راهنمای خرید صندل خوب و مناسب
بند محافظ در پشت پا
صندل هایی را انتخاب کنید که بند محافظ در پشت پا داشته باشد و همانطور که دنیای مد نمناک اشاره کرده است بندهای روی کفش نیز پهن و محکم باشند تا از انحراف پا به سمت راست و چپ جلوگیری گردد.
زیره صندل
زیره یا کفی صندل نباید خیلی سفت باشد و با برداشتن هر قدمی به پای شما آسیب رساند بلکه باید آن قدر نرم و انعطاف پذیر باشد تا بتواند به راحتی خم شود اما نباید آن قدر شل و نرم باشد که سبب ایجاد درد کف پا شود.
بهترین زیره صندل
زیره هایی با جنس چرم بهترین انتخاب برای کف صندل است که در عین حال که نرم و انعطاف پذیر است از پا هنگام پیاده روی و هنگام رانندگی محافظت می کند.جنس کف صندل باید طوری باشد که در فصل تابستان ، گرمای زمین را به پا منتقل نکرده و پا را نسوزاند. زیره های لاستیکی به دلیل اینکه در سطوح خیس لیز می خورند و سبب زمین خوردن فرد می شوند، مناسب نیستند.
نکاتی که باید در خرید صندل در نظر بگیرید
اندازه صندل
در انتخاب سایز صندل طول پا و عرض، قوس و فعالیت هایی که شما انجام می دهید نقش مهمی دارد پس هنگام خرید فقط صندل را بر حسب سایز پا خرید داری نکنید و دقت کنید که چقدر در صندل احساس راحتی و سبکی می کنید.
بهترین جنس برای یک صندل
چرم طبیعی و مصنوعی بهترین جنس برای یک صندل است که هم زیبا و هم با دوام است و بوی عرق هم نمی گیرد. چرم مصنوعی ارزان تر از چرم طبیعی است .
پاشنه صندل
صندل هایی که پاشنه اش بلندتر از 3 سانتی متر باشد را نخرید زیرا سبب وارد شدن فشار به کف پا و انتقال این فشار به پنجه و انگشتان پا و سپس بیرون زدن انگشتان از ناحیه مشخص صندل شده و موجب آسیب و زخم در انگشتان پا می شود و عوارضی مانند انحراف انگشتان پا، میخچه، تاول و خمیدگی انگشتان و دردهای کمر، زانو و پاشنه پا را به وجود می آورد.
پوشیدن جوراب با صندل
پوشیدن جوراب با صندل سبب می شود مانعی مناسب بین پا و بندهای صندل ایجاد گردد و سبب جلوگیری از آسیب و تاول پا شده ، جوراب رطوبت و عرق پا را به خود جذب کرده و پا را خشک نگه می دارد.
صندل های لاانگشتی نخرید
در بخش سلامت نمناک با متنی کاملا پزشکی توضیح دادیم که بند صندل های لاانگشتی معمولا بین انگشت شست پا و انگشت دوم قرار می گیرد و سبب زخم شدن پا می شود در نتیجه به علت اینکه انگشتان به هم می چسبند و بین آنها عرق جمع می شود این زخم ها عفونت می کنند.
18 هزار نوع باکتری روی صندل ها
حتما همه شما متوجه شده اید که میزان کثیف شدن پاها در فصل تابستان به هیچ عنوان قابل مقایسه با فصل های دیگر نیست. دانشگاه میامی در ایالات متحده با انجام تحقیقاتی متوجه شد که صندل ها و دمپایی ها محل تجمع بیش از 18 هزار نوع باکتری مختلف هستند.بعضی از این میکروب ها در مدفوع انسان و فضولات حیوانات زندگی می کنند و ورود آن ها به داخل بدن می تواند باعث بروز بیماری های بسیار خطرناک در فصل تابستان شود. در تابستان میزان تعریق پا هم افزایش پیدا کرده و رطوبت حاصل از آن محیط ایده آلی برای رشد میکروب ها فراهم می کند. افرادی که صندل می پوشند حتما باید بلافاصله پس از ورود به خانه پاهای خود را با محلول های ضدعفونی کننده بشویند.
تورم و درد راحت تان نمی گذارد
همین الان یک نگاه به کف پای خود بیندازید. یک بافت ضخیم با نام کمربند کف پا وجود دارد که از پاشنه تا انگشتان کشیده شده و شکل یک قوس کوچک را ایجاد می کند. کفش های تابستانی به دلیل اینکه پشتیبانی مناسبی از این بخش نمی کنند موجب ظاهر شدن تورم در این بافت می شوند بعد از مدتی شما هنگام راه رفتن احساس درد می کنید و در بعضی موارد شدت درد حتی نمی توانید قدم از قدم بردارید.
زخم هایی که دیر خوب می شوند
در کفش های معمولی، پاهای شما به خوبی در یک محفظه محکم نگهداری می شوند اما در صندل ها و دیگر انواع کفش های تابستانی پاها درون کفش حرکت می کنند. ساییده شدن مداوم پوست پاها با سطح پلاستیکی یا چرمی کفش ها، زخم هایی دردناک به وجود می آورند که این زخم ها ممکن است به راحتی توسط میکروب های اطراف خود آلوده شوند و عفونت های ماندگاری ایجاد کنند.
قوزک پای شما در خطر است
زمانی که شما با یک کفش تابستانی قدم به خیابان می گذارید به شیوه بسیار متفاوتی نسبت به قبل قدم بر می دارید. اگر دقت کنید متوجه می شوید در اکثر مواقع شما در حال تقلا کردن برای راه رفتن هستید و به طور ناخودآگاه سعی می کنید خود را از آسیب های احتمالی هنگام راه رفتن حفظ کنید.مطالعات دانشگاه اویورن نشان می دهد افرادی که با کفش تابستانی راه می روند قدم های کوتاه تری برمی دارند و مرتب پاشنه پای خود را به زمین می کوبند این شیوه راه رفتن ظرف چند ساعت می تواند به قوزک پا، زانوها و ران ها و حتی کمر شما آسیب وارد کند.
منتظر شکستن استخوان ها باشید
غالب صندل ها هیچ قسمتی برای جذب ضربات ناگهانی به پا ندارند به همین دلیل استفاده طولانی مدت از آن ها باعث ظاهر شدن ترک های بسیار ریز در استخوان های پا می شوند که شما هیچ گاه متوجه وجود آن ها نمی شوید.کف صندل ها هم معمولا نازک و کاملا مسطح است و هنگام راه رفتن تمام انرژی حاصل از برخورد پا به زمین را به داخل کفش منتقل می کند چند سال می گذرد و روزی فرا می رسد که یک ضربه ناگهانی و نسبتا شدید یکی از این ترک های کوچک را تبدیل به یک شکستی بزرگ می کند.
به قوس توجه کنید
کف صندل شما باید طوری طراحی شود که قوس کف پا را به خوبی در خود بگیرد و از این قسمت پشتیبانی کند. این شکل طراحی مانع از بروز خستگی در عضلات شده و احتمال گرفتگی آن ها و ظاهر شدن تاول ها را کمتر می کند. معمولا در کفش های خوب قسمت میانی کفی ضخیم تر از بخش های دیگر است و به این شکل بخش های خالی کف پا پر می شوند.
بهترین کفش تابستانی ترک
- پیش از خرید کفش در هنگام انختاب ها به قوس کفش تابستانی بسیار توجه نمایید ، کف کفش نباید کاملا صاف و بدون قوس باشد. لازم به ذکر است که در طراحی تمامی کفش های تابستانی زنانه ترک این ویژگی مورد توجه قرار گرفته است. وجود این قوس در کفش از خستگی های عضلانی و یا گرفتگی های جلوگیری می نماید.
به طور معمول بهترین کفش تخت زنانه ترک در بخش های وسط ضخیم تر از سایر نقاط می باشد. که همین طراحی در کفش سبب می گردد که قسمت های خالی کاملا پر شوند.
- وجود یک بند چرمی در بخش پشتی کفش از مهم ترین و لازمه های کفش تابستانی است تا از حرکت پا داخل کفش جلوگیری مند. که این ویژگی نیز همانند سایر خصوصیات کفش های مناسب و استاندارد ترک در طراحی کفش تابستانی ترک کاملا رعایت شده است.
به طور معمول در هر پا 28 استخوان وجود دارد که اصلی ترین و بزرگ ترین آن ها در قسمت پشت پا قرار دارد. چنانچه این بند به دور مچ قرار داده شود و پا را داخل کفش تابستانی کاملا محکم نماید از فشارهای اضافی به سایر استخوان های پا جلوگیری می نماید.
- استفاده از کفش های نامناسب با طراحی های اشتباه سبب ایجاد دردهایی در پا و همینطور کمر خواهد شد.