به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، مزیت های داشتن دوست خوب بر هیچ کسی پوشیده نیست اما جایگاه همین دوستی و رفاقت باید در زندگی مشترک زوجین تعریف شود به گونه ای که مسلط بر زندگی نشده و زندگی را تحت الشعاع خویش قرار ندهد، برخی از مردها به جهت آزادی که دارند، رفیق باز هستند. هر کسی را به منزل می آورند و براساس غفلتی که دارند یک زمان به خودشان می آیند که در دام فساد گرفتار شده اند. به قماربازی یا استعمال مواد مخدر یا میگساری عادت کرده و به شب نشین های خانمان برانداز قدم می گذارند و همین امر باعث سردی در زندگی شده و مقدمات پاشیده شدن آن را فراهم می آورد.
باید بر این نکته تاکید کرد در خانواده ای که مرد آن رفیق باز باشد همه چیز زندگی را فدای رفیقش می کند و همسرش را آزار می دهد و فرزندان از پدر بیزار می شوند و در نهایت کانون گرم خانواده از هم می پاشد.
راهکارهای حل مشکل رفیق بازی همسر:
دلیل رفیق بازی همسرتان را پیدا کنید:
اول از هر چیز باید دلیل ارتباط بیش از حد همسرتان با دوستانش را پیدا کنید. آیا جو خانه دوستانه نیست؟ دچار مشکلات زناشویی هستید؟ نوع تفریحات مورد علاقه شما با هم فرق دارد؟ همسرتان دچار اعتیاد است؟
یافتن دلیل وقت گذارنی همسر با دوستانش در پیدا کردن راهکار اهمیت زیادی دارد.
با او حرف بزنید:
سرزنش و طعنه هیچگاه شما را به مقصودتان نمی رساند. در عوض، با استفاده از مهارت های ارتباطی در موقعیت مناسب در مورد احساستان با او حرف بزنید.
محور صحبت های شما باید در مورد نیاز به صرف زمان بیشتر در کنار یکدیگر و داشتن تفریحات مشترک باشد.
به او احساس عذاب وجدان ندهید.
به حرف هایش گوش دهید:
گفتگوی شما باید حالت رفت و برگشتی باشد. او نیز باید نظرش را با شما در میان بگذارید. دلیلش برای ارتباط با دوستانش چیست؟ چه چیزی را در ارتباط با آنها دوست دارد که در خانه نمی یابد؟ از نظر او چه میزان ارتباط با دوستان طبیعی و کافی است؟ آیا راهی برای یافتن حد وسط و مصالحه وجود دارد؟
نکاتی که از بین حرف های همسرتان می توانید پیدا کنید، به شما در یافتن راهکار حل مشکل رفیق بازی همسر کمک بسیاری می کند.
بنابراین با دقت به حرف هایش گوش کنید و معنای پنهان در پشت بعضی از جملات را بخوانید.
دوست همسرتان شوید:
دوستانش چه چیزی دارند که او بودن در کنار آنها را ترجیح می دهد؟ چگونه می توانید اوقاتی را در کنار همسرتان بسازید که بودن در کنار شما نیز برای او لذت بخش شود.
تبدیل شدن به بهترین دوستش درمان رفیق بازی همسر است.
رفتارتان را اصلاح کنید:
عدم تامین نیازهای روانی و عاطفی همسر باعث می شود که او به خارج از خانه پناه ببرد. غر زدن، کنترل کردن، تهدید، بداخلاقی، عدم تامین آرامش خانه، محبت نکردن و بازخواست برای هر امری باعث می شود که همسر با عضویت در گروه های دوستی به دنبال یافتن آرامش و خوشی باشد.
رفتارتان را مورد بازبینی قرار دهید. اگر شما مقصر دور شدن همسرتان از کانون خانواده هستید، همین امروز با کمک یک مشاور تغییر رویه دهید.
تفریحات خانوادگی بروید:
انتخاب نوع تفریح باید بر اساس علایق همه اعضا باشد. برای آنکه بتوانید جای دوستانش را بگیرید، باید برنامه ای بچینید که او به آن علاقه دارد.
اگر آخر هفته های خالی باشد یا شما حوصله تفریح نداشته باشید، طبیعی است که همسرتان با دوستانش وقت گذرانی خواهد کرد.
او را از قبل در جریان برنامه ای که چیده اید قرار دهید تا به دوستانش قول ندهد.
شما هم وارد جمع دوستانه او شوید:
رفت و آمد خانوادگی با دوستان متاهل یکی از بهترین راهکارهای درمان رفیق بازی همسر است. بدین ترتیب، همه اعضای خانواده در کنار یکدیگر هستند و کسی احساس تنهایی نمی کند.
برچسب زنی نکنید:
زمانی که با همسرتان حرف می زنید، به او برچسب رفیق باز و بی مسئولیت در قبال خانواده ندهید. این دسته القاب باعث تثبیت این هویت در او می شود. جملاتی مانند «من برایت مهم نیستم»، «فقط به دوستانت اهمیت می دهی»، «تو در کنار ما خوشحال نیستی و فقط با رفیق هایت خوشی» باعث دور شدن همسرتان از خانواده می شود.
در عوض، زمانی که در کنارتان است به او بگویید که حضورش چقدر در خانه باعث دلخوشی و منبع آرامش است (حتی اگر هنوز این طور نیست). همیشه تشویق کردن راهکار بهتری برای جلب همکاری همسر است.
صبور باشید:
هر یک از راهکارهای فوق برای حل مشکل رفیق بازی همسر یا هر راهکار دیگری که به شما پیشنهاد شده است، به زمان نیاز دارند.
تغییر دادن همسر به زمان نیاز دارد. صبور باشید و تا رسیدن به نتیجه ناامید نشوید.
سختگیری نکنید:
آیا معیارهای شما سخت و دقیق است یا همسرتان واقعا رفیق بازی می کند؟ اگر حتی یک دیدار چند ساعته در طول ماه با دوستان را برای همسرتان ممنوع می دانید، این شما هستید که باید کمی معیارهای خود را تغییر دهید.
همه ما به زمانی برای دوری از خانواده، استرس ها و مسائل کاری نیاز داریم. همراهی با دوستان باعث تغییر روحیه فرد می شود.
دوستان همسرتان را بشناسید. اگر آنها افراد معقول و خوبی هستند و همسرتان نیز به قدر کافی برای شما وقت صرف می کند، از این چند ساعت همراهی با دوستان چشم پوشی کنید.
نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا مخالف داشتن ارتباط با دوستان برای افراد متاهل هستید؟ چقدر ارتباط با دوست را برای همسرتان مجاز می دانید؟