شیلی در آمریکای جنوبی و در میان رشته کوههای آند و اقیانوس آرام قرار دارد. شیلی یکی از کشورهایی است که زیباترین و خارقالعادهترین مناظر و چشماندازهای طبیعی مانند کوهها، دریاچهها، آتشفشانها، رودخانهها و غارها را در دل خود جای داده است که تک تک آنها ارزش دیدن دارند. همچنین در سالهای اخیر با رشد و پیشرفتی که شیلی در زمینههای اقتصاد، تجارت، امنیت و گردشگری داشته و آب و هوای بارانی و معتدل توانسته به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل شود. غار مرمری که در کشور شیلی واقع شده است یکی از مناطق دیدنی این کشور میباشد. از دیگر مناطق دیدنی این کشور میتوان به رشته کوههای حیرت انگیز، دریاچههای بلورین و فیروزهای، جنگلهای سرسبز و مجسمههای عظیم موآی اشاره کرد. گفته میشود بیش از 887 مجسمه عظیم سر از سنگ و خاکسترهای آتشفشانی متراکم بیرون آوردهاند. در شیلی طبیعت بکر و شگفتانگیز دیگری هم وجود دارد که انتظارتان را میکشد. غار مرمر شیلی، جزیره ماگاندا، جزیره پنگوئنها، شهر رنگی والپارایزو و حیات وحش جالب مثل پودو کوچکترین گوزن جهان، گیاهانی مثل گل زنگولهای، کویر آتاکاما از دیگر دیدنیهای این منطقه است.
این غار رویایی در طول 6 هزار سال بر اثر فرسایش کربنات کلسیم با دیوارههایی به رنگ آبی و سبز در این منطقه تشکیل شده است. دیوارههای سنگ مرمر آن به دلیل انعکاس نور به رنگهای سبز و آبی یا همان رنگ اقیانوسی دیده میشود، و همچنین این انعکاس نور موجب شفافتر شدن داخل غار میشود. جالب است بدانید که با تغییر رنگ آسمان رنگ دیوارههای غار هم کمی تغییر میکند. برای همین پیشنهاد میکنیم بازدید از غار مرمر شیلی را اول صبح بگذارید. زمانی که نور مناسبی به صخرهها میخورند، این صخرهها دیدنیتر میشوند. همچنین اگر مایل به سپری کردن شب در آنجا هستید، اقامتگاههای متفاوتی در ریو ترانکیلو آماده پذیرایی از شما هستند. به یقین این غار بسیار ارزش دیدن دارد و رنگارنگ و متنوع بودنش که طبیعتی به خودی خود چنین اثر هنری ای خلق کرده است، هم حس لذت بخشی منتقل میکند و هم قدرت لایتناهی خداوند را به نمایش می گذارد. شکل ظاهری آنها مانند کلیساهایی است که از دل آبها بیرون آمدهاند. به همین دلیل نیز برخی غارهای مرمری را کلیساهای مرمری نیز مینامند. اگر سطح آب پایین باشد، میتوان تا زیر غارها پیش رفت و از زیبایی رنگهای آن لذت برد.
غار مرمر یک “طبیعت حفاظت شده” خوانده میشود که یکی از دستههای در نظر گرفته شده برای آثار ملی در قانون شیلی به حساب میآید. با این وجود آنها هنوز در میان گردشگران به درستی شناخته شده نیستند و تقریبا در گردشگری بین المللی یک مقصدی به حساب میآیند که به تازگی کشف و شناخته شدهاند. برای اولین بار، شخصی به نام کلمنته اونلی، وجود این منطقه را در کتابی به نام کوه نوردی در آندس ذکر کرد. او یک کاشف ایتالیایی-آرژانتینی بود که در سالهای 1896 و 1897 توسط دولت آرژانتین به سفری رفت که در آن، این منطقه را نیز کشف کرده و آن را توصیف کرده است و همین امر باعث شناخته شدن این غار شده است. غار مرمر در دریاچه کارِرا واقع است که این دریاچه بزرگ از آرژانتین تا شیلی کشیده شده است.
عمق این غار 586 متر است که یکی از عمیقترین غارهای دنیا است و وسعت آن 1850 کیلومتر است.
دریاچه جنرال کاررا چهارمین دریاچه بزرگ آرژانتین میباشد. منظره این دریاچه بسیار زیباست و با کوههای آند احاطه شده است و آب ناشی از ذوب شدن برف کوهستان آند هم به همین دریاچه میریزد. بیشترین عمق این دریاچه 586 متر میباشد و این دریاچه به خودی خود از توریست پذیرترین مناطق شیلی و آرژانتین است. این دریاچه را از دریاچههای یخی میدانند که با رشته کوههای آندس پوشیده شده است و توسط رودخانه بِیکر به اقیانوس آرام راه دارد. این دریاچه بزرگترین دریاچه شیلی و چهارمین در آرژانتین است. بیشترین عمق آن به 590 متر می رسد و سطح آن حدود 1850 کیلومتر مربع می باشد.
این دریاچه که در پاتاگونیا قرار دارد و در مرز شیلی و آرژانتین واقع است. این دریاچه نام دیگری نیز دارد که آن دریاچه بوئنوس آیرس است که هر دو در سطح بین المللی قابل قبول هستند. دریاچه جنرال کاررا را جزو دریاچه های یخی میدانند که با رشته کوههای آندس پوشیده شده است و توسط رودخانه بِیکر به اقیانوس آرام راه دارد. این دریاچه بزرگترین دریاچه شیلی و چهارمین در آرژانتین است. بیشترین عمق آن به 590 متر میرسد و سطح آن حدود 1850 کیلومتر مربع میباشد. آب و هوای این منطقه و دریاچه در بیشتر سال سرد هستند و جزو مناطق بادخیز محسوب میشوند.