به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، زود انزالی یا انزال زودرس یکی از انواع کژکاری های جنسی می باشد که در آن فرد قبل از آنکه شریک جنسی اش ارضا شود به انزال می رسد؛ این مسئله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما آنچه که ناراحت کننده است پیامدهای زودانزالی از جمله تأثیر منفی بر روابط بین زوجین و کاهش اعتماد به نفس است، شیوه های مختلفی برای درمان زودانزالی وجود دارد. برای کسب اطلاع از دیگر اختلالات کژکاری جنسی کلیک کنید. روابط جنسی بخش مهمی از زندگی زوجین را شامل می شود که نارضایتی در آن به روابط عاطفی نیز آسیب می زند. درمان زودانزالی و چگونگی برقراری رابطه جنسی مؤثر و لذت بخش نیاز به آموزش و آگاهی زیاد دارد.
با پایین آمدن سن انزال زودرس در آقایان طول عمر آن ها نیز کاهش می یابد و انزال زودرس می تواند تاثیرات مخربی روی قلب بگذارد و باعث مرگ زودرس در مردان شود.
انزال زودرس یا اختلال نعوظ مشکلی است که با رده سنی رو به کاهشی در میان بیماری های جنسی مردان قد علم کرده است. طبق آنچه در ادامه این بخش می خوانید نتایج تازه ترین تحقیقات پزشکی در رابطه با عوارض انزال زودرس هشدار جدی داد.
رابطه انزال زودرس مردان با بیماری قلبی و مرگ زودرس
اختلال در نعوظ یا همان انزال زودرس رابطه ای مستقیم با سلامت و طول عمر مردان دارد. یافته های جدید محققان آمار باورنکردنی از این رابطه نشان می دهد.
بسیاری از مردان دچار شرم می شوند زمانی که صحبت از ناتوانی جنسی و انزال زودرس به میان می آید در حالی که بیشتر از خجالت و شرم ساری باید به فکر درمان باشند چرا که مشکل اختلال در نعوظ تاثیر در طول عمر مردان دارد.
عوارض وحشتناک انزال زودرس روی طول عمر آقایان
دانشمندان بعد از مطالعه و تحقیق بر روی ۱۸ میلیون مرد در آمریکا آمار هشدار دهنده ای را منتشر کردند. طبق نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه می سی سیپی در زمینه تاثیر انزال زودرس بر روی سلامت قلب و طول عمر مردان ، ۷۰ درصد از مردان مبتلا به اختلال نعوظ دچار مرگ زودرس می شوند.
در نتیجه مردان مبتلا به مشکل انزال زودرس برای جلوگیری از مرگ زودرس بایستی تحت درمان قرار گیرند. اصلی ترین عارضه انزال زودرس مردان که منجر به مرگ زودرس می شود ایجاد اختلال و نقص در عملکرد قلب و عروق است .
مرگ زودرس به علت انزال زودرس
اختلال نعوظ یا انزال زودرس پیشتر مشکلی بود که در مردان بالای ۴۵ سال دیده می شد اما متاسفانه امروزه ۲۰ درصد از مبتلایان به این مشکل جنسی ، مردان زیر ۴۵ سال هستند. نتیجه ی تحقیقات و مطالعات دقیق در سال ۲۰۱۱ – ۲۰۱۲ بر روی ۱٫۷۹۰ مرد بین ۲۰ تا ۸۵ سال ثابت کرد که سن ابتلا به انزال زودرس رو به کاهش است.
در طی مدت زمان تحقیقات بر روی این مردان تعدادی از آنها به دلیل ابتلا به بیماری های قلبی عروقی – دیابت و فشارخون فوت کردند که درصد مرگ و میر این افراد مبتلا به اختلال نعوظ یا انزال زودرس با بیماری های قلبی عروقی بیشتر بود