دلایل اضافه وزن بارداری چیست؟

  سه شنبه، 16 دی 1399   زمان مطالعه 3 دقیقه
دلایل اضافه وزن بارداری  چیست؟
عمل سزارین معمولا موجب آویزان شدن قسمت تحتانی شکم میشود. همچنین سزارین تا حد زیادی شکل و فرم بدن مادر را تغییر میدهد. بسیاری از مادران در خلاص شدن از شکم شل و آویزان خود مشکل دارند.

عمل سزارین معمولا موجب آویزان شدن قسمت تحتانی شکم میشود. همچنین سزارین تا حد زیادی شکل و فرم بدن مادر را تغییر میدهد. بسیاری از مادران در خلاص شدن از شکم شل و آویزان خود مشکل دارند. آنها پس از عمل سزارین دست به روش های گوناگونی میزنند تا چربی شکم خود را آب کنند و براساس مطالعات، تنها عده معدودی از خانم ها موفق می شوند. قسمت آویزان شکم پس از عمل سزارین میتواند پوست یا چربی باشد.اگر علت شل شدن شکم چربی است، باید با استفاده از ورزش و رژیم غذایی سالم و کنترل شده به تناسب اندام اولیه خود برگردید. اگر پوست شکم شما آویزان شده، تنها عمل جراحی میتواند شما را به آرزوی تان برساند.انجام ورزش های هوازی، انجام ورزش های قدرتی و منظم، زیاد نوشیدن آب و استفاده از محصولات سفت کننده پوست می تواند در سفت کردن شکم پس از بارداری موثر باشد.

دلایل اضافه وزن بارداری

خانم هایی که وزن طبیعی دارند، باید در دوران بارداری بین ۱۱ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه کنند. این افزایش وزن شامل وزن کودک، جفت، مایع آمنیوتیک، بافت پستان، خون بیشتر، بزرگ شدن رحم و ذخیره چربی اضافه است. از چربی ­های اضافی به عنوان ذخیره انرژی برای زایمان و شیردهی استفاده می شود. افزایش وزن بیش از حد، سبب ذخیره چربی اضافی غیرضروری می شود و این باور غلطی است که مردم آن را وزن بچه می دانند. تقریبا نیمی از خانم ها در طول بارداری بیش از وزن توصیه شده، اضافه می کنند. نتیجه اضافه کردن وزن بیش از حد عبارت است از: خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی خطر مشکلات در بارداری های بعدی خطر سلامت خانم های مبتلا به دیابت بارداری دلایل اصلی اضافه وزن در دوران بارداری عبارتند از:

۱- کم خوابی

مادر شدن استرس آور است. از ترس اینکه اتفاق بدی برای کودک بیفتد نمی خواهید از او جدا شوید. همین استرس می تواند باعث عدم تعادل هورمونی شود که نتیجه آن افزایش وزن است. علاوه بر این استرس یکی از عوامل پرخوری است.

۲- افسردگی

ناراحتی پس از زایمان ممکن است مادران را دچار افسردگی کند. تغییرات ایجاد شده می تواند غیر قابل تحمل باشد و منجر به افسردگی شود. اکثر افراد برای درمان افسردگی سراغ پرخوری می ­روند.

۳- غذا خوردن برای دو نفر

معمولا اطرافیان به خانم ها در دوران بارداری و حتی پس از آن توصیه می کنند که بیشتر از همیشه غذا بخورند، چون باید کودک را هم در نظر بگیرند. متاسفانه مادرها در این مقدار زیاده روی می کنند که منجر به افزایش وزنشان می شود.

۴- زندگی بی تحرک

یکجا نشینی طولانی مدت برای شیر دادن به کودک، مطالعه و تماشا­ی فیلم به همراه کودک و کاهش تحرک عواملی هستند که نهایتا منجر به افزایش وزن می شوند.

۵- خوردن باقی مانده غذاها

بیشتر مادرها باقی مانده غذای بشقاب کودکان خود را می خورند آن هم فقط به خاطر اسراف نکردن. این توجیه به نظر کافی است اما نه برای بدنتان.

۶- تیروئید

بعد از به دنیا آمدن نوزاد احتمال اینکه دچار مشکلات تیروئیدی بشوید وجود دارد. در برخی مادران کم کاری تیروئید می تواند باعث افزایش وزن شود. بنابراین با پزشک صحبت و سطح تیروئید خود را چک کنید. تا اینجای کار متوجه شدیم که چه مواردی باعث افزایش وزن پس از بارداری می شود؛ حالا می خواهیم مواردی را بررسی کنیم که به کاهش وزن در این دوران کمک می کنند.

جراحی زیبایی شکم بعد از زایمان

بسیاری از افراد تصور می کنند بعد از زایمان شکم بزرگ مانده و به حالت قبلی برنمی گردد . این تصور اشتباه است . زیرا در طی بارداری و زایمان بدن دچار تغییراتی می شود که بعد از گذشت مدت زمانی به حالت اولیه خود بازمی گردد. همان طور که گفتیم انجام ورزش و رژیم غذایی مناسب بعد از زایمان به تناسب اندام و کوچک کردن شکم کمک می کند . به طور کلی 6 ماه الی 1 سال باید بعد از زایمان صبر کنید تا بدن به حالت طبیعی خود بازگردد . بعد از گذشت این زمان در صورتی که ورزش و تغذیه مناسب تاثیری در لاغری و کاهش وزن نداشت می توانید جراحی زیبایی شکم یا لیپوساکشن را انجام دهید . بهتر است گزینه آخر شما جراحی باشد نه اولین گزینه .


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها