به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، کیف پول بیت کوین ابزاری است که می توانید با استفاده از آن بیت کوین هایتان را ذخیره کنید، آنها را ارسال کنید یا از فرد دیگری بیت کوین دریافت کنید. این ابزار به شکل نرم افزار بر روی تلفن همراه و رایانه شما نصب می شود و یا به شکل سخت افزار مانند یک حافظه در داخل جیب تان جای می گیرد.
هم اکنون که در حال نگارش این مطلب هستیم، بیش از ۷۰ کیف پول معتبر برای بیت کوین وجود دارد. در ادامه قصد داریم ۱۰ مورد از بهترین کیف پول های بیت کوین در سال ۲۰۲۰ را معرفی کنیم. در تهیه این فهرست معیارهایی مانند تعداد کاربر (نصب)، امتیاز و بازخورد کاربران، راحتی در استفاده و ویژگی های امنیتی در نظر گرفته شده است. به یاد داشته باشید که امنیت و اعتبار کیف پول باید اصلی ترین معیار شما برای انتخاب باشد.
کیف پول لجر (Ledger)
بیت کوین، اتریوم، تتر، ریپل و بیشتر ارزهای دیجیتال دیگر در این کیف پول پشتیبانی می شوند. امنیت کیف پول های لجر بسیار بالاست و می توان گفت که هک کردن آن تقریباً غیرممکن است.
صفحه نمایش تعبیه شده در لجر نانو اس به کاربران این امکان را می دهد که حتی در سیستم های آلوده به ویروس و بدافزار نیز بتوانند از آن استفاده کنند؛ چراکه کلیدها و عبارت های امنیتی کاربر از طریق همین نمایشگر نمایش داده می شوند. در هنگام انجام تراکنش ها با لجر، باید هر دو دکمه روی دستگاه را فشار دهید و به نوعی انجام تراکنش را تأیید کنید.
مزایا
- امنیت بالا
- قیمت پایین نسبت به رقبا
- صفحه نمایش برای امنیت بالاتر
- پشتیبانی از ارزها و توکن های مختلف
- مدل های مختلف و متناسب با بودجه کاربران
معایب
- برای نیازهای روزمره مناسب نیست.
کیف پول ترزور (Trezor)
کیف پول های ترزور در دو مدل ترزور وان (Trezor One) و ترزور مدل تی (Trezor Model T) عرضه شده اند و از ویژگی های خوب آنها می توان به ابعاد کوچکشان اشاره کرد. اتصال این کیف پول ها به رایانه کاربر از طریق کابل یو اس بی انجام می گیرد. نکته جالب توجه در خصوص این کیف پول ها، قابلیت نگهداری آفلاین سرمایه ها و تأیید آفلاین تراکنش هاست. ترزور مانند لجر علاوه بر بیت کوین از صدها ارز دیجیتال دیگر پشتیبانی می کند. البته مدل وان از برخی ارزهای دیجیتال مانند ریپل پشتیبانی نمی کند. امنیت ترزور هم مانند لجر بسیار بالاست.
مزایا
- امنیت بالا
- وجود دکمه های فیزیکی برای تأیید تراکنش
- اتصال آسان به کیف پول های دیگر
- وجود نمایشگر
- ابعاد کوچک
معایب
- برای نیازهای روزمره مناسب نیست.
تراست والت (Trust Wallet)
تراست والت رایگان است و فعلاً فقط روی تلفن های همراه (اندروید و iOS) نصب می شود. پشتیبانی از چندصد ارز دیجیتال در کنار ویژگی های جذاب دیگر باعث شده است تا تعداد کاربران این پلتفرم در سال ۲۰۲۰ به بیش از ۵ میلیون نفر برسد.
مزایا
- پشتیبانی از ارزهای مختلف
- راحتی استفاده
- رابط کاربرپسند
- امنیت مناسب
- پشتیبانی توسط بایننس
- متن بازبودن
معایب
- نبود نسخه های ویژه رایانه های شخصی
پلتفرم های پشتیبانی شده: اندروید – iOS
کیف پول الکتروم (Electrum)
یکی از ویژگی های این کیف پول، امکان استفاده از آن برای کاربران مبتدی و در عین حال ارائه امکانات مناسب برای کاربران حرفه ای است. الکتروم برای لینوکس، ویندوز، مک و اندروید در دسترس است که البته نسخه اندروید آن محبوبیت چندانی ندارد.
به یاد داشته باشید نسخه ویندوزی الکتروم، خود دارای سه نسخه «Windows Installer»، پرتابل و «Standalone Executable» است. در نسخه اول، فایل نصبی در اختیار شما قرار می گیرد و به راحتی می توانید آن را نصب کنید. نسخه پرتابل، فایل های جدیدی را که ساخته می شود بر روی همان پوشه اصلی (که فایل اجرایی در آن قرار دارد) ذخیره می کند و در نسخه «Standalone Executable»، فایل های جدید در دایرکتوری ویندوز ذخیره می شوند.
مزایا
- امنیت بالا
- سادگی برای کاربران مبتدی
- امکانات مختلف برای کاربران حرفه ای
- سازگاری با کیف پول های سخت افزاری
معایب
- رابط کاربری نه چندان جذاب
- گزارش مشکل در نسخه اندروید
پلتفرم های پشتیبانی شده: اندروید – ویندوز – لینوکس – مک
بیت کوین والت (Bitcoin Wallet)
علاوه بر روش های معمول در ورود به حساب کاربری، بیت کوین والت از شما یک پین (PIN) نیز می خواهد. برای تأیید انجام تراکنش ها، واردکردن این پین کد ضروری است.
مزایا
- رایگان بودن
- امنیت بالا
- سادگی در استفاده
معایب
- نبود نسخه مخصوص iOS یا دسکتاپ
- پیچیدگی روند تهیه نسخه پشتیبان
- امکانات محدود
- پشتیبانی نکردن از آلت کوین ها
پلتفرم های پشتیبانی شده: اندروید
بلاک چین داتکام (Blockchain.com)
بسیاری تصور می کنند که بلاک چین داتکام همان بلاک چین است؛ اما این تصور اشتباه است. بلاک چین در واقع فناوری زیرساختی ارزهای دیجیتال است و بلاک چین داتکام تنها یک کیف پول برای نگهداری این ارزهاست که از نام بلاک چین در برند خود استفاده کرده است.
بلاک چین داتکام پیش تر با عنوان بلاک چین دات اینفو (Blockchain.info) شناخته می شد و بعدها نام خود را تغییر داد.
شایان ذکر است که بلاک چین داتکام یک کیف پول مبتنی بر وب است و با مرورگرهای اینترنتی می توان به آن دسترسی داشت. بااین حال، با استفاده از نرم افزارهای موبایل می توان دسترسی آسان تری را تجربه کرد.
ذخیره شدن کلیدها بر روی اینترنت ممکن است برای کاربران نگرانی امنیتی ایجاد کند؛ اما شرکت توسعه دهنده بلاک چین داتکام به کاربران اطمینان داده است که تمامی کلیدها به صورت رمزنگاری شده بر روی اینترنت ذخیره می شوند و سازندگان و توسعه دهندگان کیف پول هیچ دسترسی ای به آنها ندارند.
امنیت بلاک چین داتکام بالاست و قابلیت های متنوعی نیز برای افزایش این امنیت وجود دارد. تأیید هویت دوعاملی (2FA) از جمله این قابلیت هاست. با فعال کردن این گزینه، یک لایه امنیتی اضافی برای دسترسی به کیف پول تان ایجاد خواهد شد.
مزایا
- امنیت بالا
- سهولت در استفاده
- پشتیبانی از اندروید و iOS
- ذخیره کلیدهای کاربران به صورت هش نگاری شده
معایب
- نبود نسخه مخصوص ویندوز
- ذخیره کلیدها بر روی اینترنت
- تعداد کم ارزهای پشتیبانی شده
پلتفرم های پشتیبانی شده: مروگرهای اینترنتی – اندروید – iOS
کیف پول اتمیک والت (Atomic Wallet)
با نصب نرم افزار اتمیک والت بر روی رایانه شخصی، دستگاه به یک کیف پول فیزیکی تبدیل می شود؛ چراکه کلید خصوصی تان نیز در رایانه شما به صورت رمزنگاری شده ذخیره خواهد شد. همچنین کار با اتمیک بسیار آسان است و رابط کاربری جذاب آن، یکی دیگر از ویژگی های خوب این کیف پول است. اتمیک هم برای کامپیوترهای شخصی و هم برای تلفن های همراه عرضه شده است.
مزایا
- سهولت استفاده
- پشتیبانی از صرافی داخلی
- امکان اضافه کردن توکن های خاص
- پشتیبانی از ارزهای مختلف
- امنیت مناسب
معایب
- مسئولیت بالای کاربر در تأمین امنیت کیف پول
- پشتیبانی نکردن از اتصال کیف پول های سخت افزاری
پلتفرم های پشتیبانی شده: ویندوز – مک – لینوکس – اندروید – iOS
کیف پول مای سلیوم ( Mycelium)
در مای سلیوم کلیدهای خصوصی کاربر مستقیم بر روی تلفن همراه ذخیره می شوند و از نظر امنیت مدت هاست که امتحان خود را پس داده است.
اگرچه رابط کاربری مای سلیوم کمی پیچیده است و جذابیت زیادی برای کاربران تازه کار ندارد، قابلیت هایی که این کیف پول ارائه می دهد، فراتر از ارسال، دریافت و ذخیره بیت کوین است و این موضوع موجب شده است که کاربران این کیف پول از رابط کاربری نه چندان جالب مای سلیوم چشم پوشی کنند.
به طور کلی، ویژگی هایی نظیر استفاده از سلسله مراتب قطعی، امکان اتصال به کیف پول های سخت افزاری و کاغذی، امکان شخصی سازی و شناخته شده بودن کیف پول، مای سلیوم را به کیف پولی قابل اتکا تبدیل می کند.
مزایا
- امنیت بالا
- امکان اتصال آسان به کیف پول های سخت افزاری و کاغذی
- ویژه سازی های متعدد
- متن بازبودن
معایب
- رابط کاربری ضعیف
- پشتیبانی نکردن از ویندوز و سایر سیستم عامل های دسکتاپی
- پشتیبانی نکردن از آلت کوین ها، غیر از اتریوم
پلتفرم های پشتیبانی شده: اندروید – iOS
بیت آدرس (BitAddress)
برای امنیت بیشتر در هنگام ساخت کیف پول کاغذی، پس از بارگزاری کامل صفحه اتصال خود به اینترنت را قطع کنید، زیرا فرایند ایجاد کیف پول نیاز به اینترنت ندارد.
مزایا
- سادگی استفاده
معایب
- سهل انگاری در حفظ کلید خصوصی برای کاربران تازه کار
پلتفرم های پشتیبانی شده: مروگرهای اینترنتی
کیف پول اکسودوس (Exodus)
برای استفاده از اکسودوس، اتصال به اینترنت ضروری است؛ اما کلیدهای خصوصی شما بر روی دستگاه ذخیره می شود و امنیت آن بیشتر به نحوه نگهداری و امنیت دستگاه بستگی دارد. اکسودوس آی پی کشور ایران را مسدود کرده است، اما با تغییر آی پی می توانید بدون مشکل از آن استفاده کنید. با وجود تحریم، خطر مسدودشدن دارایی ها در این کیف پول وجود دارد.
مزایا
- رابط کاربری جذاب
- صرافی داخلی در کیف پول
- متن بازبودن
- پشتیبانی از ارزهای مختلف
معایب
- ضرورت اتصال به اینترنت
- پشتیبانی نکردن از قراردادهای هوشمند
پلتفرم های پشتیبانی شده: اندروید – iOS – ویندوز – لینوکس – مک