به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، با اینکه هیچ راهی برای اطمینان از صفر بودن خطر ابتلا به ویروس کرونا وجود ندارد، اما بهتر است که خطرات را بشناسید و بدانید که چگونه می توانید تا جای ممکن ایمن باشید. به طور کلی ، هرچه با افراد بیشتری ارتباط برقرار کنید و این ارتباط نزدیک تر باشد، خطر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ بیشتر می شود. البته اقدامات پیشگیرانه ای وجود دارد که می توانید انجام دهید. بهترین کار این است که در خانه بمانید و تعامل با افرادی که ممکن است در معرض کووید ۱۹ باشند یا افراد خانواده را تا آنجا که ممکن است محدود کنید. هنگام بیرون رفتن یا تعامل با دیگران در خارج از خانه از ماسک استفاده کنید، به ویژه هنگامی که فاصله اجتماعی رعایت نمی شود.
توجه داشته باشید که استفاده از ماسک، جایگزین سایر اقدامات پیشگیری روزمره مانند شستن مرتب دست ها و پرهیز از تماس نزدیک با افراد دیگر نیست. از کسانی که ماسك ندارند دوری كنید و یا از اطرافیان خود بخواهید كه ماسك بزنند. فاصله اجتماعی (حدودا ۱٫۵ متر) را رعایت کنید. دست ها را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر آب و صابون در دسترس نیست، از یک ضدعفونی کننده دست با الکل حداقل ۶۰٪ استفاده کنید. از فعالیت هایی که اقدامات حفاظتی و فاصله اجتماعی در آن رعایت نمی شود، خودداری کنید. از هرکسی که علائم ویروس کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا دارد، دوری کنید. به یاد داشته باشید که باید به تمام آزمایش های بارداری و قبل از زایمان بروید، مگر اینکه پزشک بگوید نیازی به انجام آزمایش ها نیست.
با بروز چه علائمی خانم های باردار و شیرده باید به پزشک مراجعه کنند؟
ویروس کرونا یک بیماری تنفسی است که بعد از چند روز علائم اش مشخص میشود و خودش را نشان میدهد و گرنه فرد بیمار ممکن است هیچ علائمی نداشته باشد. چند مورد از علائم شایع ویروس در متن زیر برایتان گفته شده است:
- سرفه کردن
- تب
- خستگی
- تنگی نفس
علائمی مانند :
- لرز
- سردرد
- گلودرد
- از دست دادن حس بویایی و چشایی
- دردهای عضلانی
از دیگر علائم این ویروس میباشد که شایع هستند.
ابتلا به ویروس کرونا درخانم های باردارهم اتفاق می افتد؟
خانم های باردار بیشتر از بقیه در معرض بیماری های عفونی هستند زیرا بارداری روی قلب و ریه هایشان تاثیر میگذارد و ممکن است آنها را درگیرکند.
برای درمان خانم های بارداری که به ویروس کرونا ابتلا شدن چه کارهایی را باید انجام دهیم؟
برای درمان این بیماری تنفسی پزشکان چه باردار باشید چه نباشید موارد زیر را توصیه میکنند:
- برای پایین آمدن تب از استامینوفن استفاده کنید
- مایعات زیاد مصرف کنید
- اگر با مصرف استامینوفن تبتان پایین نیامد در سیستم تنفسی تان مشکلی پیدا کردید که به پزشک مراجعه کنید
برای خانم های باردار مبتلا شدن به این ویروس چه قدر خطرناک است؟
خانم های باردار زمانی که به این ویروس مبتلا شوند ممکن است دچار زایمان زودرس، سقط جنین و مبتلا به عفونت شدید شوند. در سه ماه اول بارداری دچار نقایص مادرزادی نوزاد میشود ممکن است برایتان وحشتناک و نگران کننده باشد اما آرامشتان را حفظ کنید و چند نفس عمیق بکشید.
این ویروس در زمان بارداری و زایمان به نوزاد انتقال پیدا میکند؟
این ویروس با توجه به قطره هایی مانند عطسه و سرفه قابل انتقال است . زمانی که فرزندتان به دنیا آمد اگر فردی که دارای ویروس کرونا است سمت نوزاد سرفه و عطسه کند این انتقال به وجود می آید.
اگر زمان زایمان دچار ویروس کرونا شده باشم باید سزارین شوم؟
عوامل دیگری ممکن است در سزارین و یا طبیعی به دنیا آوردن فرزندتان تاثیرگذار باشد و به اینکه آیا شما کرونا دارید یا خیر هیچ تاثیری در زایمان شما ندارد.
آیا با شیردادن ویروس کرونا منتقل میشود؟
خیر کارشناسان میگویند باید در رابطه با این موضوع تحقیقات لازم انجام شود و هنور نمیتوان نظر قطعی داد.