سوفله یکی از انواع غذاها و دسرهای معروفی می باشد که شما می توانید با مواد بسیار مختلفی آن را تهیه کرده مو برای مهمانی های خود از آن استفاده کنید. امروزه سوفله را نوعی کیک در نظر می گیرند که با استفاده از تنور و فر پخته می شود. سوفله واژه ای فرانسوی به معنای پف کردن می باشد از این رو سوفله های که تهیه می کنید دارای پف های بسیار زیادی می باشد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوفله قارچ را به شما آموزش دهیم تا بتوانید یک غذای بسیار خوشمزه در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای سوفله قارچ
- پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
- کره ۷۵ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱ لیوان
- آرد ۴ قاشق سوپ خوری
- قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
طرز تهیه سوفله قارچ
کره را در شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب می کنیم قارچ ها را در ان می ریزیم و تفت می دهیم. آرد را قاشق قاشق اضافه می کنیم. و هم می زنیم.شیر را هم کم کم اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم که آرد گلوله نشود. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم. و به هم می زنیم.مخلوط غلیظ بدست آمده را از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم گرم بماند .سفیده تخم مرغ ها را می زنیم تا سفت و سفید بشود مخلوط قارچ را با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کمی پنیر می توانیم داخل مخلوط بریزیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. روی کل مواد را با پنیر می پوشانیم. در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه می پزیم تا کاملاْ پف کند و بالا بیاید و وسطش هم ببندد. در نظر داشته باشید که در این مدت زمان سوفله کاملا پف می کند و شما می توانید بعد از آن این سوفله خوشمزه را سرو کنید.
ارزش تغذیه ای قارچ
قارچ ها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجون ها مورد استفاده قرار می گرفت و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوق العاده به کار گرفته می شده است، اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین، می تواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی افراد داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.
قارچ ها دارای پتاسیم، ویتامین های مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند. گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمی دارد، پس می توانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.
مرسوم ترین قارچی که کشت و خورده می شود، قارچ دکمه است که در سالاد و انواع غذاها وجود دارد، همچنین در کشورهای آسیای شرقی قارچ دکمه ای به عنوان بخشی از درمان بیماری های آلرژیک، آرتریت و برونشیت و پیشگیری از سرطان معده، مری و روده مورد استفاده قرار می گیرد.