ساعدنیوز
ساعدنیوز

دانشگاه صنعتی امیرکبیر برترین دانشگاه صنعتی کشور و رتبه 268 دنیا

  سه شنبه، 25 آذر 1399   زمان مطالعه 9 دقیقه
استاد حسین حسینی تودشکی : دانشگاه صنعتی امیرکبیر برترین دانشگاه صنعتی کشور و رتبه 268 دنیا
ارتباط صنعت و دانشگاه یکی از دغدغه های اساسی، اسناد بالادستی کشور است و به نظر می رسد، این مطلب یکی از کلیدهای توسعه جامعه ایرانی در مقطع کنونی است. به راستی نقش پژوهش های دانشگاهی در پیشبرد فناوری صنعتی در کشور چیست؟ رویکرد پژوهشی چه نقشی در بالندگی صنعتی کشور دارد؟ رشد فناوری در گرو چه نوع سیاستگذاری پژوهشی است؟

در دنیای معاصر، پژوهش دیگر صرفاً ابزاری برای گسترش جهان بینی و کشف افق های تازه علمی نیست. پژوهش یکی از عناصر و پایه های اصلی قدرت است. به بیان دیگر، پژوهش، بُعدی استراتژیک به خود گرفته است. پژوهش یکی از ابزارهای تحقق استقلال هر کشوری محسوب می شود. بنابراین، مقوله پژوهش، یک مقوله حیاتی و حاکمیتی است. هر کشوری که سرمایه گذاری و برنامه ریزی لازم را در این زمینه مبذول می دارد، از جایگاه ویژه ای در جامعه بین المللی برخوردار می شود، چرا که ثمرات این پژوهش، در عرصه تمدنی و فرهنگی، کلان روایت سیاسی غالب را برای یک کشور در پی دارد. به سخن دیگر، زمانی که پژوهش های بنیادین منجر به تولید علم می شود، و از دل این علم، فناوری و صنعت پیشرو عیان می شود، یک کشور در عرصه سیاسی دست بالا را دارد. بنابراین، پرداختن به مسأله پژوهش و ارتباط آن، ضروری است. به مناسبت 25 آذر، روز پژوهش، به سراغ استاد حسین حسینی تودشکی، معاونت محترم پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران رفتیم. استاد حسین حسینی تودشکی یکی از برجسته ترین پژوهشگران در عرصه مهندسی مکانیک در کشور هستند. علاوه بر راهنمایی 60 پایان نامه کارشناسی ارشد و 20 رساله دکتری، نزدیک به 160 مقاله پژوهشی به قلم ایشان در مجلات مختلف تراز اول دنیا منتشر شده است. نظر مخاطبان محترم ساعد نیوز را به مطالعه این مصاحبه جلب میکنیم:

تصویر

ساعد نیوز: با عرض تبریک روز پژوهش، به عنوان نخستین سؤال مایلیم این پرسش را مطرح کنیم که به نظر حضرتعالی، بهترین روش برای تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه و عملیاتی کردن پژوهش های دانشگاهی چیست؟

استاد حسین حسینی تودشکی: سلام عرض میکنم و امیدوارم در این روزهای سخت که با بیماری کرونا دنیا در جدال هست، نعمت تندرستی برای همه حاصل باشد. در واقع، دانشگاه، اصلی ترین منبع تأمین نیروی انسانی نخبه برای عرصه صنعت است. البته این کارکرد دانشگاه به یک امر عادی و روزمره برای صنعت تبدیل شده است. بسیاری این مطلب را یک امر بدیهی تلقی می کنند و به اهمیت آن، توجه کافی ندارند. دانشگاه نیروی انسانی نخبه را تأمین می کند؛ مهندسینی که در دانشگاه تربیت می شوند، چرخ مدیریت را در صنعت کشور می چرخانند. ولی این که چطور می شود که این رابطه را تحکیم کرد، به نظر من، باید پروژه های پژوهشی در دانشگاه ها، رویکرد حل مسأله را در پیش بگیرند، تا کارآمدی وتأثیرگذاری بیشتری در عرصه صنعت داشته باشند. به بیان دیگر، پژوهش های دانشگاهی در رشته های فنی و مهندسی باید معطوف به مشکلات موجود در عرصه صنعت باشد تا جایگاهی در پیشرفت های فناورانه و صنعتی داشته باشند. اگر این طور باشد، صنعت به دانشگاه اعتماد بیشتری می کند. در این چند سال اخیر، ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، توانستیم 80 درصد، این رویکرد را در دانشگاه حاکم کنیم. خود این مسأله باعث رشد هشت برابری پژوهش ها و طرح های تحقیقاتی شده است. البته نگاه صنعت هم باید معطوف به آینده باشد. نباید اجازه داده شود که روزمرگی در این زمینه حاکم شود. این طور نباشد، که هر زمانی که عرصه صنعت نتوانست مشکلات خودش را از طریق منابع خارجی حل و فصل کند، به دانشگاه روی بیاورد. صنعت باید دارای بخش توسعه و تحقیق باشد و این بخش هم هرگز نباید خودش را از دانشگاه جدا در نظر بگیرد. حقیقت این است که نیروهای پژوهشی موجود در دانشگاه ارزشمند هستند و این نیرو باید توسط صنعت به کار گرفته شوند. ما در دانشگاه امیرکبیر، بخش فناوری و توسعه نوآری را داریم که بخش تحقیق و توسعه صنایع را در این بخش زیر چتر حمایتی دانشگاه قرار می دهیم. این رویکرد می تواند زمینه را برای هر چه قوی تر شدن رابطه دانشگاه و صنعت مهیا سازد.

تصویر

ساعد نیوز: سهم پژوهش های صورت گرفته در دانشگاه های صنعتی کشور در توسعه صنایع کشور چه اندازه است؟

استاد حسین حسینی تودشکی: این سهم در سال های نه چندان دور، خیلی کم بود ولی در این پنج یا شش سال اخیر، حرکت های خوبی صورت گرفته است. شاهد این هستیم که بسیاری از دانشگاه ها، برنامه های خاصی را برای افزایش اثرگذاری خود در عرصه صنعت در دستور کار قرار داده اند. مثلاً پژوهش هایی که به سمت تولید فناوری های نو می رود یکی از این برنامه ها است. به این نحو، پژوهش در مسیر توسعه قدم برمی دارد. استارت آپ هایی که با توجه به نیازهای خاص کشور، به فعالیت هدفمند می پردازند از ثمرات این برنامه ریزی ها است. در این چند سال اخیر شاهد یک توسعه انفجاری در این زمینه بوده ایم. به طور مثال، در بحران کرونا ما شاهد این بودیم که شرکت های دانش بنیان فعالیت های مختلفی را برای برطرف کردن نیازهای موجود صورت داده اند. در حوزه زیرساخت های تجهیزاتی یا در ایجاد پلتفرم های مختلف برای تولید نیازهای تجهیزاتی مثل دستگاه های تنفس، ضدعفونی ها و مواد و مصالح بهداشتی لازم و ماسک، این استارت آپ ها خیلی درخشان ظاهر شده اند. سال گذشته ایام عید ما این شرکت ها را تعطیل نکردیم و طی فعالیت هایی که از اسفند تا اواخر فروردین داشتند، ثمرات فرآوانی را شاهد بودیم. یکی از این شرکت های دانش بنیان فعال در دانشگاه امیرکبیر که در زمینه گردشگری فعال است، گزارش داده است که از سی میلیون سفر پیشگیری کرده است. این ها واقعاً بسیار عالی است. ما امروز شاهد این هستیم که 230 واحد فناوری و شرکت دانش بنیان در کنار دانشگاه در حال فعالیت هستند و این می تواند نوع رابطه صنعت و دانشگاه را به صورت اساسی تغییر دهد.

تصویر

ساعد نیوز: آیا رویکرد پژوهشی سهمی در اجرای بهتر طرح های دانشگاهی در عرصه صنعت دارد؟ کدام رویکرد، مفیدتر است؟

استاد حسین حسینی تودشکی: چندین رویکرد در زمینه پژوهشی در حوزه صنعت وجود دارد که البته هر یک به نوبه خودش مهم هستند. رویکرد حل مسأله که قبلاً هم به آن اشاره کردم، بر پایه نیازسنجی است. یعنی محقق مشکلات و نیازهای حوزه صنعت را مد نظر قرار می دهد و در راستای حل مشکلات موجود قدم برمی دارد. این نوع پژوهش در صدد است تا ایده را به محصول تبدیل کند. رویکرد دوم، رویکردی است که ما در آن، مستقیماً در پی حل مسأله انضمامی نیستیم بلکه پژوهش های ما قرار است به یک نوآوری و ثبت پتنت منجر شود. این زمینه را برای خلاقیت های بیشتر دانشگاهی و گام برداشتن در مسیر رشد فناوری های نوین مهیا می کند. رویکرد سومی هم وجود دارد و آن توجه دانشگاه به مرزهای دانش است. این نباید در دانشگاه مغفول واقع شود. توجه به این رویکرد ارتباط مستقیمی با جایگاه ما در ایجاد کلان روندهای فناوری در دنیا دارد. ما باید کلان روندهای موجود را رصد کنیم و تلاش کنیم که پروژه های دانشگاهی را به سمتی ببریم که سهم خودمان را به دانش جدید ادا کنیم. یعنی در این رویکرد به دنبال اثرگذاری بین المللی هستیم.

ساعد نیوز: آیا کم رنگ شدن تعامل بین علوم صنعتی و مهندسی با علوم پایه و بنیادین تأثیری در نوآوری های صنعتی دارد؟

استاد حسین حسینی تودشکی: این کم رنگ شدن تعامل نباید رخ دهد و یا حس شود. این علوم بنیادین البته محدود به فیزیک یا ریاضی یا امثالهم نمی شود. حقیقت این است که در دنیای امروز، علوم انسانی هم در بحث کلان روندهای فناوری آینده تأثیر دارد. این حوزه نباید فرآموش شود. خیلی مهم است. امروز شاهد حضور فعال دپارتمان های ریاضی در عرصه فناوری های نو به خصوص بحث آی تی هستیم. در بحث مدیریت کلان داده ها، علوم ریاضی حضور پررنگی دارند. در دانشگاه امیرکبیر هم اساتید و پژوهشگران حوزه ریاضی در پروژه های صنعتی فعال هستند. البته نقص وجود دارد. این حوزه های علوم بنیادین، حوزه مادر هستند. به بیان دیگر، این علوم پایه مادر پیشرفت در حوزه مهندسی هستند. امروز اگر ما از این علوم غافل شویم، یک اشتباه استراتژیکی خطرناک را مرتکب شده ایم و این می تواند نتایج اسف باری را به همراه داشته باشد. چرا که ممکن است از غافله علم و فناوری عقب بیفتیم.

تصویر

ساعد نیوز: به عنوان معاونت پژوهشی دانشگاه امیرکبیر، چه راهبردی را برای عملیاتی کردن طرح های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در عرصه صنعت کشور اتخاذ کرده اید؟

استاد حسین حسینی تودشکی: تلاش ما این بوده است که سهم قابل توجهی از پروژه های تحصیلات تکمیلی یک خواهان صنعتی داشته باشد خواه در قالب حمایت یا به عنوان بخشی از یک پروژه صنعتی که در داخل دانشگاه انجام می شود. اما با توجه به تعداد زیاد تحقیقات و پروژه های تحقیقاتی صورت گرفته در دانشگاه امیرکبیر، شاید نتایج آن چنان مورد رضایت دانشگاه نباشد. هدف ما بیشتر هدایتِ پروژه های مقطع کارشناسی ارشد است چرا که تحقیقات دوره دکتری مختصات خاص خودش را دارد. سعی ما این است که بر اساس مانیتورینگی که داریم نیازهای عرصه صنعت را شناسایی کنیم و زمینه سازی بشود برای تجاری کردن تحقیقات. البته حضور شرکت های نوآوری و فناور در دانشگاه، انگیزه مضاعفی را برای دانشجویان ایجاد می کند که این پژوهش ها را ببرند به سمت تجاری سازی. ما در حال حاضر در 8 دانشکده، مرکز نوآوری داریم و مساحتی حدود سه هزار متر مربع را برای این کار اختصاص داده ایم و امیدواریم که این مراکز را بیشتر توسعه دهیم.

ساعد نیوز: جایگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه پژوهشی در کشور و جهان در چه سطحی قابل ارزیابی است؟

استاد حسین حسینی تودشکی: در اینجا نمی شود با شعار پاسخ این سؤال را داد. این آمارهای بین المللی و شاخص های موجود است که راندمان عملکرد پژوهشی ما را نشان می دهد. شاید یکی از بارزترین رنکینگ های موجود، رنکینگ کیو اس QS است که رنک دانشگاه در داخل کشور 2 است و در جهان 477. البته کیو اس یک شاخص در زمینه کیفیت برونداد هم دارد که بر اساس اطلاعات مجلات این رصد صورت می گیرد و تعداد ارجاعات را با تعداد هیئت علمی دانشگاه در نظر می گیرند و رتبه بندی خاصی را ارائه می دهند. در این زمینه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در داخل کشور رتبه اول را دارد و در جهان رتبه 17 را دارد. این رتبه برای دانشگاه و کل جامعه دانشگاهی کشور مایه افتخار است. در سیستم رنکینگ لایدن هم رتبه دانشگاه در دنیا 268 و در بین دانشگاه های صنعتی کشور، 1 است.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
تصویری بسیار قدیمی از 17 سالگی آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب/ساده زیستی رهبر از ابتدای زندگی (283 نظر) میز عزای ساده و بدون تجملات مادر محسن کیایی، مجری برنامه صداتو +عکس/ روحشون شاد چه چهره دلنشینی داشتن (154 نظر) بهترین گردو ایران متعلق به کدام شهر است (131 نظر) (عکس) دمپایی‌های لاکچری بچه‌های دهه شصت / هر کی از اینا برای بچش می‌خرید خیلی لاکچری بود ... (107 نظر) تصویری از خانه ابدی همسر جوان فریبا نادری/ روحش شاد و یادش گرامی (78 نظر) حضور چهره های فوتبالی در بیمارستان و روحیه دهی به علی دایی در عیادت از اسطوره فوتبال+ عکس/ مهدی رحمتی، عادل فردوسی‌ پور، کارلوس کی‌روش و ... (61 نظر) شبی که محمود احمدی نژاد مهمانِ خانه ابدی مادرش شد و در آن خوابید+عکس/روحش شاد و یادش گرامی... (53 نظر) رونمایی از نوزاد خوشگل و بامزه ریما رامین فر، همای پایتخت+عکس / عاشقانه های ریما و امیر جعفری ارزش صد بار دیدن رو داره👌 (52 نظر) برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس (42 نظر) (عکس) زیبایی بی حد و اندازه روژان سریال نون خ در عکسی که هدیه بازوند در اینستاگرامش منتشر کرد / مهیار حق داره این قدر عاشقش باشه ... (36 نظر) تصویری بسیار قدیمی از 16 سالگی آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین رهبر معظم انقلاب/ روحشان شاد (31 نظر) نگاهی به گل آرایی فوق زیبا و شیک مراسم ترحیم رضا داوودنژاد/ واقعا حیف جوونیش+عکس (30 نظر) علی دایی: دکترها گفته بودند شاید زیر عمل زنده نمانم+عکس/ همیشه عضو خانواده پرسپولیس هستم/ همه درآمدم را در ایران سرمایه‌گذاری کردم (26 نظر) خلاقیت خنده دار و هوشمندانه قصاب اهوازی برای فریب گوسفند و قربانی کردنش حماسه آفرید+عکس/ مغز تو رو باید طلا گرفت😂 (25 نظر) میز عزای شیک پسر نسرین مقانلو با گل آرایی منحصر به فرد و شمع و تسبیح/ حیف جوونیش+عکس (21 نظر)
دیگران می‌خوانند   
سلفی زیبا و جذاب مریم کاویانی، مرضیه سریال فاصله ها و پسر خوش چهره و چشم رنگی‌اش+عکس رونمایی کاظم نوربخش، سلمان سریال نون خ از تیپ و استایل متفاوتش در پشت صحنه/ کارشون واقعا سخته+عکس نگاهی به گوشه شیک خانه نسرین مقانلو و رونمایی از بوفه زیبا و لوکسش/ اصیل و ایرانی پسند+عکس تغییر چهره جالب و هوش پران پاشا جمالی، مهیار نون خ بعد از تراشیدن موهایش +عکس لحظه شگفت انگیز بازکردن یک تابوت مصری توسط باستان شناسان+ویدیو تصاویری جالب و خنده دار از پشت صحنه بازیگران سریال پایتخت/ چقدر صمیمی و کاربلد! رونمایی از گندم، دختر زیبای امیرمهدی ژوله، داور صداتو/ چقدر بانمک و ناز+عکس عاشقانه های جذاب شبنم مقدمی، داور صداتو و همسر جوان و خوشتیپش/ ایشالا به پای هم پیر بشین+عکس تصویری بسیار قدیمی و کمتر دیده شده از کودکی و جوانی رهبر معظم انقلاب تولد حیرت انگیز و هوش پران یک بچه خرگوش با صورت شبیه فیل+عکس فال انبیاء روزانه یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 (عکس) گریه های تلخ همسر جوان حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله ها در روز تشییع پیکرش/ روحش شاد و یادش گرامی نگاهی به کیک دو طبقه سالگرد ازدواج پدرام کریمی مجری مشهور ایرانی و همسر باکلاسش+عکس کودکی بامزه سعید آقاخانی، نورالدین خانزاده سریال نون خ/ چقدر ناز و گوگولی+عکس تبریک تولد جالب محسن کیایی برای بهرام رادان/ چه سلفی زیبا و خاصی+عکس خلاقیت جالب یک مادر ایرانی با نوشته جالب روی یخچال/ این متن پربازدید شد+عکس تغییر چهره هوش پران مژده لواسانی با لباس بندری در قایق+عکس سکانس خنده دار نعیمه نظام دوست: وقتی خارجی میشه و با مهمون روسی حرف میزنه +ویدئو/فقط خنده هاش وسط مکالمه... فال شمع روزانه امروز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد خواهرکشی ناموسی در مشهد/ قتل زن 23 ساله به دست برادر 17 ساله سورپرایز تولد خاص علی دایی برای یک دوست و طرفدار/ چه کیک خرسی بامزه و قشنگی+عکس خواستگاری باحال مهران مدیری از نعیمه نظام دوست 20 ساله/ این سکانس عالیه+ویدیو اتمام حجت خلاقانه صاحب بوتیک تهرانی با خریداران درباره تعویض و پس دادن لباس +عکس/ مشخصه یا بیشتر توضیح بده😂 عجیب و غریب‌ترین مهریه‌های تاریخ ایران که باور نمی‌کنید/ از بال مگس و 1000 سفر پیاده به کربلا تا.... کاظم نوربخش، سلمان نون خ: توی مراسم ختم به من میگن بخند! فال ابجد روزانه یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 کوچکترین و منحصربفردترین کتابفروشی تهران که در دیوار جا خوش کرده+عکس فال حافظ با تفسیر روز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 + فیلم خلاقیت خنده دار اُوستا معمار در طراحی در و پله برای ورودی/دکترا افتخاری حق توئه هم وطن+ عکس زیبایی و جذابیت منحصربفرد ندا قاسمی، شیرین سریال نون خ/برق نگاهش هوش از سر آدم می پراند+عکس رونمایی مژده لواسانی از کیف زیبا و شیکش به رنگ کرمی/ در عین سادگی خیلی خاصه+عکس نگاهی به عکس های خصوصی شاهان شکیبا مجری خوش بر و روی تی وی پلاس/ ماشالا چه چشمای خوشگلی بیوگرافی و زندگی خصوصی مصطفی و مجتبی بلال حبشی، رحمان و رحیم سریال پایتخت+ تصاویر جذاب و دیدنی صدای بهشتی پسر شرکت کننده با خوانندگی آهنگ چشمای تو در برنامه صداتو +ویدئو/هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستارست... وقتی ستاره سادات قطبی کمبود نداشتن دختر رو با عروسک جبران میکنه+ویدیو/ ولی بهش میاد مامان دختر باشه نه 4 تا پسر خلاقیت منحصر به فرد یک مشتری در مدل موی درخواستی از آرایشگر حماسه آفرید +عکس/سلطان شینیون در سطح خاورمیانه😂 خلاقیت تحسین برانگیز شهرداری تبریز برای زیباسازی شهر حماسه آفرید/ این تصویر زیبا رو فقط تو ایران میشه دید+عکس
تیتر امروز   
فال شمع روزانه امروز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد خواهرکشی ناموسی در مشهد/ قتل زن 23 ساله به دست برادر 17 ساله عجیب و غریب‌ترین مهریه‌های تاریخ ایران که باور نمی‌کنید/ از بال مگس و 1000 سفر پیاده به کربلا تا.... فال ابجد روزانه یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 کوچکترین و منحصربفردترین کتابفروشی تهران که در دیوار جا خوش کرده+عکس فال حافظ با تفسیر روز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 + فیلم فال انبیاء روزانه یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 بیوگرافی و زندگی خصوصی مصطفی و مجتبی بلال حبشی، رحمان و رحیم سریال پایتخت+ تصاویر جذاب و دیدنی 9 اردیبهشت 1357 در ایران چه خبر بود؟ دردسرهای چغاله خوردن زیاد معشوقه سوئدی محمدرضا شاه در ایران! استایل اسپرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در ژاپن که هرگز ندیده اید+عکس برگزاری مجدد آزمون سراسری در خراسان جنوبی
منتخب روز   
نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ... ویدئویی باورنکردنی از مرد سومالیایی که با نصف مغزش زندگی می کند/ بیچاره چه بلایی سرش اومده