به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، گریه نوزاد در بدو تولد یک مسئله طبیعی بوده و یک نوزاد سالم باید گریه کند. اگر نوزاد در بدو تولد گریه نکند، باید حتما این مسئله توسط پزشک پیگیری و بررسی شود، زیرا امری غیرطبیعی به شمار می رود. نوزاد سالم خوب گریه کرده و به راحتی شیر می خورد، همچنین خواب و بیداری منظمی دارد. گریه نکردن نوزاد در بدو تولد می تواند سلامتی کودک را در معرض خطر قرار دهد. گریه نکردن گاهی موجب ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و ضعف سیستم ایمنی شود، بنابراین باید این مسئله را جدی گرفت و به دنبال علت آن بود.
علل گریه نکردن کودکمان چیست ؟
دلایل مختلفی می تواند موجب گریه نکردن نوزاد در بدو تولد شود که در زیر به معرفی آن ها خواهیم پرداخت:
اختلالات هورمونی
بیماری های عصبی
بیماری های غددی
مشکلات عصبی مرتبط با حنجره
تحت فشار بودن ریه ها
فلج مغزی cp
مشکلات مرتبط با تیروئید
مشکل خواب بیش از حد کودک
بیماری لیپوپروتینوسیس
در صورتی که مادر متوجه هر گونه تغییر یا علائم غیرطبیعی شد، باید به پزشک مراجعه کرده و او را در جریان قرار دهد. این مسئله را به هیچ عنوان ساده نگیرید، زیرا گریه نکردن نوزاد در بدو تولد به طور معمول یک مسئله غیرطبیعی به شمار می رود. یکی از رایج ترین عواملی که می تواند موجب گریه نکردن نوزاد در بدو تولد شود، کم کاری تیروئید است، بدین منظور کودک باید از نظر تیروئید بررسی شده و مورد آزمایش قرار گیرد. زردی یا یرقان نیز یکی دیگر از علل ایجاد این شرایط است. زردی موجب بی حالی و گریه کم و یا حتی گریه نکردن نوزاد می شود. همانطور که گفته شد، لیپوپروتینوسیس نیز می تواند موجب گریه نکردن نوزاد در بدو تولد شود، اما این مورد به ندرت رخ خواهد داد. کاربران محترم، در صورتی که علل دیگری از گریه نکردن نوزاد در بدو تولد می شناسید، لطفا آن را از طریق ارسال دیدگاه با ما در میان بگذارید.
مطالعه مطلب شناخت گریه های نوزاد در اوایل زندگی، قطعا برای شما مفید خواهد بود.
و شایع ترین علل گریه نکردن کودک :
کم کاری تیروئید می تواند از شایع ترین علل باشد که به موجب آن کودک بی سروصدا و بیش از حد آرام است یا کم گریه می کند و در برخی مواقع اصلا گریه نمی کند . با وجود چنین شرایطی لازم است که آزمایش تیروئید انجام شود .
گاهی نیز ممکن است این وضعیت از زردی باشد و طول بکشد و هیچ مشکل خاصی هم وجود نداشته باشد که برای کمک بیشتر باید وزن الان فرزندتان هم در نظر داشته باشید .
همچنین لیپوپروتنوسیس از بیماری های مادرزادی است که ذخیره چربی ها ، کربوهیدراتها و پروتئین ها در دیواره عروق خونی و دیگر بافت ها رسوب می کند . بطور کلی این بیماری شامل رسوب موادشفاف در پوست ، غشاهای مخاطی و اندامهای داخلی است . سیستم عصبی مرکزی در ایجاد شدن این بیماری نقش بسزایی دارد و بطور مادرزادی در دوران نوزادی پدیدار می شود که بصورت زوائد نوک تیز و گرد مانندی روی پوست نشان می دهد که رنگ این زخم ها معمولا زرد بوده و در نواحی آرنج ، زانو و دستها دیده می شود و زبان سفت می شود . به موجب این بیماری قدرت گریه کردن را از کودک خواهد گرفت .
نظر روانشناسان متخصص در مورد گریه نکردن کودک
روانشناسان متخصص کودک متعقدند که کودکانی که درجه صدای آنها هنگام گریه کردن شدید و متنوع است بیشتر در معرض ابتلا به بیماری اوتیسم هستند . صدای کودک به هنگام گریه کردن می تواند از نشانه های اوتیسم باشد .
آنها متعقدند که گریه کردن در سلامتی بدن نقش مهمی دارد و گاهی به درمان افسردگی در کودکان کمک می کند و در حقیقت با گریه فرآیندی در بدن رخ می دهد که هنوز ناشناخته است اما تاثیر مهمی دارد در بدن دارد و به رفع اضطراب و افسردگی در کودک کمک میکند .