نماز سیف القاطع را چگونه باید بخوانیم؟
نماز سیف القاطع برای مستجاب شدن حاجت میباشد و این نماز همان طور که از اسمش پیداست برای حاجت شبیه شمشیر تیز و برنده عمل می کند و بسیار مجرب است. نماز سیف القاطع برای برآورده شدن حاجت می باشد و بسیار مجرب است و در شب جمعه و یا همان پنجشنبه شب خوانده می شود این نماز دو رکعت است و بعد از نماز عشا در یک مکان خالی و به تنهایی و به نیت حاجت خوانده می شود در رکعت اول این نماز بعد از سوره حمد سوره انعام به طور کامل خوانده می شود و سپس از آیه اول تا ۹۳ خوانده می شود و در رکعت دوم نیز بعد از حمد از آیه ۹۴ تا آخر سوره انعام خوانده می شود و بعد از نماز هزار بار صلوات فرستاده می شود.در ادامه با نحوه خواندن نماز سیف القاطع آشنا خواهید شد با ساعدنیوز همراه باشید.
نحوه خواندن نماز سیف القاطع
نماز سیف القاطع در شب جمعه و یا همان پنج شنبه شب خوانده می شود این نماز دو رکعت است و پس از نماز عشا در یک مکان خالی و تنها و به قصد حاجت خوانده می شود.
نماز سیف القاطع به ترتیب زیر خوانده می شود:
در رکعت نخست پس از سوره حمد، سوره انعام را از اول تا آخر بخوانید.
و مجدداً از اول سوره تا آیه ۹۳ را بخوانید و بعد به رکوع بروید.
در رکعت دوم پس از خواندن سوره حمد حمد، این بار از آیه ۹۴ تا پایان سوره انعام را بخوانید.
بعد از پایان نماز هزار دفعه صلوات فرستاده و حاجت خود را از خدا طلب کنید.
نکات مهم درخصوص نماز سیف القاطع
- نماز سیف القاطع برای کسانی که توانایی ایستادن طولانی مدت را ندارند میتوانند بصورت نشسته بخوانند.
- این نماز را می توان هم برای حاجت خود خواند و هم به نیابت از هر کسی خواند.
- درصورتی که سوره انعام را حفظ نیستید می توانید کتاب را باز نموده و از روی کتاب بخوانید
- پس از این که حاجت گرفتید ذکر شکر الله را به جا اوردید.
شرایط و آداب استجابت دعا
استجابت دعا پاسخ دادن و پذیرفتن درخواست بندگان از طرف خدا است. خداوند در قرآن به بندگان خود وعده استجابت دعا داده است. البته گاهی اوقات استجابت دعا بنابر حکمت هایی مانند عدم مصلحت بندگان با تأخیر مواجه می شود. در نامه امام علی به امام حسن(ع) در نهج البلاغه، حکمت های سه گانه ای برای تأخیر استجابت دعا ذکر شده است: گاه مشکلی در نیت و قصد شخص وجود دارد، گاه خداوند قصد دادن پاداش بزرگ تری را به شخص دارد و بعضی مواقع هم خدواند چیز بهتری را در وقت دیگری به بنده اش خواهد داد.
مستجاب الدعوة به کسی گفته می شود که دعاهای او پذیرفته می شود. در روایات، دعای والدین در حق فرزندان، دعای مظلوم علیه ظالم، دعای امام و پیشوای عادل در حق مردم خود و دعای مؤمن در حق برادر مؤمن خود از جمله دعاهایی دانسته شده که رد نخواهد شد.
آیات و روایات، استجابت دعا را مشروط به رعایت برخی امور مانند همسوبودن نیت قلبی و زبان در دعا، چشم پوشی و قطع امید از غیر خداوند و شناخت خدا دانسته اند. همچنین برخی رفتارها مانند گناه، حرام خوری، و ترک امر به معروف و نهی از منکر از موانع استجابت دعا معرفی شده اند.
استجابت دعا به زمان و مکان خاصی محدود نشده؛ اما بنا بر روایات، دعا کردن در برخی از زمان ها مانند روز عرفه و شب قدر و نیز برخی از مکان ها همچون کنار کعبه، اطراف قبر پیامبر(ص) و نزد قبر امامان معصوم و به ویژه زیر قبه امام حسین(ع) به اجابت نزدیکتر است.