به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از ایرنا، یکی از مهمترین چالشهایی که کاربران در حوزه ارزهای دیجیتال با آن مواجه هستند، نبود قوانین و مقررات شفاف و جامع است. این مسئله باعث ایجاد مشکلات متعددی میان مردم و صرافیها شده است. کلاهبرداریهای مرتبط با ارزهای دیجیتال نیز از اهمیت بالایی برخوردارند و لازم است روشهای پیشگیری از سوءاستفاده در این زمینه با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.
همچنین با هدف امکان نظارت دقیقتر بر سلامت مالی این حوزه، کارگزاران رمزپول ملزم هستند کلیه عملیات دریافت و پرداخت ریالی مرتبط با فعالیت خود را بصورت شفاف و از طریق حساب مشخص و مورد تأیید بانک مرکزی انجام دهند.
نکته دیگر اینکه با توجه به تمهیدات فراهم شده برای دریافت خدمات پرداخت سکوهای مبادله بصورت مستقیم از شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت و بانکها، سکوهای موصوف از دریافت خدمت پرداخت بصورت باواسطه منع شدهاند.
فعالان حوزه صرافیهای رمزارز اعتقاد دارند، مسدودسازی بیش از 300 کسبوکار علاوه بر مشکلاتی که برای آنها رقم میزند، اعتماد 15 میلیون کاربری فعال در فضای رمزارزی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد که با لحظهای تردید نسبت به امنیت مالی خود در پلتفرمهای بومی حاضرند بیتعلل سرمایه ارزی خود را از داخل کشور به صرافیهای خارج از کشور انتقال دهند.
محمدمهدی فاطمیان رئیس سابق هیاتمدیره انجمن فینتک در تشریح مسدود شدن درگاه کسبوکارهای رمزارزی به رسانهها گفت: بهتر بود برای رفع مشکلات به جای مسدودسازی، تعامل کنیم و مسیر گفتوگو را برگزینیم. بانک مرکزی به جای دستور انسداد میتوانست به صورت رسمی استدلالهای کافی خود را ارائه دهد و رفع مشکلاتی که از نظر این نهاد وجود دارد را در قالب تعامل پیش ببرد.