتخاب رنگ اولین قدم برای داشتن دکوراسیونی زیبا است. لوکس ترین لوازم اگر ترکیب رنگ متناسبی نداشته باشند جلوه و زیبایی خود را از دست خواهند داد.
قانون ۶۰-۳۰-۱۰
در انتخاب ترکیب رنگ دکوراسیون منزل با پیروی از قانون ۶۰-۳۰-۱۰ یک ترفند حرفه ای برای داشتن بهترین ترکیب رنگ ها در دکوراسیون خانه است. طبق این قانون هنگام انتخاب رنگ برای یک محل رنگ ها با این نسبت تقسیم میشوند: ۶۰ درصد رنگ قالب، ۳۰ درصد رنگ های ثانویه و ۱۰ درصد رنگ های فرعی برای توضیح بیشتر این مسئله یک کت و شلوار مردانه را در نظر بگیرید، ۶۰ درصد از کل لباس را کت و شلوار، ۳۰ درصد آن را پیراهن و ۱۰ درصد آن را کراوات تشکیل میدهد. اگر همین قانون را برای انتخاب ترکیب رنگ ها به کار ببریم دیوارها و کف پوش ۶۰ درصد، اثاث و لوازمی مانند مبلمان ۳۰ درصد و چیزهای فرعی تر مانند گلدان، مجسمۀ یا هر وسیلۀ تزیینی دیگر ۱۰ درصد از رنگ محیط را در بر می گیرد.