غرب بارها و در بزنگاه های مختلف تاریخ انقلاب اسلامی دشمنی آشکار خود در مخالفت با آرمان های بلند امام و شهدا و مردم غیور ایران نشان داده است. کمک به شاه مخلوع برای کشتار مردم انقلابی در خیابان ها، کمک به صدام برای بمباران ایران و کشتار مردم بی دفاع، ایجاد بحران های سیاسی برای تنش آفرینی و جریان سازی بر علیه انقلاب اسلامی، فتنه گری و دخالت در امور داخلی ایران، ترور شخصیت های علمی بزرگ کشور برای ایجاد مانع بر سر راه پیشرفت کشور، تحمیل نظام سنگین تحریم ها برای سخت تر کردن معیشت مردم و به زانو درآوردن آنها، تلاش در جهت ناامید کردن امیدهای مردم و سیاه نمایی و تحمیل ایده "ما نمی توانیم!" برای تعطیلی مراکز تولید داخلی و هزاران تزویر و دورویی و اقدامات شیطانی دیگر برای ایجاد فتنه در کشور و براندازی نظام مقدس اسلامی، همه نمونه هایی از تلاش غرب برای شکستن خط مقاومت مردم ایران است. برجام و نتایج اسفبار آن از جمله تعطیلی صنایع، تضییع منابع داخلی، پایمال شدن حقوق ملت ایران، سخت تر شدن معیشت مردم، سقوط آزاد ارزش پول ملی، کوچکتر شدن سفره مردم، ترور دانشمندان بزرگ هسته ای و در نهایت محکوم شدن و تحریم شخصیت های بزرگ کشوری و لشکری، نشان داد که اعتماد به دشمن و فراموشی دشمنی دشمن و باور ساده لوحانه به توبه گرگ نسخه خوبی برای مدیریت کشور نیست. مذاکرات وین که در چند روز اخیر در سطح معاونین وزرای خارجه و برای گفتگوی غیرمستقیم با آمریکا برای متقاعدسازی دولت بایدن جهت بازگشت به برجام در جریان بود، با نتیجه ای اسفبار به پایان رسید. اتحادیه اروپایی با تحریم سردار سرلشکر حسین سلامی و چند تن از فرماندهان ایثارگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دخالت مستقیم و بی پرده در امور داخلی کشور، آب پاکی را بر روی دست غرب گرایان ریخت و نشان داد که نمی توان به توبه آمریکا باور داشت و بهترین راهکار برای نجات کشور توبه از باور ساده لوحانه به دوستی دشمنان انقلاب و تلاش برای پویا کردن نیروهای داخلی جهت نشاط آفرینی و مدیریت بهتر معیشت مردم در دوران سخت تحریم است. نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه ای تحریم فرمانده سپاه را محکوم کردند. از سوی دیگر، سؤتدبیر در مدیریت درست معیشت مردم دشواری های فرآوانی را برای آحاد جامعه به وجود آورده است. صف های طولانی مرغ در زمان بحران کرونا باعث انتقادهای شدید از مدیران اجرایی کشور بوده است. در این میان خبرهای تکان دهنده ای مانند خرید و فروش پوست مرغ در برخی نقاط کشور باعث ناراحتی شدید و تأسف فرآوان برخی دلسوزان انقلاب اسلامی شده است. قاعده جامعه که متشکل از کارگران و قشر کم درآمد جامعه است روزهای دشواری را سپری می کنند. برای بررسی ابعاد مختلف این مسأله به سراغ دکتر علی بابایی کارنامی نماینده مردم شریف ساری، سخنگوی کمیسیون اجتماعی و رئیس فراکسیون کارگری مجلس رفته ایم. نظر مخاطبان ساعد نیوز را به مطالعه این مصاحبه دعوت می کنیم:
ساعد نیوز: همان طور که مستحضر هستید در حالی که مذاکره کنندگان ارشد ما در وین در تلاش برای قانع کردن آمریکا و دولت بایدن برای بازگشت به برجام جهت احیای توافق هسته ایران با 5 به علاوه 1 بودند ما شاهد گستاخی بزرگی از سوی پارلمان اروپا بودیم. فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحریم شده است و به صورت مستقیم در امور داخلی ایران دخالت کرده اند. به نظر حضرتعالی، این نوع وقایع اسفبار نتیجه چه نوع نگاهی در حوزه سیاست خارجی است؟
دکتر علی بابایی کارنامی: بسم الله الرحمن الرحیم. این اتفاقی که افتاده است حاصل یک نگاه ساده لوحانه به سیاست خارجی است که اقتدار و عزت ملی در آن جایگاهی ندارد. این که برخی فکر می کنند که نشست و برخاست با یک عده دیپلمات غربی برای ما عزت و اقتدار می آورد، این یک نگاه غلط است. تاریخ این را نشان داده است که این نوع نگاه جز خیانت ثمری برای کشور ندارد. این نوع نگاه، اقتدار ملی را زیر سؤال می برد. هیچ جای دنیا اجازه نمی دهد چنین بی حرمتی نسبت به مسئولان دستگاه نظامی بشود که مسئول حراست از مرزها و دفاع از منافع و امنیت کشور هستند. همین کشورهایی که دم از حقوق بشر و دیپلماسی می زنند خودشان وقتی پای منافع شان وسط بیاید، تصمیم می گیرند از هزاران کیلومتر آن طرف تر بیایند از منافع شان دفاع کنند. حضور نظامی اروپا و آمریکا در منطقه خاورمیانه جز این توجیه دیگری ندارد. وقتی شما حاضرید این همه راه برای دفاع از امنیت ملی تان و اقتدارتان تا اینجا بیائید ما هم حق داریم در دفاع از امنیت داخلی و خارجی مان اقدام کنیم. همه این اقدامات و تحریم ها و فشارها ریشه در عدم تحمل ایران قدرتمند دارد. یعنی غربی ها چشم دیدن ایران مقتدر را در منطقه ندارد. ایران یک کشور مستقل و دارای اقتدار ملی است که برای خودش مشی خاصی دارد. این وضعیتی که پیش آمده است حاصل استیلای نگاه غربگرایانه است که ثمری هم برای کشور ندارد. انشالا امیدوار هستیم در انتخابات 1400 یک نگاه انقلابی بر مدیریت کشور حاکم شود و با سیاست های حکیمانه واقعاً همه مشکلات به تدریج حل شود.