آتشکده آذرخش از جاهای دیدنی داراب به شمار میآید و در دامنه کوه ساخته شده است. آتشکده آذرخش سازهای شگفتانگیز است. این بنا مساحتی حدود 420 متر مربع دارد و به طور کامل از کوه تراشیده شده است. بخشی از سقف آتشکده باز است و در زیر آن حوضی کمعمق قرار دارد. پوشش چهار بازوی محوطه به صورت طاق گهوارهای ساخته شده و پوشش میانی به صورت مربع بریده شده است. ورودیهای آن در سمت جنوب شرقی قرار دارند و فاصله آن از ابتدای درگاه ورودی تا انتهای شمال غربی 20 متر است. طول دو طرف دیگر مسجد در بخش جنوب غرب و شمال شرق حدودا 18 متر است. بهنظر میرسد که ساخت این بنا با کندن کوه از بالای نورگیر شروع شده به صورت چاه با پلان مربع شکل به پایین رفته است و دیوارههای چاه و ایوانهای مسجد از چهار طرف کنده شدند.
تنگ رغز داراب یا دره رغز که از جاذبههای گردشگری استان فارس محسوب میشود، در بخش فسارود، در 30 کیلومتری شمالغربی شهر داراب و در نزدیکی روستای رغز قرار دارد و یکی از مناطق بکر طبیعتگردی ایران است. این تنگه در منطقه حسن آباد، در جنوب شرقی استان فارس که از شمال به شهرستانهای نیریز و استهبان، از غرب به شهرستان فسا، از جنوب به شهرستان لار و زرین دشت و از شرق به استان هرمزگان محدود میشود. تنگه رغز از برخورد آب و سنگ در طول هزاران سال تشکیل شده است و جلوههای زیبایی در طبیعت ایجاد کرده است. دره رغز به طول تقریبی چهار کیلومتر در امتداد شمال به جنوب از سرچشمه رغز تا دره جنوب، 64 آبشار و 100 حوضچه طبیعی را در خود جای داده است.
تنگ چک چک از جاهای دیدنی داراب در روستای سرتنگ در جنوب رستاق است و طولی برابر با 20 کیلومتر دارد. این تنگ را میتوان به عنوان قدیمیترین و تنها راه ارتباطی میان داراب و بندرعباس نام برد. دور این تنگ به وسیله کوههای مرتفع و گذرگاههای صعبالعبور احاطه شده است. این منطقه با نام مجموعه تنگ چک چک، در بیستم شهریور 1385 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. محوطه تاریخی چک چک شامل سایتی بزرگ و بناهای چهارطاقی میشود که در 100 متری از یکدیگر واقع شدهاند. یکی از چهارطاقیهای گنبددار با نام قصر آینه یا قصر تنگ چک چک شهرت دارد. در ارتفاعات شمالی نیز یک برج نگهبانی دیده میشود که در ساخت آن از سنگ و گچ بهره بردهاند. در شرق تنگ چک چک چشمهای قرار دارد که آب از سقف آن بهصورت قطره قطره میچکد و همین امر دلیل نامگذاری دره است.
نقش شاپور داراب در دامنهی کوه «پهنا» در چهار کیلومتری شهرستان داراب، یکی دیگر از آثار تاریخی ارزشمند ایران کهن و از جاهای دیدنی داراب است. این نقش برجسته متعلق به دوران حکومت ساسانیان است. ابعاد این میراث ایران کهن به صورت مستطیلی به طول تقریبی 9 متر و عرض 5 متر است که تصویر شاپور را به صورت سوار بر اسب، تمام رخ و در مرکز نقشبرجسته کندهکاری کرده و در مقابل آن سه تن از امپراطوران روم مشاهده میشوند.
فدامی در واقع نام شهری است که در بخش فورگ یا فرگ شهرستان داراب قرار دارد. در نزدیکیهای این شهر و در هشت کیلومتری شمال غربی آن آبشاری زیبا به همین نام شهر جای گرفته است که به آن آبشار فدامی گفته میشود. فاصله داراب تا آبشار فدامی 135 کیلومتر است. یکی دیگر از جاهای دیدنی داراب، چشمه و آبشار فدامی است که در فدامی قرار دارد. این آبشار چهار نوع آب شور، شیرین، سرد و گرم را دارا است که در فاصله 20 متری آبشار شیرین، با هم مخلوط میشوند و استخر طبیعی زیبایی را پدید میآورند.
چشمه گلابی در فاصله 17 کیلومتری غرب داراب، در استان فارس قرار دارد. این چشمه با سه خروجی بزرگ آب شیرین، یکی از پر آبترین چشمههای کشور به شمار میرود. این چشمه به دلیل شباهت زیاد به میوه گلابی به این نام معروف شده است. آب چشمه گلابی از تشکیلات آهکی شمال دشت در داراب سرچشمه میگیرد و با این وجود آب این چشمه شیرین است.
مجموعه تاریخی نارنجستان که با نامهای قلعه نارنجستان یا نارنج قلعه نیز شناخته میشود، در دهستان فورگ از توابع شهرستان داراب قرار دارد. این قلعه در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است. این مجموعه شامل بقایای یک قلعه تاریخی، تپهای باستانی متعلق به حکومت ساسانیان و آثاری باقیمانده از ساختمان مسجدی کهن و شبستاندار میشود. این مجموعه از جمله جاذبههای گردشگری داراب به حساب میآید که امروزه تنها بخشی از ساختمان قلعه و دروازه ورودی آن برجای مانده است.
آتشکده آذرجو در فاصله 10 کیلومتری از شهرستان داراب قرار گرفته است. متاسفانه بر اثر گذر زمان، بخشهای زیادی از این بنای تاریخی تخریب شدهاند و گنبد آن نیز ریخته است. بنای آتشکده به صورت چهارتاقی است و به سبک ساختمانهای دوران ساسانی با پلانی مربعی شکل ساخته شده است. این اثر که از جاهای دیدنی داراب به شمار میرود، در تاریخ 17 خرداد 1385 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
شهر باستانی دارابگرد دارای قدمتی چند هزار ساله است و در جنوب شرقی استان فارس قرار دارد. دارابگرد اولین شهر مدور فلات ایران و جهان محسوب میشود. این شهر باستانی در شهریور 1310 به ثبت رسیده است. شهر باستانی دارابگرد نام یکی از پنج شهرستان ایالت پارس در ایران قدیم بوده است و امروزه یکی از جاهای دیدنی داراب به شمار میآید. این شهر در ابتدا یک پایگاه نظامی مهم بود که در دوره هخامنشیان از آن به عنوان محلی برای نگهداری اسیران رومی استفاده میشد. دارابگرد در دوره اشکانیان گسترش یافت و به شهر پررونقی تبدیل شد.