به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: ما حتما سال آسانی در پیش نداریم ولی این به این معنا نیست که بگوییم ما سختترین سال تاریخ را در پیش داریم. اینگونه نیست. دولت با همه توان دارد کار میکند.
ما داریم در یک شرایط کاملا خاص زیست میکنیم، ما در شرایطی هستیم که ناترازی انرژی خیلی روبه روی دولت ایستاده و دولت مجبور است که تصمیمات سخت بگیرد. به هیچ عنوان جذابیت ندارد که دولت بخواهد چه بخش دولتی را، چه بخش اقتصادی را، چه صنعت را و چه آموزش را تعطیل کند.
چون معتقدیم که چرا مردم باید بین این دولت و آن دولت و این فضاها گیر کنند. لذا وارد این فضا نشدیم. گفتیم مشکل دولت مشکل ما است، باید حلش کنیم. حتما در این موضوع من هم با شما موافق هستم که هیچ کاری جای آموزش حضوری را نمیگیرد، اما ما ناچار به انجام این اقدام هستیم، لذا یک اقدام الزامی و اجباری است نه انتخابی.
مدتها است که داریم. به نوعی برق صنعت را قطع میکنیم، صدای آن در نمیآید، حالا صدای آن در آمده، این نکته مهمی است. یعنی اینجوری نیست که بگوییم، الان این اتفاق افتاده نه مدتها است اتفاق میافتد اما صدای آن در نیامده بود.
دریافت سوالات کاری نیست که از زمان من شروع شده باشد، کاری است که از قبل هم انجام میشده است. علت آن هم بسیار روشن است، طبیعتاً باید وقتی که خبرنگار سوال میپرسد، پاسخ خودش را دریافت کند. اگر که او بپرسد که مثلاً تعداد واگنهای قطار چقدر است و من این را ندانم من باید سوال بکنم، چون من به عنوان سخنگوی دولت اطلاعات تخصصی همه دستگاهها را ندارم.
در سال 1401 اتفاقات ناگواری افتاد، هیچ وقت قرار گرفتن مردم در مقابل مردم موضوعی نیست که کسی را خوشحال کند؛ الا کسانی که از این موضوع سود میبرند. در سال 1401 ما اتفاقات دردناکی را شاهد بودیم. به خصوص برای قشر دانشجو، اتفاقات واقعا دردناکی افتاد.
یک پسر دارم، پسرم ازدواج کرده و خیلی خوشحالم که حالا به واسطه ازدواج ایشان عملاً یک دختر دارم که عروس من هست. فرزندم دو تابعیتی نیست.
من نزدیک به 60 میلیون تومان حقوق میگیرم. اگر کسی بگوید که دلار روی زندگی شخصی من سایه نینداخته یک مقدار برای من عجیب است. برای همه سایه میاندازد. ولی این را درک میکنیم که وقتی کسی حقوقی که دریافت میکند، مثلا 12 میلیون تومان است، حتماً میزان سایهای که میاندازد، متفاوت است. میزان ریسک پذیری و میزان آسیبپذیری آدمها متفاوت میشود.
بله، این موضوع قابل درک است که متفاوت است ولی من این را عرض کنم که اینگونه نیست که آدمها ندانند، یعنی حتما دولتیها میدانند که چه خبر است.
اجازه بدهید درباره موضوع دلار توضیح واضحتری بدهم. یک تکلیفی را قانون برای دولت مکلف و مشخص کرده بود. آن تکلیف این بود که باید این تنوع نرخ ارز کم به شود. خوب این در واقع تصمیمی بود که در سران قوا هم روی آن صحبت شد، چون به هر حال تصمیماتی که به ارز و دلار باز میگردد، تصمیمات حساسی است و طبیعتاً باید جوانب آن بررسی شود.
طبق سناریوها برنامهریزی و امور در حال دنبال شدن است. این کم لطفی است که بخواهیم بگوییم که دولت برنامه ندارد. ببینید برنامه اگر که بخواهد پشتوانه اجرا نداشته باشد، فایده ندارد. لذا اگر که ما روی یک برنامه که همان برنامه هفتم است به وفاق برسیم که رسیدیم و همان را دنبال میکنیم, یقیناً دستاوردهای معنادارتری را میتوانیم حاصل کنیم تا وقتی که برنامههای متعدد داشته باشیم، ولی باز هم نتوانیم اجرا کنیم.
ما سالها است که با سالهای سخت آشنا هستیم. طبیعی است که به هر حال وقتی که تحریمها عمیق میشوند، وقتی که تحریمها به نوعی به بنیه اقتصادی آسیب میزند، هر چقدر که جلوتر میرویم سال سختتر میشود. ولی این به معنای این نیست که بگوییم ما سختترین سال را در پیش داریم، ما حتما سال آسانی در پیش نداریم ولی این به این معنا نیست که بگوییم ما سختترین سال تاریخ را در پیش داریم.
سال پرفراز و نشیب. به هر حال ببینید ما شاهد تغییر یک دولت در این سال بودیم؛ یعنی سال 1403 با شهادت آقای رئیسی آغاز شد و انتخابات را داشتیم و سال بسیار پرفراز و نشیبی بود.
برای پیگیری اخبار سیاسی اینجا کلیک کنید.