به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعد نیوز به نقل از مشرق، محمد فاضلی دوشنبه شب در جلسه هماهنگی نهمین دوره جام قهرمانان بازی های ویدوئی اظهارکرد: تولید پنج هزار بازی ویدوئویی توسط بازی سازان ایرانی و سه هزار و 500 بازی ساز در کشور نشان از ظرفیتهای خوب برای بهرهگیری از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی است.
وی با اشاره به ورود 20 بازی موبایلی ایرانی در این دوره از مسابقات به منظور حمایت از بازی سازها افزود: گنجاندن این تعداد بازی در کنار بازی فیفا،در حقیقت برای نشان دادن سطح رقابت بازی ها و حمایت از بازی سازها برای رسیدن به نقطه مطلوب و کنار زدن غول های صنعت بازی است.
مدیر پلتفرم ها و هماهنگی ها در بنیاد ملی بازی های رایانهای، شناسایی نخبگان اعم از بازی سازان و گیمرهای حرفهای را از دستاوردهای این رویداد بیان کرد.
وی با تاکید بر پر رنگ کردن نقش آموزش فرهنگی بازی های موبایلی ایرانی در بین خانوادهها، از این که هر استان سه روز این رویداد را در سطح استان برگزار می کند افزود: راه اندازی انجمن مروجان سواد بازی در استان و آموزش افراد از دیگر دستاوردهای این رویداد است.
دبیر استانی نهمین دوره جام قهرمانی بازی های ویدوئی ایران ضمن اشاره به شرکت 400 نفر در دوره گذشته این مسابقات در استان گفت: خراسان شمالی دور گذشته استقبال خوبی در این رویداد داشته است.
فاضلی اظهارکرد: در این دوره با شکلگیری انجمن بازی های رایانهای در استان شاهد تسهیل شرایط برای بازیهای رایانهای و فعالان این عرصه باشیم.
علاقه مندان تا سوم مردادماه فرصت دارند در این مسابقه شرکت کنند و استان ها نیز از 14 تا 28 مرداد این رویداد را برگزار می کنند.