دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / دنیای مد و زیبایی / کیف و کفش /

چرا باید برای اصلاح ناهنجاری های پا از کفش طبی استفاده کنیم؟ 

جمعه، 10 مرداد 1399
برخی از افراد به علت مشکلات زیادی که در پای خود دارند دنبال یک کفش طبی مناسب می گردند. بعضی از افراد نیز به دلیل جلوگیری از مشکلات پا در آینده به دنبال کفش های طبی هستند. انتخاب کفش طبی مناسب می تواند سلامت پاهایتان را تضمین کند و سبب بهبود برخی از بیماری های پا گردد

برخی از افراد به علت مشکلات زیادی که در پای خود دارند دنبال یک کفش طبی مناسب می گردند. بعضی از افراد نیز به دلیل جلوگیری از مشکلات پا در آینده به دنبال کفش های طبی هستند. انتخاب کفش طبی مناسب می تواند سلامت پاهایتان را تضمین کند و سبب بهبود برخی از بیماری های پا گردد.برخی از کفش ها سبب ایجاد درد در پا و آسیب به پا می شوند اما می توان با استفاده از کفش مناسب این مشکلات را برطرف کرد. در همه کفش های طبی خصوصیات مشترکی وجود دارند که باید همه کفش ها این خصوصیات را دارا باشند

کدام افراد باید از کفش ها و کفی های طبی استفاده کنند؟

افرادی که دچار ناهنجاری های متحرک مانند صافی کف پا هستند.افرادی که دچار ناهنجاری های ثابت و درد پای همیشگی و مشکلاتی مانند خار پاشنه و التهاب کیسه زلالی زیر پاشنه هستند.زنان بارداری که به اضافه وزن ناگهانی در طی این دوران دچار شده اند باید از این کفش ها و کفی ها استفاده کنند.برای کودکان 7 تا 12 سال استفاده از کفی های طبی مناسب است زیرا کف پای آنها در حال شکل گیری است ، این کفی ها از تغییر شکل پا جلوگیری می کنند و باعث می شود که تا از کف پایی استاندارد بهره مند شویم.افرادی که دچار مشکلاتی مانند قطع عضو در ناحیه پا یا قسمتی از پنجه و درد در ناحیه پا و یا بدشکلی و ناهنجاری در پا هستند.افرادی که دچار انواع ناهنجاری های بدن و الگوهای غلط راه رفتن را دارند باید از کفش طبی برای فراهم کردن شرایط مطلوب برای ایستادن و راه رفتن و دویدن استفاده کنند.برخی از افراد به علت مشکلات زیادی که در پای خود دارند دنبال یک کفش طبی مناسب می گردند. بعضی از افراد نیز به دلیل جلوگیری از مشکلات پا در آینده به دنبال کفش های طبی هستند. انتخاب کفش طبی مناسب می تواند سلامت پاهایتان را تضمین کند و سبب بهبود برخی از بیماری های پا گردد.

کفش طبی برای التهاب تاندون آشیل

تاندونیت آشیل پی آمد التهاب یا تحریک این تاندون است و غالباً پس از آسیب های ورزشی، به ویژه تمرین های سخت یا افزایش ناگهانی تمرین ها، بروز می یابد. زخم و متورم شدن تاندون آشیل نشانه این است که کفش مناسب نبوده است. کفش طبی تاندون آشیل دارای خصوصیات زیر است:

  • داشتن پدهای حمایت کننده از پا، به ویژه در ناحیه پاشنه
  • پاشنه ای به بلندی نیم تا یک و نیم اینچ
  • حمایت فوق العاده از قوس کف پا
  • کنترل کردن حرکت پا

کفش طبی آرتروز

بیماری های التهابی مفصل (ارتریت) انواع مختلفی دارد. این عارضه ممکن است ارثی، نتیجه ابتلا به بیماری یا عفونت باشد یا به مرور زمان در اثر آسیب دیدگی یا فرسایش تدریجی ایجاد شده باشد. اگرچه آرتریت همه گروه های سنی را هدف می گیرد، اما علت اصلی ناتوانی سالمندان بالای 55 سال است. کفش طبی آرتروز دارای خصوصیات زیر است:

  • دارای پدهای محافظ متعدد
  • ضربه گیری بالا
  • حمایت عالی از قوس کف پا
  • پنجه عمیق و پهن
  • کفی گهواره ای
  • متحرک بودن کفی ها برای تغییر سایز راحت
  • چسبی بودن کفش برای تغییر سایز راحت

نکته: آرتروز غالباً به بدشکلی هایی مانند قوز شست پا، انگشت چکشی و … دامن می زند. بنابراین کفشی انتخاب کنید که از بروز این بدشکلی ها جلوگیری کند، یا اگر بدشکلی ایجاد شده است، شکل آنها را به خود بگیرد.

کفش طبی برای قوز شست پا

قوز شست پا یا هالکوس والگوس یکی از بدشکلی های رایج پا است و در اصل به برآمدگی ای گفته می شود که در پایه انگشت شست ایجاد می شود. این برآمدگی در واقع بزرگ شدن مفصل نزدیک اولین استخوان متاتارس است. قوز شست پا گاهی نتیجه عارضه ای موسوم به هالکوس والگوس است و زمانی بروز می یابد که انگشت شست به سمت انگشت کوچک پا خم می شود. قوز شست پا ارثی است و در اثر پوشیدن کفش نامناسب تشدید می شود. کفش طبی هالوس والگوس یا قوز شست پا دارای خصوصیات زیر است:

  • پنجه گرد یا چهارگوش
  • پنجه پهن و عمیق
  • بدون درز بودن داخل کفش به منظور پیشگیری از تحریک
  • پاشنه بسیار کوتاه

نکته: افراد دارای قوز شست پا گاهی کفش بزرگتر انتخاب می کنند تا کفش به انگشتشان فشار نیاورد. وسایل ارتوپدی مختلفی برای کنار آمدن با مشکل قوز شست پا وجود دارد که از آن جمله می توان به جداکننده ها، بالشتک و آتل قوز شست پا اشاره کرد.

کفش طبی برای پاچنبری

پاچنبری یا سندرم ژیل اسمیت، نقصی مادرزادی است که باعث چرخش رو به داخل یک یا هر دو پا می شود و در نتیجه انگشت های شست به سمت میانی بدن اشاره می کنند. همچنین به نظر می رسد که پا در حال چرخیدن است، یعنی این که روی پا جایی است که کف پا باید باشد و بالعکس. پای کودکان دچار مشکل پاچنبری کوتاه تر و پهن تر از حد متوسط است. این عارضه بر عضلات ساق پا نیز اثر می گذارد و پایین پا به نحوی غیرعادی کوچک است. کفش طبی برای ناهنجاری پاچنبری طراحی شده است، اما برای درمان مناسب و تعیین نوع کفش باید حتماً به پزشک مراجعه کرد. کودکان غالباً به روش پونستی تحت درمان قرار می گیرند و باید از ترکیبی از گچ، آتل و کفش ارتوپدی استفاده کنند. پس از درمان موفقیت آمیز احتمال دارد که اندازه پاهایشان با هم تفاوت داشته باشد، پایی که قبلاً دچار بدشکلی پاچنبری بوده است، به نحو قابل توجهی کوچکتر از پای سالم است.

کفش طبی برای پای دیابتی

گردش خون نامناسب در کنار کاهش یافتن حس پا به دلیل نوروپاتی باعث می شود که بیماران دچار پای دیابتی به خوبی متوجه درد پا نشوند. بیمار غالباً متوجه بریدگی های کوچک، تاول و دیگر آسیب های پا نمی شود و در نتیجه برای درمان آنها اقدام نمی کند. پا سریع تر عفونت می کند و بدون سیستم دفاعی مناسب سخت تر درمان می شود. پای دیابتی ناهنجاری هایی مانند پینه، میخچه، قوز شست پا و انگشت چکشی تولید می کند. در موارد وخیم تر پا زخم می شود و تحت شرایط حاد باید پا را قطع کرد تا از انتشار عفونت در دیگر نقاط بدن جلوگیری شود. کفش طبی افراد دیابتی دارای خصوصیات زیر است:

  • پنجه پهن و عمیق
  • کفی متحرک برای تغییر دادن اندازه کفش
  • کف گهواره ای
  • سفت بودن پاشنه کفش برای افزایش پایداری
  • چسبی بودن کفش، تغییر اندازه کفش را ممکن می کند.
  • بدون درز بودن داخل کفش

پوشیدن کفش طبی ارتوپدی می تواند جریان خون را افزایش دهد

اگر از درد عصب دیابتیک رنج می برید، کفش های طبی ارتوپدی می توانند بهترین دوستان شما باشند. برای کسانی که از نوروپاتی دیابتی رنج می برند، پوشیدن کفش هایی که راحت هستند و از پشتیبانی قوسی بسیار خوبی برخوردار هستند، بسیار مهم است.از آنجا که نوروپاتی دیابتی، توانایی یک فرد دیابتی را در ناحیه پا کاهش نمی دهد، آسیب های پا ممکن است قابل تشخیص نباشد. نوروپاتی همچنین گردش خون در پاها را کاهش می دهد. پوشیدن کفش ارتوپدی باعث می شود پا در یک محیط سالم حرکت و عملکرد داشته باشد. این کفش ها در واقع می توانند افراد دیابتی را در مقابل از دست دادن پا نجات دهند.

کفش ارتوپدی هزینه ای کمتر از عمل جراحی پا دارد

مراقبت نکردن از پاهای شما به احتمال زیاد، حتی اگر در پیری باشد، عوارضی را برای شما به همراه خواهد داشت. پوشیدن کفش های طبی ارتوپدی در هنگام درد پا یا سایر مشکلات پا می تواند از نیاز به جراحی پر هزینه در آینده جلوگیری کند. شما می توانید این نوع کفش ها را به عنوان یک ابزار پیشگیری کننده در نظر بگیرید.

مشکلات پا را می توان با کفش های طبی ارتوپدی برطرف نمود

از آنجا که این کفش ها می توانند به شرایط به خصوص پا را اصلاح کنند و به حفظ قوس پا کمک کنند، کفش های طبی ارتوپدی می توانند راه حلی برای مشکلات پا که پیش رو دارید باشد. خیلی اوقات، مشکل عمده پا به خاطر پوشیدن کفش های اشتباه رخ می دهد.

کفش طبی ارتوپدی تحرکی برابر برای برخی از افراد فراهم می نماید

درد مزمن پا و مسائلی مانند صافی پا، فاسیت پلانتار، برآمدگی، همبرتو و خار پاشنه نه تنها باعث کندی افراد می شود بلکه می تواند مانعی برای تحرک افراد و عدم توانایی راه رفتن باشد. کفش طبی ارتوپدی با ایجاد شرایط مناسب برای افراد، ممکن است به بیماران کمک کند تا تحرک خود را بازگردانند.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 14 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
تبدیل پایان نامه به مقاله !
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی