حنا هندی سنتی
برای حنا هندی سنتی مصارف متعددی از جمله درمان جذام، یرقان، سنگ کلیه، جرب و غیره ذکر شده است. از جمله خواص گیاه حنا در طب جدید نیز می توان به خاصیت ضد قارچی، ضد باکتریایی، تب بری، ضد التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب اشاره نمود.
یکی از مهمترین خواص حنا دفاع در برابر عفونت می باشد. حنا می تواند به بدن کمک کند تا در برابر عفونت، دفاع قوی تری داشته باشد و این باعث می شود که کم کم باکتری های مضر از پوست شما محو شود. این یکی از مهمترین خواص حنا برای پوست است. حنا یک درمان طبیعی ضد ریزش مو و حفظ سلامت مو است.
حنا هندی سیاه
مشخصات مختلف حنا هندی سیاه دست، موجب توجه بیشتر زیبا جویان به این محصول و علاقه مندی به امتحان آن، حتی برای یکبار شده است.
رنگ حنای استفاده شده در حنا هندی دست معمولا در انواع مشکی، قهوه ای، قرمز، سبز و سفید می باشد که سبب ایجاد تنوع شده است.
قیف نازک این محصول، باعث راحتی دست در حین کار شده و سوزن ظریف نوک آن، امکان انتقال طرح با ظرافت و دقت بالا را ممکن می سازد.
دوام و مقاومت رنگ حنای این محصول، معمولا در برابر چندین بار شستشو بالا بوده و پس از مدتی به شکل کامل پاک می شود که همین موضوع موجب استقبال از آن شده است.
استفاده از حنا برای تتو، برخلاف روش های دائمی هیچ گونه مشکل و آثار مخربی را ایجاد نمی کند و جذابیت و زیبایی آن از تتو بسیار بیشتر است.
امکان طراحی اشکال مختلف از جمله نقوش اسلیمی، ختایی، انواع گل و شاخه های پیچ در پیچ، طرح های سرخ پوستی و هزاران طرح متنوع، از مشخصات دیگر حنا هندی دست می باشند.
حنا گیاهی
حنا، بومی نواحی مدیترانه است و در نواحی شرق نزدیک و هندوستان نیز کاشته می شود و از هند و مصر به نقاط دیگر صادر می گردد. در ایران نیز در مناطق جنوبی کشور، استان های کرمان، هرمزگان و بلوچستان حنا گیاهی کاشته می شود. حنای نرماشیر (استان کرمان) بهترین حنای ایران و حنای کرمان، یزد و بم در درجات بعدی قرار دارند.
برداشت حنا، سالی دو بار صورت می گیرد. برداشت نخست در اوایل تیرماه به نام حنای گرما که دارای برگ ضخیم و به رنگ روشن است. و برداشت دوم در اواخر آبان، به نام حنای قوس که به رنگ سبز تیره می باشد. کشورهای آذربایجان، افغانستان، آلمان، امارات متحده عربی، انگلستان، ایتالیا، عراق و چند کشور دیگر مقصد صادرات حنا از ایران هستند.